Klimakalenderen 2012

Startet av ebye, desember 15, 2011, 15:02:57 PM

« forrige - neste »

ebye


ebye


ebye


ebye


ebye


ebye


Amatør1

Sitat fra: ebye på august 27, 2012, 00:20:18 AM
Klimakalenderen 2012



SEPTEMBER

Nå går det nedover med Jansen

Tilbakeviser falske klimapåstandar
http://www.cicero.uio.no/webnews/index.aspx?id=11770

"–  Vi merkar oss også at Klimarealistene nyttar seg av metodar som tidlegare har vore nytta av forkjemparar for tobakks- og sukkerindustrien for å spreie tvil om klimaforskinga. Dette er metodar som å handplukke data som stadfester deira påstandar, å bygge argument på påstandar som for lengst er tilbakeviste, og ignorere store mengder solide vitskaplege resultat, fortel Jansen. "

Aktivistorganisasjoner som CICERO og Bjerknessenteret tåler mao. ikke avvikende meninger, og det er jo på sett og vis forståelig, med deres utgangspunkt. Men om så billige "poenger" gjør saken bedre, er vel heller tvilsomt.

It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

ebye

#22
Det er mange refleksjoner som kan gjøres etter dette utspillet fra Cicero og Bjerknessenteret, Amatør1.

Klimaforskerne i Norge kjører AGW-kampanjen som om ingen nye erkjennelser har kommet til disse institusjonene. Temperaturen har nærmest flatet ut etter 1995, SREX avviser menneskelige signaler i klimaendringene i de neste 20-30 år. Havet stiger ikke, CO2 har mindre varmeeffekt enn antatt, den globale oppvarmingen er redusert til det halve, som følge av homogenisering og siste er jo at Bjerknesmodellene er ubrukelig til sitt formål. Hvordan er dette mulig, for uansett er det "forskningsinstitusjoner?" Er det ingen der som ser fallhøyden, og aner egenskapene i "bakken" der de faller ned?

Det neste er at Cecilie Mauritzen har undertegnet brevet, sammn med Eystein Jansen. Det innebærer at den nye direktøren står fullt og helt bak dette krigsutbruddet mot Klimarealistene. Jeg venter i spenning på svaret fra Klimarealistene, noe må komme. Mauritzen, som ikke ønsket personsjikane får litt av en jobb i denne sammenheng. Fagig sett er det nok også mye som mangler hos den nye direktøren. Dette kommer tydelig frem her


http://www.tu.no/miljo/2012/06/30/-bevisene-for-menneskeskapte-klimaendringer-er-sa-overbevisende-at-jeg-ikke-er-i-tvil

og her

http://morgenbladet.no/samfunn/2012/vaeret_eller_ikke_vaere

8)


ebye


ebye


ebye


Bebben

Pass deg nå ebye, før Mannen saksøker deg!
;D
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

ebye

Men tenk på klimareklameverdien for Klimaforskning.com da Bebben. Det hadde blitt noe å skrive hjem om!    8)