Med ghettoblaster i Antarktis for Naturvernforbundet

Startet av Amatør1, desember 31, 2011, 14:35:48 PM

« forrige - neste »

Amatør1

Aftenposten begynner å få kontroll på sin måte å presentere klimaspørsmålet. Istedet for vanskelige spørsmål i det nå nedlagte debattforumet, prioriterer de å lage en video med noen personer som på naturvernforbundets budsjett reiser til Antarktis, kler seg ut i kjole og hvitt, og spiller musikk for pingvinene med en ghettoblaster.

Aftenposten web-TV: Pingvinkonsert 100 år senere

Sitat
"Formålet med å spille en melodi for pingvinene er å markere de kommende hundre års utfordringer - klima og miljø - vi ser store utfordringer her på denne Antarktiske halvøya, hvor temperaturen har steget med 5 - 7 grader. Dette har påvirket miljø, issmelting og et dyreliv. Dette markerer vi med en sang, skrevet av Marius Rypdal. Vi ønsker å takke ham, og alle dere som har bidratt med stemmene, og gitt sin stemme i sangen for pingvinene, og alle dere andre som har gjort denne turen mulig."

De som "har gjort denne turen mulig" ser ut til å være Naturvernforbundet, Røde Kors og noen flere. Jamen godt å vite at pengene til disse organisasjonene brukes til nyttige ting.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to