Noen sitater og litt til når det faller seg slik

Startet av Jostemikk, mai 30, 2012, 20:00:45 PM

« forrige - neste »

Jostemikk

#75
Sitat fra: Obelix på juni 13, 2013, 11:15:41 AM
Nå har jeg lest Nyhetsspeilets artikkel. Det er en del ting som er en smule feil, som de har fart over med harelabb. Men andre ting er mer interessant. Bildet av hullet i Pentagon er avslørende. Hvor er vingene? Ikke noe som helst merke, eller spor etter vinger. De er montert på den aller sterkeste delen av flyet, hvor det er aller mest av aluminiumsbjelker for a lage den kraftige "basen" for vingene. Derfor burde veggen ha hatt synlige merker etter vingene, og det burde vært diverse materialer rett ved hullet, på utsiden etter vingene. Men, den offisielle forklaringen er at vingene kom seg inn gjennom dette hullet og inn i bygningen er rett og slett ikke troverdig.

Discovery Channel (tror jeg, eller Nat. Geo. CH.) viste et timesprogram om flyet som fløy inn i Pentagon.  Vi ser Donald Rumsfeld i overvåkningsbildene som heroisk hjelpearbeider etter kræsjen. Disse overvåkningsbildene har ingen glipper, men overvåkningskameraet som viste flyet foran bygningen rett før kollisjonen har en såpass stor glippe at man ser ikke selve kollisjonen og det at hele flyet forsvinner inn i hullet. Neste "frame" i den overvåkningsfilmen viser at flyet er borte...  Merkelig hvordan det ene overvåkningskameraet ved Pentagon er sååå dårlig, mens et annet ikke viser disse glippene - manglende "frames".

Nei, dette fortoner seg mer og mer som en Hollywood-produksjon, jamfør den interessante filmen "Wag the dog".

Jeg har valgt å ikke fokusere på det som skjedde i Pentagon og styrten til flight 93. Årsaken er enkelt og greit at det har vært belastende nok å fokusere på det som har å gjøre med WTC. Sistnevnte er også det vanskeligste temaet å ta opp. De to førstnevnte er så hårreisende galt konkludert i MSM og den offisielle 911-rapporten at man kan gråte blod av mindre. Det er ikke vanskeligere å sette folk på sporet enn å nevne at Pentagon er antatt å være verdens mest videoovervåkede bygning. Ikke et eneste opptak av "flyet" har blitt fremlagt. Så sier da også Pilotene for 911-sannhet at ingen av dem, til tross for at de har vært jagerflygere og rutefly-piloter i mange år at ingen av dem ville vært i nærheten av å klare å manøvrere et rutefly slik den offisielle forklaringen påstår ble gjort. Av en huleterrorist fra Midtøsten med to flytimer i en liten enmotors Cesna...

Får se om det blir behov for å ta opp dette senere. Det holder jo å legge fram fakta om WTC. Er det som skjedde der stikk motsatt av myndighetenes versjon, er det ikke noe som skjedde 11. september som stemmer med den offisielle forklaringen. Og er det slik, da er hele kampen mot terror bygd opp av en eneste grunn, og av helt andre mennesker enn det folk flest er klar over. Mennesker som besitter slik makt og slik teknologi, bestemmer også det meste ellers i samfunnet. De har blant annet fullstendig grep på MSM. Da er ikke veien til "klima"saken lang.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Amatør1

Sitat fra: Obelix på juni 13, 2013, 11:15:41 AM
Nå har jeg lest Nyhetsspeilets artikkel. Det er en del ting som er en smule feil, som de har fart over med harelabb. Men andre ting er mer interessant. Bildet av hullet i Pentagon er avslørende. Hvor er vingene? Ikke noe som helst merke, eller spor etter vinger.

Her må vi holde hodet kaldt. Jeg har studert disse spørsmålene de siste 10 år. Det bildet er ikke fra fasaden på utsiden. Det er fra innerveggen i en av ringene på innsiden (utgangshull). At hullet på utsiden ikke er konsistent med et passasjerfly er en helt annen sak, men det bildet som det vises til i artikkelen er ikke relevant for akkurat det spørsmålet.

Det er viktig å ikke blande kortene, det er det nok av andre som gjør. Som Jostemikk sier er det flere andre ting i artikkelen som neppe medfører riktighet.

Merk at det jeg sier her skal ikke tolkes utover det helt konkrete.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Obelix

Sitat fra: Jostemikk på juni 13, 2013, 11:44:06 AM
Det er ikke vanskeligere å sette folk på sporet enn å nevne at Pentagon er antatt å være verdens mest videoovervåkede bygning. Ikke et eneste opptak av "flyet" har blitt fremlagt. Så sier da også Pilotene for 911-sannhet at ingen av dem, til tross for at de har vært jagerflygere og rutefly-piloter i mange år at ingen av dem ville vært i nærheten av å klare å manøvrere et rutefly slik den offisielle forklaringen påstår ble gjort. Av en huleterrorist fra Midtøsten med to flytimer i en liten enmotors Cesna...

Det du skriver her Jostemikk, går rett inni kjernen. For hvordan kunne disse amatørene, som kun hadde fløyet litte grann i en en-motors propell-fly vite hva alle knotter og dinger er til , i cockpiten? Hvordan kunne de vite hvor transponder-innsitillinger er, hvordan kunne de skru av TCAS, og hvordan i huleste heite klarte de å fly flyet på en måte som ingen langt mer erfarne piloter kan klare?

Nei, denne ideen er som jeg sa, tatt i ifra Hollywood, og denne gangen vil jeg hinte om avslutningen i filmen "Snakes on the plane", hvor en av karakterene, med NULL flytimer, klarte å lande B-747'eren suksessfullt.

Selvsagt så er det slik at de som har makt til å stå bak "nine eleven" også har makt til å utøve sine manipulasjoner ved hjelp av media i klimasaken og! Noe annet skulle bare mangle.
No fear for the real men! No hope for the scared!

Obelix

Amatør1, ja det var utgangshullet i en av ringene i Pentagon-bygget som Nyhetsspeilet hadde i artikkelen sin. Men det gjør det hele enda mer merkelig! Altså at et helt fly kan komme seg sååå langt gjennom bygningsmassen og så lage et slikt utgangshull.

Jeg søkte etter bilder på google, brukte søkeordene "Pentagon 9/11" og der dukker det opp haugesvis av bilder. Ett bilde er dette; http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/911_90_07.jpg  Dette er fra yttersiden av den ytterste ringen.
I tillegg finnes det utallige flere bilder som viser eksteriøret rett utafor der hvor flyet traff den ytterste veggen. Ikke så mye som et eneste merke på ytterveggen etter vingene, ei heller noe materiale fra vingene, på utsiden. For meg er dette en gåte!  Hvordan kan vingene komme seg inn i bygget når hullet som ble lagd ikke viser tegn til merker etter vingene?
No fear for the real men! No hope for the scared!

Jostemikk

Sitat fra: Obelix på juni 13, 2013, 13:56:58 PMFor meg er dette en gåte!  Hvordan kan vingene komme seg inn i bygget når hullet som ble lagd ikke viser tegn til merker etter vingene?

Occam, han som barberte bort daukjøtt med motorsag, ville fortalt deg at det ikke blir vingemerker etter noe som ikke hadde vinger. Akkurat på samme måte som det ikke finnes rester av seter, teddybjørner, menneskedeler eller tannbørster etter et objekt som verken fraktet mennesker eller deres bagasje. Når noe går som ei and, kvekker som ei and, og ser ut som ei and, er det høyst sannsynlig en militær drone.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Spiren

Frankrig tidligere udenrigsminister Dumas: krig mod Syrien var planlagt længe.

Tidliger udenrigsminister Roland Dumas: krigen mod Syrien var planlagt to år før det "arabiske forår".

Tidligere NATO  Commander Wesley Clark rapporterer. at han i Pentagon november 2001 hørte om krigene mod Syrien, Libanon, Iran, Somalia og Sudan.

http://cooptv.wordpress.com/2013/06/16/frankreich-ehemaliger-ausenminister-dumas-krieg-gegen-syrien-von-langer-hand-geplant/
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Jostemikk

Sitat fra: Spiren på juni 16, 2013, 20:06:26 PM
Frankrig tidligere udenrigsminister Dumas: krig mod Syrien var planlagt længe.

Tidliger udenrigsminister Roland Dumas: krigen mod Syrien var planlagt to år før det "arabiske forår".

Tidligere NATO  Commander Wesley Clark rapporterer. at han i Pentagon november 2001 hørte om krigene mod Syrien, Libanon, Iran, Somalia og Sudan.

http://cooptv.wordpress.com/2013/06/16/frankreich-ehemaliger-ausenminister-dumas-krieg-gegen-syrien-von-langer-hand-geplant/

Det stemmer det. Det er da heller ikke uten grunn at jeg så mange ganger har henvist til Wesley Clark i denne og andre tråder. Dette forferdelige svineriet startet i god tid før 11. september, faktisk flere generasjoner tidligere, og folk trenger bare kaste et blikk i retning av Bush senior og den administrasjonen som ble bygget opp rundt ham. Her finner vi høyst sannsynlig svaret på det meste av det som har skjedd. Jeg har svært ofte linket til Balfour Declaration, og nå tar jeg det ett skritt videre. AIPAC. Omhandles også av NRK her.

Overskriften i saken fra NRK er Lobbyen ingen legger seg ut med. Joda, det har vært noen unntak. Døde unntak. Ellers er verdt å merke seg likhetene i fordømmelsene man blir utsatt for, og typen retorikk man bruker til dette, mellom kritikk av AIPAC og alt stoff relatert til denne gruppen, og i klimadebatten. Så hadde da også folkene bak nevnte gruppe sitt togradersmål for bortimot 90 år siden. Vi snakker om så rå og skånselsløs maktutfoldelse det er mulig å tenke seg, og bare det å ta opp stoff relatert til dem kan være straffbart i seg selv. Har vi ikke også sett uttrykt slike ønsker i klimadebatten? Fra både regjeringer og alarmistgrupperinger?

Historien gjentar seg selv, og jeg blir mer og mer oppgitt over at vi ikke ser ut til å være i stand til å ta lærdom av den. Derfor var det også så flaut enkelt for "offentlige" USA å legge fram en helt vill konspirasjonsteori om at terrorister gjemt i huler i fjellene i Afghanistan var i stand til å pulverisere alle sju bygningene på World Trade Center. Folk kjøpte den rått. Hvem av disse terroristene var det som trykket på en knapp som fikk disse bilene til å gå i oppløsning uten at det oppsto ild? Se nøye på disse tre bildene.

Hva fikk denne bilen til å poppe i været, ta en halv salto, for deretter å la sin egen sjåførdør smelte utover fortauet?

[attachimg=1]

Hva fikk denne bilen til å gå i oppløsning fra innsiden? Legg merke til at det ikke finnes spor av brann, og at det også i denne bilen ligger ei mineralvannflaske helt uberørt av hendelsene:

[attachimg=2]

Neste eksempel er fra en NBC-reportasje om de ødelagte bilene umiddelbart etter at tårnene raste. Bilene rundt er fortsatt dekket av støv. Legg spesielt merke til det jeg har markert med ei rød pil over reporterens venstre skulder. Det er pakningslista til frontruta. Først bildet, og deretter videoen som starter på dette stedet. Der ser dere at den svinger fram og tilbake i vinden mens han snakker.

[attachimg=3]

http://youtu.be/7kke1WOg3-k?t=2m31s

En ting er det som skjedde 911. Noe annet er å innse hva dette betyr for den samfunnsutviklingen vi har sett i etterkant. I likhet med klimasaken er hele resten av samfunnet bygget opp på en gigantisk løgn. Eller gigantiske løgner. Alle forstår at makta bak disse løgnene ikke er 60-tallets pølseselgere på fotballkamper i Oslo som solgte Sagen & Grønvold-wiener til sultne tilskuere.

Det er ikke mange personer og grupperinger som har makt til å gjennomføre det som har skjedd, og det går en rød tråd gjennom historien. Regner med at alle forstår hvorfor jeg har koblet det hele til diverse E-tjenester? Det sier seg selv at de er nødt til å være med på det hele, eller stilltiende samtykke. Hvorfor tror dere at CIA og Wall Street har hatt så nær tilknytning? Hvorfor tror dere CIA har smuglet narkotika i gigantisk stil for å tilføre disse bankene sårt tiltrengt cash i et pillråttent finanssystem? Hvorfor ble følgende nevnt av lederen for "terror-øvelsen i London?

Lederen for denne øvelsen, et privat firma ved navn Visor Consultants, heter Peter Power. Han trakk seg raskt tilbake, ut av Storbritannia, det ble jo ei viss røre der i dagene etter, og han dro til Canada og et møte i 15th World Conference on Disaster Management. Der ble han intervjuet av Evan Solomon i CBC News, Sunday, og jeg siterer:

SitatEvan Solomon: We've heard something quite extraordinary - could be a coincidence or not - that your firm, on the very day that the bombs went off in London, were running an exercise simulating three bombs going off, in the very same tube stations that they went off. How did this happen? Coincidence, or were you acting on information that you knew?

Peter Power: I don't think you could say that we had some special insight into the terrorist network, otherwise I would be under arrest myself. The truth of it is -

Solomon: But it is a coincidence.

Power: It's a coincidence, and it's a spooky coincidence. Our scenario was very similar - it wasn't totally identical, but it was based on bombs going off, to the time, the locations, all this sort of stuff. But it wasn't an accident, in the sense that London has a history of bombs, and the reason why our emergency services did so well, and prepared probably better than any other city in the world, sadly they have to be. So it wasn't exactly rocket science or totally out of the pale to come up with that scenario unusual though it be to stop the exercise and go into real time, and it worked very well, although there was a few seconds when the audience didn't realise whether it was real or not.

Peter Power on ITV News: 7/7 Vision at 20:20:

SitatPOWER: Today we were running an exercise for a company - bearing in mind I'm now in the private sector - and we sat everybody down, in the city - 1,000 people involved in the whole organisation - but the crisis team. And the most peculiar thing was, we based our scenario on the simultaneous attacks on an underground and mainline station. So we had to suddenly switch an exercise from 'fictional' to 'real'. And one of the first things is, get that bureau number, when you have a list of people missing, tell them. And it took a long time -

INTERVIEWER: Just to get this right, you were actually working today on an exercise that envisioned virtually this scenario?

POWER: Er, almost precisely. I was up to 2 oclock this morning, because it's our job, my own company. Visor Consultants, we specialise in helping people to get their crisis management response. How do you jump from 'slow time' thinking to 'quick time' doing? And we chose a scenario - with their assistance - which is based on a terrorist attack because they're very close to, er, a property occupied by Jewish businessmen, they're in the city, and there are more American banks in the city than there are in the whole of New York - a logical thing to do. And it, I've still got the hair....

Jeg vet at dette blir repetisjon av repetisjonene, men føler å ikke ha særlig annet valg, for hva sier den tidligere CIA-etterforskeren med bin-Laden som hovedoppgave?

Michael F. Scheuer - Wikipedia

- Al Qaeda var ikke noe problem da bin Laden levde. Al Qaeda er ikke noe problem nå når han er død.

- Problemet er det jødiske samfunnet i USA som påvirker og korrumperer Kongressen.


SitatMichael F. Scheuer (born 1952[1]) is a former CIA intelligence officer, American blogger, historian, foreign policy critic, and political analyst. He is currently an adjunct professor at Georgetown University's Center for Peace and Security Studies and an Expert at Wikistrat.[2] In his 22-year career, he served as the Chief of the Bin Laden Issue Station (aka "Alec Station"), from 1996 to 1999, the Osama bin Laden tracking unit at the Counterterrorist Center. He then worked again as Special Advisor to the Chief of the bin Laden unit from September 2001 to November 2004.

http://www.youtube.com/v/GARE6NcxdcY

En viktig ting å huske er at "klima"saken har generert uhyggelige mengder penger. Derfor handlet et av mine aller første innlegg her på forumet om nettopp dette. For å finne ut av årsakene bak svindelen må man følge pengene. Penger og makt er synonymt. Slenger man på kontroll av e-tjenestene og gir dem fortjent ros for å være glimrende lobbyister, antar jeg at de fleste er i stand til å se brikkene i puslespillet falle såpass på rett plass at et mer helhetlig bilde begynner å danne seg? Det er heller ikke uten grunn jeg har bedt om at alle på egenhånd begynner å se på eierskapet bak MSM, og begynne ta en titt på hvem som eier bankene. Sett i gang. Det er sommerkrim god som noen. Husk for all del at sionister ikke er det samme som jøder. Det er allerede noen som med vilje har misforstått dette. Håper ingen begår samme tabbe en gang til, selv om jeg er fullstendig på det rene med det hårfine skillet når det gjelder enkelte sitater. Det blir litt av samme feilen som når noen påstår at vi lever i ei mellomistid, hvilket vi ikke gjør. Allikevel forstår de fleste hva som menes. Håper det er tilfellet også angående det jeg nå har skrevet.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Det kan godt være at antallet velmenende mennesker i verden er i flertall, men det hjelper ikke mye når de må sloss mot de få som sitter med all makt og styrer pengene. Du nevner Wall Street i New York, i tillegg har vi The City i London. Som det sies nedenfor, har de til og med sin egen borgermester, og sitt eget flagg.

   
Hhv. "Flag" og "Coat of arms"

City of London
... The local authority for the City, the City of London Corporation, is unique in the United Kingdom, and has some unusual responsibilities for a local authority in Britain, such as being the police authority for the City. It also has responsibilities and ownerships beyond the City's boundaries. The Corporation is headed by the Lord Mayor of the City of London, an office separate from (and much older than) the Mayor of London.

The City is today a major business and financial centre, ranking as the leading centre of global finance.[5] Throughout the 19th century, the City served as the world's primary business centre, and continues to be a major meeting point for businesses to this day.[6] London came top in the Worldwide Centres of Commerce Index, published in 2008. The insurance industry is focused around the eastern side of the City. The other major financial district in London is Canary Wharf, 2.5 miles (4.0 km) to the east.


Den økonomiske makten ønsker nok helst å styre seg selv uten annet enn symbolsk innblanding.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Obelix

Det er ikke trygt å være journalist, selv ikke i "land of the free, home of the brave".
Man kan jo alltids lure.... Michael Hastings Dead: Reporter, Author Dies In Car Crash At Age 33
SitatJournalist Michael Hastings died in a car crash in Los Angeles early Tuesday at the age of 33, according to a statement from his employer, BuzzFeed.

Hastings, who was also a contributing editor at Rolling Stone, was perhaps best known for his candid Rolling Stone interview with General Stanley McChrystal, then the commander of NATO forces in Afghanistan, that eventually led to McChrystal being relieved of his command.

He was also the author of two books about America's wars: The Operators, detailing the flaws of the U.S. military operation in Afghanistan, and I Lost My Love In Baghdad, about his experiences as a war correspondent in Iraq during his mid-twenties.

For et sammentreff, dere...
No fear for the real men! No hope for the scared!

seoto

Ja, det er mange sammentreff. Ingen steder nevnes det noe om at en annen bil var involvert. Folk i nærheten har uttalt at de hørte et voldsomt smell. Bilen sto i flammer, og motoren på hans nye Mercedes forsvant visstnok ut av motorrommet. Politiet sier at de ikke kan bekrefte hvorvidt det var Michael Hastings de fant rester av i bilen. Men de håper å kunne finne det ut ved hjelp av tennene. Foreløpig er han "John Doe 117".

Nordmenn har hatt en tendens til å forsvinne ut av vinduer, eller innta ekstremdoser med koffein ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Jostemikk

I mitt forrige innlegg var jeg inne på hvor viktig det er å skille mellom jøder og sionister/sionisme. Dette innlegget kommer en dag forsinket, men jeg håper det både klargjør ting, og ikke minst, sjokkerer de blinde.

Via en person med Facebook-konto kom denne meldingen:

[attachimg=1]

100,000 Jews protesting the State of Israel in Federal Plaza in New York City, yesterday, June 9th. Why don't we see this on the news?


Årsaken til at dette ikke kommer på nyhetene har jeg vært innom i stadig flere innlegg. Begynner noen snart å forstå hvorfor jeg til stadighet har linket til Balfour Declaration?

Under kommer en rykende fersk video av demonstrasjonen, og det er sjokkerende harde beskyldninger som kommer fram. De beskylder rett og slett sionismen og staten Israel for å være årsaken til mesteparten av den ondskap verden har sett de siste 80 år. Tygg på dette, og spe på med at vårt eget snart utarmede land har vært styrt av hardcore sionister svært lenge. Jens Christian Hauge og Haakon Lie er to av de mektigste menneskene i vårt land i etterkrigstiden. Aldri glemmer vel noen den fanatisk blinde Israel-støtten fra Kristelig Folkeparti de siste generasjoner, legemlig og billedlig framdrevet av blant andre Kåre Kristiansen og Kjell Magne Bondevik. Denne gang maler jeg med bred pensel, og oppfordrer alle til å undersøke på egenhånd også resten av det politiske landskapet. Frp har mye å svare for.

http://www.youtube.com/v/QY6nL06qYts?

At MSM ikke dekker denne saken ligger i sakens natur. Dette er jo ene og alene årsaken til at jeg har bedt alle om å søke opplysninger om eierskapet til MSM i den vestlige verden. Dette er også årsaken til at jeg er så knallhard i min kritikk av mainstream historikere og journalister, som jeg gang på gang har skrevet fullstendig har sviktet som folkeopplysere. Sannheten er stadig oftere det stikk motsatte av hva de påstår.

Glem ikke linken jeg la ut i forrige innlegg. Den går til Aipac - American Israel Public Affairs. Når dere har studert dette stoffet grundig, kan dere gå videre til noe jeg tidligere har tatt opp. Da skrev jeg at norsk e-tjeneste, i realiteten e-tjenestenes e-tjeneste, Stay Behind var med på en Black Flag Operation som ble konstruert for å få tillatelse av kongressen i USA å starte Vietnamkrigen. Dette etter at visse økonomiske krefter hadde finansiert både Sovjet og Viet Cong i forkant. Nå vil jeg at dere skal lese om dette:

Operasjon Gladio
Norsk okkupasjonsberedskap i etterkrigstiden

Det er på tide at nordmenn begynner å lære seg litt om hva som er den faktiske historien. Ikke bare om alt som har skjedd i utlandet de siste 200 år, men også i eget land. MSM skrapet sjokkerende nok i ytterste lag av lakken på overflata til styggedommen tidligere i år.

Da bankene sto bak kriger

Faenskapet har aldri hatt større makt enn det har nå. Veien rett utfor stupet startet for fullt den dagen deres klokeste hoder begynte å spekulere over hvordan de skulle klare å beskytte den nye staten de skulle bygge opp. Dette er nok et hint om deler av historien de fleste vil finne interessant å studere. Hvis ikke motet svikter.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Obelix

Det er et veldig interessant innlegg fra Jostemikk. Og som han gjorde oppmerksom på tidligere, så er det viktig å skille mellom sionist og jøde. Mange AP-topper var sionister, men ikke jøder.

Men, jeg skal senere ta opp denne tråden som Jostemikk har dratt opp senere.

Men nå: Jeg ble nettopp klar over en artikkel i en dansk avis takket være Spiren sitt innlegg i en annen tråd: http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,234.msg29780.html#msg29780  Jeg leste artikkelen, men nedenfor kom en interessant sak, nemlig denne
Blev jumbojet ramt af et missil?
SitatSeks pensionerede efterforskere bryder tavsheden i opsigtsvækkende dokumentar om mystisk flyulykke. Undersøgelser fra den amerikanske havarikommission (NTSB) konkluderede imidlertid, at styrtet blev forårsaget af en eksplosion i en halvtom brændstoftank udløst af en gnist fra et elektrisk kabel. ---  Den konklusion modsiges nu af seks af de efterforskere, som var med til at granske ulykken.

"Jeg var overbevist om, at flyet på grund af indgangs- og udgangshullet i skroget blev skadet af en stor eksplosion udefra," siger den nu pensionerede NTSB-efterforsker James Speer i filmen.

Samme konklusion leveres af de øvrige medvirkende NTSB-efterforskere,  som opfordrer deres tidligere arbejdsgiver til at genåbne sagen.

Dette har relevans til denne trådens generelle tema. Norge skal desverre kjøpe altfor overprisede jagerbombefly fra Locheed Martin. Sjekker dere dette selskapet "track record" så vil dere se like ille saker som det Jostemikk har fortalt oss om vedrørende bl.a. MSM! Locheed Martin er etter mitt skjønn det verste, det mest infame selskapet som opererer innenfor det militærindustrielle komplekset.
Locheed Martin har en kobling til den linkede saken, for har de 6 NTSB-etterforskerene rett, så var det et misil fra L.M. som stod for ugjerningen.

Videre så er det såkalte "kryss-eierskapet" av Locheed Martin og en del "gamle kjenninger" for oss i mer klimarelaterte saker en grunn til ettertanke. Slik jeg vurderer det, så er det ønsket om makt og mer penger som er drivkraften, og moral og etikk har de ikke lenger noen kjennskap til.
No fear for the real men! No hope for the scared!

seoto

Kom over en interessant artikkel i den israelske avisen The Jerusalem Post:

SitatPutin: First Soviet government was mostly Jewish

Russian president says predominantly Jewish Soviet government was guided by false ideological considerations.

"I thought about something just now: The decision to nationalize this library was made by the first Soviet government, whose composition was 80-85 percent Jewish," Putin said June 13 during a visit to Moscow's Jewish Museum and Tolerance Center.

According to the official transcription of Putin's speech at the museum, he went on to say that the politicians on the predominantly Jewish Soviet government "were guided by false ideological considerations and supported the arrest and repression of Jews, Russian Orthodox Christians, Muslims and members of other faiths. They grouped everyone into the same category.

Det er alltid interessant å få flere bekreftelser på hva som tidligere er sagt. Som alltid: Det er veldig interessant også å lese kommentarene ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Jostemikk

#88
Sitat fra: seoto på juni 25, 2013, 11:16:43 AM
Kom over en interessant artikkel i den israelske avisen The Jerusalem Post:

SitatPutin: First Soviet government was mostly Jewish

Russian president says predominantly Jewish Soviet government was guided by false ideological considerations.

"I thought about something just now: The decision to nationalize this library was made by the first Soviet government, whose composition was 80-85 percent Jewish," Putin said June 13 during a visit to Moscow's Jewish Museum and Tolerance Center.

According to the official transcription of Putin's speech at the museum, he went on to say that the politicians on the predominantly Jewish Soviet government "were guided by false ideological considerations and supported the arrest and repression of Jews, Russian Orthodox Christians, Muslims and members of other faiths. They grouped everyone into the same category.

Det er alltid interessant å få flere bekreftelser på hva som tidligere er sagt. Som alltid: Det er veldig interessant også å lese kommentarene ;)

Er jo ikke så merkelig dette, når de store bankoligarkene, de såkalte kapitalistsvina var med på å bygge opp revolusjonen/kommunismen i Sovjetunionen. Så var det jo bare å ta en titt på hva som skjedde da unionen gikk i oppløsning. Det eksploderte med ny-rike der borte. 10 av dem kom raskt inn på lista over verdens 100 rikeste mennesker. For nordmenn er muligens Chelsea-eier Roman Abramovich den mest kjente, noe jeg skrev om her.

Det var samme bankoligark-familier som støttet Sovjeunionen og Viet Cong under planleggingen av Vietnamkrigen. De som styrte og styrer pengesystemet på jorda fant tidlig ut hvor lønnsomt det var å gi lån til konger/regjeringer i forbindelse med kriger. Deres rikdom eksploderte rett og slett grunnet konflikter, og da var ikke veien lang til å være med på å skape dem. Jeg har flere ganger skrevet om hvordan Rothschild-dynastiet tjente seg søkkrike ved å finansiere begge sider under Napoleonskrigene, til dels mot Napoleons vilje. Etter det avgjørende slaget svindlet den engelske avdelingen hele børssystemet ved å lekke falske opplysninger om at franskmennene vant. Aksjene stupte, og Rothschild kjøpte seg opp, for siden å selge med enorm fortjeneste.

Avslutningen av dette innlegget er viktig. Det er en ren kopi av noe jeg skrev i en annen tråd, en tråd som ble ødelagt av dårskap. Gullet som glimrer med sitt fravær.
Det er en voksende mengde opplysninger som tyder på at bankene, styrt av noen få, mektige eiere, også har hatt mer enn noen få fingre med i spillet når det gjelder mer enn bare krigene i Sør-Amerika. Jeg har tidligere nevnt litt om den franske og britiske avdelingen av Rothshildfamiliens dynasti og deres innflytelse på Napoleonskrigene. Hva hvis de samme få, mektige bankeierne også sto bak finansieringen av den russiske revolusjonen, 1. verdenskrig, 2. verdenskrig, Koreakrigen og Vietnamkrigen? Eller den nå svært nærliggende krigen mot terrorisme og påstått menneskeskapt, global oppvarming? Jeg nevner kun litt om dette nå, men temaet vil bli bragt ytterligere fram i lyset senere, da i en annen tråd.

Antony C. Suttons påstander

Antony C.Sutton var en økonomiprofessor og historiker som døde i 2002. Han var kanskje mest kjent for en del kontroversielle meninger, og de førte da også til at han ble kastet ut av sin akademiske stilling hos Hoover Institution i 1973. Jeg siterer en del av hans påstander, og foruten kilden i starten av dette avsnittet, kommer noe fra et av hans siste intervjuer før han døde, Rense.com.

SitatDuring his time at the Hoover Institution, he wrote the major study Western Technology and Soviet Economic Development (in three volumes), arguing that the West played a major role in developing the Soviet Union from its very beginnings up until the present time (1970). Sutton argued that the Soviet Union's technological and manufacturing base — which was then engaged in supplying the Viet Cong — was built by United States corporations and largely funded by US taxpayers. Steel and iron plants, the GAZ automobile factory — a Ford subsidiary, located in eastern Russia — and many other Soviet industrial enterprises were, according to Sutton, built with the help or technical assistance of the United States or US corporations. He argued further that the Soviet Union's acquisition of MIRV technology was made possible by receiving (from US sources) machining equipment for the manufacture of precision ball bearings, necessary to mass-produce MIRV-enabled missiles.

In 1973, Sutton published a popularized, condensed version of the three volumes called National Suicide: Military Aid to the Soviet Union and was thereby[citation needed] forced out of the Hoover Institution. His conclusion from his research on the issue was that the conflicts of the Cold War were "not fought to restrain communism", since the United States, through financing the Soviet Union "directly or indirectly armed both sides in at least Korea and Vietnam"; rather, these wars were organised in order "to generate multibillion-dollar armaments contracts". The update to this text, The Best Enemy Money Can Buy, looked at the role of technology transfers up to the 1980s. Appendix B of that text contained the text of his 1972 testimony before Subcommittee VII of the Platform Committee of the Republican Party where he summarized the essential aspects of his overall research:

In a few words: there is no such thing as Soviet technology. Almost all — perhaps 90-95 percent — came directly or indirectly from the United States and its allies. In effect the United States and the NATO countries have built the Soviet Union. Its industrial and its military capabilities. This massive construction job has taken 50 years. Since the Revolution in 1917. It has been carried out through trade and the sale of plants, equipment and technical assistance.

Sutton's next three major published books — Wall Street and the Bolshevik Revolution, Wall Street and the Rise of Hitler and Wall Street and FDR — detailed Wall Street's involvement in the Bolshevik Revolution (in order to destroy Russia as an economic competitor and turn it into "a captive market and a technical colony to be exploited by a few high-powered American financiers and the corporations under their control") as well as its decisive contributions to the rise of Adolf Hitler and Franklin Delano Roosevelt, whose policies he assessed as being essentially the same, namely "corporate socialism" planned by the big corporations. Sutton concluded that this was all part of the economic power elites' "long-range program of nurturing collectivism" and fostering "corporate socialism" in order to ensure "monopoly acquisition of wealth", because it "would fade away if it were exposed to the activity of a free market". In his view, the only solution to prevent such abuse in the future was that "a majority of individuals declares or acts as if it wants nothing from government, declares it will look after its own welfare and interests", or specifically that "a majority finds the moral courage and the internal fortitude to reject the something-for-nothing con game and replace it by voluntary associations, voluntary communes, or local rule and decentralized societies". In Sutton's own words he was "persecuted but never prosecuted" for his research and subsequent publication of his findings.

En meget interessant kommentar angående deler av dette kom fra det som må kunne kalles den direkte motparten. Zbigniew Brzezinski skrev i sin bok Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era (New York: Viking Press;1970):

SitatFor impressive evidence of Western participation in the early phase of Soviet economic growth, see Antony C. Sutton's Western Technology and Soviet Economic Development: 1917–1930, which argues that 'Soviet economic development for 1917–1930 was essentially dependent on Western technological aid' (p.283), and that 'at least 95 per cent of the industrial structure received this assistance.

Harvard-professor Richard Pipes skrev i sin bok Survival Is Not Enough: Soviet Realities and America's Future (Simon & Schuster;1984):

SitatSutton comes to conclusions that are uncomfortable for many businessmen and economists. For this reason his work tends to be either dismissed out of hand as 'extreme' or, more often, simply ignored.

Jeg avslutter sitatrekken med dette:

SitatHis work (Suttons) led him to more questions than answers. "Why had the US built-up it's enemy? Why did the US build-up the Soviet Union, while we also transferred technology to Hitler's Germany? Why does Washington want to conceal these facts?"

...

Hitler's economic policies were OK'd by the bankers right through the war...ITT, Chase, Texaco and others were operating in Nazi-held France as late as 1945. In fact Chase in Paris was trying to get Nazi accounts as late as 1944. When we got to Germany in May 1945, I remember seeing a (bombed-out) Woolworth store in Hamburg and thinking, "What's Woolworth doing in Nazi Germany?" While we were bombed and shelled it was "business as usual" for Big Business.

I innlegget Gulf of Tonkin - med norsk hjelp, la jeg ut dokumentasjon på at norsk e-tjeneste var med på å skape den False Flag-operation som trengtes for å få kongressen i USA til å tillate presidenten å gå til full krig i Vietnam. Antony C. Suttons forskning viser at verdens finanselite var med på å finansiere både Russland og Viet Cong. Ble også deler av Norges gullbeholdning brukt til å finansiere alle sider av flere av de største krigene fra og med 2. verdenskrig? Var vi med på å finansiere Hitlers Nazi-Tysklands militære oppbygging? Var det i så fall med eller mot norske myndigheters kunnskap og velvilje?
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

BaseBallStick

Sitat
Journalisten Michael (33) sendte bekymrings-e-post om at han «ble overvåket», bare timer før han døde.

- Jeg er på sporet av en stor sak, og må ligge lavt.

http://www.dagbladet.no/2013/06/24/nyheter/michael_hastings/bilulykke/trafikkulykke/journalist/27846898/

Ny vending i den tragiske saken om Michael Hastings som er nevnt tidligere i tråden...
"Oljen er sterkt miljøskadelig, og burde brennes!"
Fredric Hauge, Bellonas oppstartsfase...