"Miljøpartiet" de ikke fullt så grønne

Startet av Jostemikk, juni 13, 2013, 15:13:50 PM

« forrige - neste »

Jostemikk

Det er virkelig noe orwellsk over dette partiet i måten de navnsetter ting og ordlegger seg. Ta navnet først. De kobler det til miljø og grønt. Programmet deres viser at de vil rasere absolutt alt som finnes av vår viktigste natur gjennom vasskraft- og vindkraftutbygginger. Ikke minst vil de ta livet av oss alle sammen. De krever en ny klimalov, og gjennom den skal Norge forplikte seg til å kutte utslippene av CO2 med 90 % innen 2050. Alle med snev av vett forstår at dette betyr kroken på døra for den norske befolkningen.

Her er litt fra arbeidslista deres, og det stinker WWF-Hansson fra ende til annen.

http://mdg.no/pdf/ap2013/MDG_Arbeidsprogram_2013-2017_web.pdf

SitatMiljøpartiet De Grønne vil:

1. Utforme en radikal visjon for samfunnsutviklingen som baseres på bærekraftige løsninger. Dette innebærer en omlegging fra en oljebasert til en fornybarbasert energi- og økonomipolitikk i Norge. Slik vil vi gjøre Norge til et foregangsland som viser at et klimanøytralt, godt og framtidsrettet samfunn er mulig.

2. Omgjøre Finansdepartementet til et Bærekraftdepartement (BKD) med overordnet myndighet til å samordne slik at alle sektorer trekker i bærekraftig retning.

3. Innføre en klimalov som lovfester overordnede klimamål og sørger for gradvis reduksjon av nasjonale klimagassutslipp gjennom et karbonbudsjett.

4. Endre navn på Olje- og energidepartementet til Klima- og energidepartement med vektlegging av fornybar energiproduksjon og energisparing.

5. Kutte Norges klimagassutslipp med minst 40 % sammenlignet med 1990-nivå innen 2020 og 90 % innen 2050.
6.
Inkludere utslipp av CO₂ i forurensingsloven.

7. Målrette en del av avkastningen i Statens pensjonsfond utland til forskning og investering innen energi, infrastruktur, klimatilpasning og grønt næringsliv i Norge.

8. Målrette en betydelig del av kapitalen i Statens pensjonsfond utland til forskning og investering innen energi, infrastruktur, klimatilpasning og grønt næringsliv i de fattigste og mest klimasårbare delene av verden.

9. At Norge, i tillegg til å delta i FNs klimaforhandlinger, også arbeider i andre internasjonale fora og bilateralt for å oppnå kutt i klimagassutslipp globalt. Norge skal støtte at klimatiltak globalt håndteres gjennom FNs klimafond.

10. Oppgradere FNs miljøprogram til en egen FN-organisasjon, lik Verdens helseorganisasjon, for å skape forutsigbarhet i FNs miljøarbeid.

11. At støtte til klimatiltak i lavinntektsland i større grad skal komme gjennom FNs klimafond og gjennom teknologioverføring. Slik skal Norge bidra med støtte til utslippskutt og klimatilpasning utover bistandsbudsjettet.

12. At Norge tar medansvar for det stadig økende antallet mennesker som blir flyktninger på grunn av ulevelige klimaforhold. Norge skal arbeide for at klimaflyktninger får flyktningstatus etter FNs flyktningkonvensjon.

13. At Norge avstår fra å delta i internasjonale klimakvotesystemer. Så lenge Norge likevel deltar i internasjonale klimakvotesystemer, skal vi arbeide for at disse får et tydelig tak på antall kvoter, og for at taket skal trappes raskt ned.

14. Redusere utvinningstempoet på eksisterende olje- og gassfelt med 50 % innen 2020, med sikte på å avvikle petroleumsvirksomheten fullstendig innen 20 år.

15. Avvikle all subsidiering av petroleumsindustri.

16. Stanse all videre leting etter olje og gass på norsk sokkel.

17. Innføre varig vern fra petroleumsvirksomhet i Lofoten, Vesterålen og Senja, samt andre spesielt sårbare områder på norsk sokkel.

18. Øke avgiften på CO₂-utslipp fra petroleumssektoren til kr 1000 per tonn, og bruke inntektene til utslippsreduserende tiltak også i fastlandsindustrien.

19. Stenge og nedmontere gasskraftverkene på Kårstø og Mongstad. Gå inn for å, avslutte det norske CO₂-fangstprogrammet og overføre satsningen til geotermisk energi, havvind og andre fornybare energikilder.

20. Trekke Statoil ut av all virksomhet med ukonvensjonelle olje- og gasskilder som oljesand og oljeskifer, samt prosjekter i Arktis. Vi vil arbeide for et strengere internasjonalt regelverk for drivstoff7
kvalitet som forbyr produkter fra ukonvensjonelle ressurser.

21. At areal- og ressursforvaltningen skal ta hensyn til pågående klimaendringer, og øke innsatsen for klimatilpasning innen infrastruktur, matproduksjon og generell beredskap.

22. At det norske klimagassregnskapet skal utvides slik at det også viser hvor store utslipp norsk forbruk forårsaker i andre land, til havs og i internasjonalt luftrom. Det må avsettes nødvendige midler til å få fram mest mulig pålitelige beregninger av vår påvirkning på det globale klimaet.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Hvorfor i all verden kalte de seg ikke heller "Det hysteriske klimapartiet"? Hvorfor kaller de seg noe med "grønne" i? De vil jo forby CO2 som gjør naturen grønnere. Dessuten ser jeg ikke noe om annen forurensning og miljøproblemer. Ingenting tyder på at de ønsker å gjøre noe godt for folk. Kanskje de kunne ha kalt det "Partiet for hysteriske tullinger som ønsker noe å tro på"?
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Jostemikk

#2
Sitat fra: seoto på juni 13, 2013, 15:27:35 PMKanskje de kunne ha kalt det "Partiet for hysteriske tullinger som ønsker noe å tro på"?

Eller Partiet for fremme av marxistiske ideer med brunt tilsnitt, menneskeforakt, gjøre de rike rikere og de mektige mektigere-partiet? Ja, det ser ut til å passe. De ledes av en WWF-fanatiker som i tiår har ønsket å gjøre bygdenorge folketomt til glede for rike jegere med bankkontoer i Sveits. Det samme skjer over alt. I USA er befolkningen i ferd med å miste retten til bruk av egen natur grunnet disse spinnville og galne fanatikerne som arbeider til fremme for Gro Harlem Brundtland og verdens mektigste oligarker. I Afrika benytter WWF væpnede spesialstyrker for å jage innbyggerne bort fra sine landsbyer slik at de kan få satt fyr på dem og bygget dyrepark de fyller med dopede dyr slik at medlemmer av Johanitterordenen europeiske kongefamilier skal få et nytt dyrehode å henge på troféveggen.

Flesteparten av medlemmene er sannsynligvis så stokk dumme naive at de ikke forstår noe som helst av det de fanatisk er med på å fremme.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Amatør1

For å finne noe tilsvarende som det dette partiet står for, må vi tilbake til Kambodsja i 1970-årene, der Røde Khmer og Pol Pot overtok makten i 1975, marsjerte inn i hovedstaden Phnom Penh. De avindustrialiserte hele landet over natta, drepte alle som brukte briller, og tvang de andre ut på rismarkene der de døde som fluer.


Sitat
Cambodian Genocide

Under threat of death, Cambodians nationwide were forced from their hometowns and villages. The ill, disabled, old and young who were incapable of making the journey to the collectivized farms and labor camps were killed on the spot. People who refused to leave were killed, along with any who appeared to be in opposition to the new regime. The people from entire cities were forcibly evacuated to the countryside. All political and civil rights of the citizen were abolished. Children were taken from their parents and placed in separate forced labor camps. Factories, schools, universities, hospitals, and all other private institutions were shut down; all their former owners and employees were murdered, along with their extended families. Religion was also banned: leading Buddhist monks and Christian missionaries were killed, and temples and churches were burned. While racist sentiments did exist within the Khmer Rouge, most of the killing was inspired by the extremist propaganda of a militant communist transformation. It was common for people to be shot for speaking a foreign language, wearing glasses, smiling, or crying. One Khmer slogan best illuminates Pol Pot's ideology:

    "To spare you is no profit, to destroy you is no loss."
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Obelix

MDG er så mørkegrønne at fargen tenderer til svart, altså facisme! De foreslår alskens gode tiltak, samtidig som de vil stoppe norsk olje- og gass-virksomhet innen relativt kort tid. Det betyr at de må finne på andre måter å finansiere innenriks utgifter.
SitatNår det materielle velstandsnivået har nådd sin grense, blir det enda viktigere å søke et pengesystem uten denne vekstmekanismen. Vi vil derfor støtte forsøk med alternative valutaer, som det finnes en rekke vellykkede eksempler på internasjonalt. Videre vil vi vurdere hvilke konsekvenser det på sikt bør få også for den nasjonale pengepolitikken.

Dette er sammenlignbart med datidens Sovjet-unionen, med en ikke-konvertibel valuta.  Slik jeg ser det, er dette reinspikka stalinisme, pakket inn i grønne symbolsaker!

Et tanke-eksperiment: Dersom MDG virkelig skulle få makt og gjennomføre sine ønsker, så vil vi det norske folk, få utbetalt en viss del av lønna/trygde-ytelser av diverse slag i denne "alternative valutaen". Kanskje halvparten? Den er da selvsagt ikke-konvertibel, så om vi da har betalt alt det vi er nødt til med den normale valutaen, NOK - så som strømregninga, NRK-lisensen, skatten, etc, så sitter vi kanskje igjen med null og niks av konvertibel valuta. Da kan vi jo selvsagt ikke dra på Harry-tur til Sverige, for de vil jo selvsagt ha betalt i konvertibel valuta.

Dette forslaget er i tråd med MDG sitt ønske om å gjøre Norge om til slik daværende Sovjet-unionen var; MDG kan ikke åpent si det rett ut at de ønsker å gjøre oss immoblie, altså stedbunde leilendinger henvist til å være i vårt lokalmiljø, for da ville mange skjønt hvor ille deres politikk er! Nei, de maskerer sine egentlige motiver under faner som bl.a. "miljø" og bruker positiv spin på "forsøk med alternativ valuta", nærmest som vi skulle smilende støtte opp om et virtuelt kollektiv der vi bor. -  Så søtt, dere  ;)  Man kan nærmest ane hvordan en tv-reklame for denne ideen ville vært: Som en 1990-talls "family values"-ladet Coca Cola-reklame! - Med smilende mennesker som samles til middag på en midt-vesten bondegård ute rundt et langbord.

MDG er alt annet enn det de gir seg ut for å være. De er som sagt mye nærmere den politiske fargen Svart!
No fear for the real men! No hope for the scared!

Amatør1

Sitat fra: Obelix på juni 13, 2013, 17:19:38 PMMDG kan ikke åpent si det rett ut at de ønsker å gjøre oss immoblie, altså stedbunde leilendinger henvist til å være i vårt lokalmiljø, for da ville mange skjønt hvor ille deres politikk er! Nei, de maskerer sine egentlige motiver under faner som bl.a. "miljø" og bruker positiv spin på "forsøk med alternativ valuta", nærmest som vi skulle smilende støtte opp om et virtuelt kollektiv der vi bor.

Dette er en innsiktsfull analyse, Obelix. Dette er kjernen i 'de grønnes' ideologi, som i realiteten ikke skiller seg vesentlig fra Pol Pots tanker. Det kan alle som har lest denne boka bevitne:

It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Bebben

Hehe,

Sitat18. Øke avgiften på CO₂-utslipp fra petroleumssektoren til kr 1000 per tonn, og bruke inntektene til utslippsreduserende tiltak også i fastlandsindustrien.

- Hvilken industri? Husfliden?

Det er vanskelig å avgjøre om MDGs program er kortreiste tanker eller korttenkte utflukter.
Men med dette programmet kan vi i det minste trygt regne med at de forblir en marginal sekt som bare støttes av noen forvirrede ungdommer og gale professorer.
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

Jostemikk

#7
Sitat fra: Bebben på juni 13, 2013, 19:30:43 PM
Hehe,

Sitat18. Øke avgiften på CO₂-utslipp fra petroleumssektoren til kr 1000 per tonn, og bruke inntektene til utslippsreduserende tiltak også i fastlandsindustrien.

- Hvilken industri? Husfliden?

Og hvem har sørget for det? Like viktig er å stille spørsmålet hvem som samtidig investerte i de landene europeisk (ikke bare norsk) industri ble flagget ut til. Hadde jeg vært skikkelig nysgjerrig, ville jeg samtidig sjekket de som på samme tid har styrt Norge politisk og har hatt forbindelser til disse folkene...

Det finnes fire måter å kaste verden ut i et totalitært regime styrt av oligarkene. Første forsøk ble gjennomført ved hjelp av verdens rikeste ved å økonomisk støtte og samtidig være med å planlegge revolusjon å bli kvitt en av de største hindrene i Russland angående bank- og pengesystemet.

Så er det forsøket vi ser fra MPD. Bygger på blind og håpløs idealisme styrt av alt annet og alle andre enn det de selv tror. (Les forrige punkt.)

Så er det det mest geniale forsøket. De som har utviklet orwells newspeak til en kunstform. De har dessverre lykkes ved å i årtier si en ting, for deretter å gjøre det stikk motsatte.

Jeg gidder ikke en gang nevne de siste ved navn. Derimot ser jeg det som en hovedoppgave å få andre til å gjøre det. Den fjerde måten å gjennomføre svineriet på er å bygge opp og finansiere begge sider i kommende væpnede storkonflikter man håper gjøre mest mulig omfattende. Politiske løsninger kommer før eller senere alltid ut av et felles opphav. Geværløp.

Geniale folk. Svindler vanlige mennesker for billiarder av kroner for deretter å bruke noe av pengene ved å gi lån til regjeringer slik at de kan fatte beslutninger som fører til at de samme menneskene som har finansiert dem begynner drepe hverandre på oligarkenes slagmarker.

Til slutt krever de pengene tilbake fra de forskjellige lands regjeringer. Med blodrenter.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Bebben

Pointman om klimarørslas fotsoldater:

SitatThey're mainly young with not much in the way of thought out politics except a youthful altruism that sees the complex problems of the world in simple ways. In terms of political consciousness, they're black and white thinkers with no grey shades in between – that'd be seen as selling out. Given such an innocent world view, they are the most easily exploited and are therefore ruthlessly exploited. All youth is, just ask anyone in advertising. All that's needed is to assure them the science, which is terra incognito to most of them anyway, is rock solid and then take cynical advantage of their youthful enthusiasm by playing on their emotions and appealing to the better angels of their nature.

(Min utheving.)
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

seoto

Det han sier er jo kjente fakta, og har vært nevnt også på forumet. De naive, velmenende og kamplystne unge menneskene, de som brolegger veien til helvete med sine idealistiske forsetter. Hvorfor ville ellers politikerne ønske å senke stemmerettsalderen, dersom de ikke var klar over dette? Hvorfor prøver de grønne NGO-ene så ivrig å få flest mulig unge mennesker med seg? De "grønne" ungdommene blir mange ganger kynisk utnyttet. Vi ser også at enkelte aldri kommer seg ut av denne fasen i livet ;)

Men alt det sagt, så jobber mange av de grønne også for viktige saker, som virkelig forurensing og naturskade. Men det drukner liksom i klimahysteriet. Kanskje de heller burde konsentrere seg sterkere om forurensning av vann? De gjenspeiler jo bare hva deres ledere og de store sponsorene ønsker ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

stjakobs

"IPCC is a four letter word."

Bebben

Sitat fra: stjakobs på juni 26, 2013, 11:26:57 AM
Om De grønne i Adressa:

http://www.adressa.no/meninger/article7818617.ece

Hm - la inn en kritisk kommentar der jeg siterte fra partiprogrammet ovenfor. Og konkluderte med at det nettopp var en "gjeng grønnskollinger" (journalistens uttrykk) de var! + drømmere som ville investere i tynn luft og denslags.

Det ble visst for tungt å svelge for Adressa - kommentaren ventet først på moderering... men nå er den helt borte (det sto først "3 kommentarer" - nå står det "2 kommentarer". De som står der, er positive.). Vet ikke hvordan dette funker - vil den dukke opp igjen, slik det skjedde med en kritisk kommentar på Aftenposten?
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

seoto

Medlemmene i MDG kan nok være en "gjeng grønnskollinger", men ikke deres ledelse, og spesielt ikke Rasmus Hansson.

Undertittelen i artikkelen sier:

Den største fordelen for De grønne er at de ikke har valgt side. I tillegg har de en markant frontfigur i Rasmus Hansson.

Å, de har nok valgt side, vær ikke i tvil om det, de vil bare ikke røpe noe, for det kunne ødelegge for rekrutteringen. Dersom de ikke blir en forlenget arm av AP, vil jeg bli svært forbauset! Kanskje regjeringspartnere med AP i 1917? På sikt vil de presse AP til å gå enda hardere til verks, men på en langt sterkere måte enn hva svake SV er i stand til. Så lenge Rasmus Hansson sitter som leder, ville jeg ikke stolt på dem et eneste sekund.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Spiren

 GRØNNE: Gale, rablende, ødelæggende, nul, nitte, evnesvage.

I Miljøpartiet De Grønne arbeider vi aktivt for å komme konspirasjonsteoriene til livs.

http://www.nrk.no/ytring/de-gronne-om-konspirasjonsteorier-1.11152635
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Jostemikk

Sitat fra: Spiren på juli 28, 2013, 11:36:33 AM
GRØNNE: Gale, rablende, ødelæggende, nul, nitte, evnesvage.

I Miljøpartiet De Grønne arbeider vi aktivt for å komme konspirasjonsteoriene til livs.

http://www.nrk.no/ytring/de-gronne-om-konspirasjonsteorier-1.11152635

Hva annet kan folk gjøre som fører "politikk" bygget på en løgn og en konspirasjon? De er jo avhengig av deres sedvanlige og patetiske forsøk på "debunking" for å klare føre folk bak lyset og tvinge dem til lydighet. Snakk om totalitarisme.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren