Skrevet av Emne: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen  (Lest 43774 ganger)

Utlogget Jostemikk

 • Administrator
 • Fingrene mine er klistra til klimatastaturet
 • *****
 • Innlegg: 7136
 • Ondskapens grobunn er dårskap og troskyldighet
Sv: Teresa Forcades
« Svar #120 på: Februar 17, 2013, 16:08:27 pm »
Enkelte ganger slår det en at de virkelige heltene aldri blir kjent. Teresa Forcades er en av disse. De som har gjort som henne de siste tiårene har ofte dårlige odds hva gjelder framtidsmulighetene. Noen har ikke engang fått lov til å oppleve noen framtid.

Jeg håper (og nesten ber) om at alle som henger med så langt i dette innlegget også tar seg tid til å lese resten, for ikke å si tar seg tid til å se på film hva Teresa Forcades har å fortelle om vaksinen mot svineinfluensa.

Sister Teresa Forcades is a Catalan Benedictine nun born in Barcelona in 1966.

She studied medicine at the University of Barcelona. In 1992 she moved to USA where she completed a residency in medicine at the University of New York and earned the title of Specialist in Internal Medicine (1995). After obtaining a scholarship from the University of Harvard, she moved to Cambridge where she graduated as Master Divinitas in 1997.

She entered the Monastery of St. Benet in September 1997, and celebrated the greatest Benedictine Ora et Labora, joining the order working in different matters in religious study, theology and medicine. In 2004 she obtained a Ph.D. in Public Health from the University of Barcelona. In 2005 she obtained a degree in Theology. After four years, in 2009 she received a doctorate from the Faculty of Theology of Catalonia.

Kilde

Hun oppfordrer alle til å etterprøve hennes påstander og opplysninger, og hun nevner de offisielle vitenskapelige sidene dere kan gjøre dette på. Filmen er inndelt i episoder, men fungerer alt som jeg håper, vil de bli avspilt fortløpende.

« Siste redigering: Februar 17, 2013, 16:10:16 pm av Jostemikk »
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Utlogget Brattbakkallen

 • Ressurs
 • ***
 • Innlegg: 268
 • Þat er hræddr maðr sem ekki þorir at skjalfa.
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #121 på: Februar 17, 2013, 19:35:29 pm »
Jostemikk:
Sitat
Jeg håper (og nesten ber) om at alle som henger med så langt i dette innlegget også tar seg tid til å lese resten, for ikke å si tar seg tid til å se på film hva Teresa Forcades har å fortelle om vaksinen mot svineinfluensa.

Litt av en tankevekker, det der.  Nå har jeg ikke bare lest innlegget ditt, men også sett på filmen. (Jeg lastet den ned så jeg har sett på den flere ganger, faktisk.)

Uansett så er dette ei skikkelig tøff dame som tydeligvis vet hva hun snakker om. Selv om jeg kanskje ikke er enig i alt hun sier, så føler jeg meg litt liten når jeg ser og hører slike som henne. Det er litt av et kvantesprang fra der jeg er og opp til hennes nivå.  ;)

BBK

Salige er uvirksomhedens timer.
Thi da arbeider vaar sjel.

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #122 på: Februar 17, 2013, 20:45:36 pm »
Siden jeg er på klimavannvogna, kan jeg jo tillate meg å linke til noen spreke omtaler av ANDRE forhold, f.eks. om saker dere snakker om ovenfor, og som av The establishment fort erklæres som konspiratoriske eller aller helst psykotiske (jfr. de russiske behandlingsinstitusjoner for fri tenkning og her hjemme analogier som gode, gamle Reitgjerdet og Gaustad og de lobo- og steriliseringsinstrumenter man rådet over der helt til slutten av 1970-tallet - ja, kanskje lenger for det jeg vet?! - som fort kunne stoppe kjeften på de som tenkte for vidt og fritt og dessuten var kommet i klammeri med den mektige del av slekten).

Før jeg begynner å linke: Dette er bare ment som interessant lesestoff med mange kjendiser og store krefter involvert, og må ikke sammenblandes med undertegnedes egne tanker.

Her er en link som både omtaler Ertresvågs "Makten bak makten" (2006) og "Sov mitt lille Norge" (et par år senere) og ellers kommenterer en rekke forhold som fremdeles lett kan gi Reitgjerdet-lignende opphold hvis man blir for ivrig med å skrike sånt ut på torg og streder.... jeg var forøvrig på ett av forfatterenes egne presentasjonsmøter da boken kom ut, og noterte meg minst to overvåkere i salen, den ene til og med med kamera - skulle bare mangle når generalmajor og medlem av Lund-kommisjonen Torkel Hovland hadde skrevet forordet og der opplyst om at det meste av det som "makten bak makten" kaller konspirasjoner faktisk ER konspirasjoner! Litt mer om Hovland og Ertresvåg: http://www.dagbladet.no/kultur/2006/03/22/461420.html

Her er en bredere innføring i konspirasjonene rundt dette: http://www.rolfkenneth.no/NWO_review_Ertresvaag-2008.html

Når enda en offiser i Forsvarsforeningens eget blad selv begynner å støtte Hovlands konspirasjoner blir det jammen luft i luka! http://forsvarsforeningen.itumkunde.no/tekst/214/Makten-bak-makten.aspx - er dette en konspirasjon i konspirasjonen? Jgr. den gamle CIA-sjefens ord om at den beste måten å slukke en ild på er å si at det faktisk er snakk om ild...

Her er forresten Ertresvåg selv, filmet under foredrag:
http://www.youtube.com/watch?v=ojxyOpNwwNw&feature=results_video&playnext=1&list=PLD9F13010B6689161
Dere finner hele foredraget (8 totalt på youtube) ved å kikke på samme youtube.side

Når dere i ovenstående link har lest ytterligere linker til hvordan Stoltenbergfamilien, Rockefellerfamilien og Nasjonalinstituttet for folkehelse inngår i en velfungerende symbiose og dere har lært at det er viktig å følge pengene i sånne saker, kan man jo ta en titt på det lett hysterisk-åndelige Nyhetsspeilet som kan lede dere til mange andre spekulasjoner?
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/

Jeg?
Jeg tar ikke ansvaret for hva Nyhetsspeilet o.l. skriver - og når de måtte ha rett eller ikke i sine konspirasjonsfoki, og jeg tror ikke på noe annet enn de konklusjoner jeg trekker selv, men skal man følge med i verdens større systemer, kommer man selvsagt ikke utenom en jevnlig titt på hva de mener og tenker i Council on Foreign Relations, Trilateral Commission (de som velger den amerikanske presidenten, vet dere), og hva som ellers lekker ut om Bilderbergerne, og sånt folk. Der FN, WWF, WHO, WTO/Verdensbanken, og - ikke minst - FNs klimapanel synes å trekke lønn fra samme internasjonale loddbok der vinneren belønnes med gratis flyturer til nærmeste konferanse og fast jobb i FN etterpå.     

Nei, nå blir det bare løse konspirasjoner fra meg også (det hjelper ikke at de er til de grader overdokumenterte - forståelsen er pr. definisjon feil og da faller all dokumentasjonsverdi bort, jfr. de nye vitenskapelige reglene for "klimakonsensus"), så bare vent til mars, da skal jeg lukke øyne og ører for alle andre konspirasjoner enn klima, og gi meg hen til det og riste av meg sorgene rundt alle som vil stikke en 100-milliarders sprøyte i ræva på meg hvert år (selvsagt nekter jeg, jeg har da helsa kjær).

Problemet er bare at jeg allerede på andre side i klimabruksansvisningen støter på de samme ford..... gjøkene som kjører vaksineprogrammet også.
Nei, jeg sier som østlandsdama som havnet opp i en diskusjon på halvemål i ei bygd på vestlandet: "Mamma, jeg vil hjem!!
 
« Siste redigering: Februar 18, 2013, 00:34:08 am av Telehiv »
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget seoto

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3673
 • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #123 på: Februar 17, 2013, 21:16:30 pm »
Takk for et seriøsthumoristisk innlegg om hva som anses som ekstremvanskelige områder ;)

Har forresten lest tre av Ertresvågs bøker. Det var noe som måtte gjøres dersom man skulle få et sammendrag over saker der mediene ofte har vært svært tause. Man kommer ikke med slike opplysninger uten å betale en pris, og det er vel den han nå betaler. Det hadde ikke vært så enkelt å gjennomføre alt det hemmeligholdet vi har sett de siste tiårene dersom vi hadde hatt flere modige journalister. Men holder det forresten å være modig? En modig journalist får jo ikke tatt inn stoff uten at det er godkjent på forhånd - og hvem godkjenner kriteriene?

Jeg har lest noe på Nyhetsspeilet, men mye av det går høyt over hodet på meg, selv om de innimellom kommer med noen perler. Det finnes også en annen side som tar for seg skyggesidene i samfunnet, http://folkets.info - de har noen perler blant sine artikler. Som f.eks.: Friheten lever i oss
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Utlogget Brattbakkallen

 • Ressurs
 • ***
 • Innlegg: 268
 • Þat er hræddr maðr sem ekki þorir at skjalfa.
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #124 på: Februar 17, 2013, 21:19:26 pm »
Telehiv:
Sitat
og her hjemme analogier som gode, gamle Reitgjerdet og de lobo- og steriliseringsinstrumenter man rådet over der helt til slutten av 1970-tallet - ja, kanskje lenger for det jeg vet?! - som fort kunne stoppe kjeften på de som tenkte for vidt og fritt og dessuten var kommet i klammeri med den mektige del av slekten).

Hadde du bare visst hvilke ubehagelige minner jeg har fra Reitgjerdet! (Nei, selv om det kanskje virker slik så har jeg aldri vært innlagt der, selv om jeg kanskje etter manges mening burde ha vært det.  ;D). Saken er at jeg var under studietiden medlem av et band som ble invitert til å spille for enkelte utvalgte pasienter på Reitgjerdet. Det var en uhyggelig opplevelse. Disse zombiene som var sikkerhetsklarerte til å bivåne konserten, var så til de grader neddopa, at det var helt uhyggelig. Jeg må bare gi meg der, før følelsene tar overhånd. Jeg ser nemlig  likhetstrekk mellom dette jeg opplevde på Reitgjerdet og enkelte meningsytringer som er fremkommet i media i den senere tid. --> Vi som ikke har Den Rette Mening[TM] om klima, må "behandles." <--.

Huff!

BBK
« Siste redigering: Februar 17, 2013, 21:27:27 pm av Brattbakkallen »
Salige er uvirksomhedens timer.
Thi da arbeider vaar sjel.

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #125 på: Februar 17, 2013, 21:20:14 pm »
Jeg tror de fleste vil ha stor glede av å høre på Ertresvågs 8 foredrag på youtube, som jeg linker til.
Så kan man jo gjøre seg opp en mening uten å måtte lese bøkene hans.
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget seoto

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3673
 • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #126 på: Februar 17, 2013, 21:30:45 pm »
Takk for linkene, Tele :)

Jeg har samlet videoene, slik at de kommer som perler på en snor på denne linken:

http://www.youtube.com/watch?v=ojxyOpNwwNw&list=PLabEBpoztWgZxfmz4ykSGclHfP8cGkEab&feature=mh_lolz
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #127 på: Februar 17, 2013, 21:32:13 pm »
Supert, seoto!
Disse foredragene summerer opp mye av det som står i boka "Makten bak makten".
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #128 på: Februar 17, 2013, 21:46:22 pm »
PS: seoto: Kanskje du kunne legge inn denne serien samlet også, der Ertresvåg intervjues om saken i Danmark?
Folk må jo ha noe å fordrive tiden med i vinterferien.. 8)

Her er første del: http://www.youtube.com/watch?v=6lEawYVl0Nc 
« Siste redigering: Februar 17, 2013, 21:49:45 pm av Telehiv »
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget seoto

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3673
 • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #129 på: Februar 17, 2013, 21:58:04 pm »
Tele, da er alle Ertresvåg-videoene samlet under en link, den samme som over:
http://www.youtube.com/watch?v=ojxyOpNwwNw&list=PLabEBpoztWgZxfmz4ykSGclHfP8cGkEab&feature=mh_lolz
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #130 på: Februar 17, 2013, 22:11:08 pm »
Supert, seoto!
I årene som har gått siden Ertresvåg kom med disse dokumentasjonene av "makten bak makten", er det faktisk ikke mye som ikke også har blitt bekreftet av andre i ettertid. Internasjonalt er det jo en mengde mer stoff om dette enn i Norge, som er et veldig engstelig land mht. å våge å tenke litt mer og videre om hva som faktisk skjer bak de største kulissene. Med internett er det imidlertid ikke lenger noe som heter "tilgjengelig i andre land og ikke i Norge", vi når jo det samme alle sammen nå (med unntak av noen nordkoreanere og kinesere, da..).

Mye av det Ertresvåg dro fram i perioden 2006-2008 var derfor velkjent og forsåvidt veldokumentert stoff for oss gamle kynikere med søkemotor i fingrene, men jeg syntes i begynnelsen at dette med chemtrails var lite troverdig (bl.a. faller jo disse utslippene i hodene på Stoltenbergene o.l. også...) men det har faktisk dukket opp en mengde underbygget materiale som viser at fly brukes til visse kjemiske programmer med globalt omfang. Nok om den saken, også dette vil nok komme tydeligere fram i tidens fylde dersom det er hold i det man foreløpig mener å tro.

Problemet for Ertresvåg er imidlertid, som for de fleste som stikker hodet fram på disse områdene, at den minste tendensiøse framstilling eller glipp i argumentasjon (av dette enorme saksfeltet) setter vedkommende i latterliggjøringens nådeløse lys. Og jeg ser at Ertresvåg i noen av sine saksframstillinger ligger snublende nær å bli rammet av dette. Men i essens har han gjort en omfattende og åpensinnet jobb (vi snakker tross alt her om en opprinnelig gammel fredelig presse- og venstremann som fikk øynene litt for brutalt åpnet, og bestemte seg for å ikke dø som komplett uvitende om verdens skitne bakspill).
 
Det er det jeg vil kommentere om sånt i denne omgang - ha ei fin vinteruke videre!
« Siste redigering: Februar 17, 2013, 22:18:36 pm av Telehiv »
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget Jostemikk

 • Administrator
 • Fingrene mine er klistra til klimatastaturet
 • *****
 • Innlegg: 7136
 • Ondskapens grobunn er dårskap og troskyldighet
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #131 på: Februar 17, 2013, 22:48:51 pm »
Takk til dere tre som har bidratt i denne tråden nå i kveld.

Tele skrev et innlegg jeg kan identifisere meg 100 % med. Jeg siterer ørlite, og valget på akkurat dette lille utdraget falt svært enkelt. Jeg forsøker hele tiden å nøste sammen en lang historie som knapt noen vil høre på, og i den forbindelse er dette svært viktig her på forumet.

Sitat
Problemet er bare at jeg allerede på andre side i klimabruksansvisningen støter på de samme ford..... gjøkene som kjører vaksineprogrammet også.

Hvis alle forsto dette, ville verden raskt kunnet bli et vesentlig bedre sted for alle unntatt de som befinner seg på samfunnstoppen i dag. Verdens makthierarki er i realiteten så enkelt å forstå, at beste måte å forklare det på er en omskriving av tittelen til ei bok av Trygve Gulbranssen. Og bakom synger bankene.

Hva forteller Teresa Forcades?

Først siterer jeg noe jeg skrev i desember 2012.

Er dette en patentsøknad på svineinfluensavaksine? Den er datert i 2009 før første oppdagede utbrudd.

http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Baxter%20Vaccine%20Patent%20Application.pdf

Dette er "vaksine"produsenten Teresa Forcades forteller om. Dette er en medisin- og vaksineprodusent som FN har trykket til sitt bryst. Bill Gates Foundation, med vår egen statsminister Jens Stoltenberg som president, bruker deres vaksiner på uskyldige ofre i Afrika. Husk Bill Gates Uten mitt vaksineprogram vil vi aldri få bukt med befolkningseksplosjonen. Husk hvor mange barn som ble fullstendig lammet av vaksine nå i vinter, og som noen i ettertid har fjernet fra foreldrene. Noen er i ferd med å feie bort alle spor etter seg, og media i Norge nevner ikke dette forferdelige med et ord.

Et stort parti såkalt svineinfluensavaksine beregnet for Øst-Europa var alt annet enn en vaksine. Det ble levert der i forbindelse med "pandemien" som FN fant opp. Den var full av to typer virus, og begge virustypene var levende, ubestrålt virus. Den ene virusstammen var vanlig sesonginfluensa. Svært smittsom, men med lav dødelighet. Den andre virusstammen i "vaksinen", var fugleinfluensa. Den har svært lav smitterate, men har en uhyggelig høy dødelighetsrate.

Det de forsøkte var rett og slett å spre en virusblanding hos folk, en blanding av virus med høy spredningskapasitet og høy dødelighet. Dette kan umulig ha dreid seg om et uhell. Se filmene, og ta henne på hennes ord. Undersøk dette selv.

Hun forteller også om den såkalte Spanskesyken. Her skyter jeg raskt inn at jeg har undersøkt akkurat denne sykdommen og bakgrunnen i svært lang tid, og det er mer enn tvilsomt at ting er som de fleste tror. Dette skal jeg komme tilbake til senere i en annen tråd. Tilbake til Teresa Forcades og Spanskesyken. Hun forteller at den ble utryddet av seg selv på 50-tallet. Ingen flere rapporterte tilfeller, før den igjen dukket opp i 1976. Dette er samme år som amerikanske forskere fikk tillatelse til å grave opp en inuitt fra permafrosten. En inuitt som døde av Spanskesyken under 1. verdenskrig. Senere samme år ble første nye utbrudd registrert blant sivilbefolkningen.

Jeg håper virkelig at dere ser på filmene og hører på hva hun har å fortelle. Jeg kan ikke forstå annet enn at hun risikerer livet for å fortelle oss om dette. Og atter en gang, vær så snill å undersøk dette selv. Hun oppfordrer til det på det sterkeste, og gir også noen tips om i hvilke type fag-journaler dere kan finne opplysninger.
« Siste redigering: Februar 18, 2013, 00:10:52 am av Jostemikk »
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Utlogget seoto

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3673
 • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #132 på: Februar 17, 2013, 22:59:17 pm »
Takk for at du tør å snakke om disse sensitive tingene, Tele :)

Selv var jeg som en enhver normalt naivistisk nordmann(kvinne), inntil valget av Bush jr. i 2000 (periode fra 2001). Den gang var jeg på et amerikansk diskusjonsforum, der et medlem kom opp med veldig mange opplysninger, spesielt om folkene (haukene) rundt Bush da han trådte inn i embetet. Disse opplysningene fikk meg til å begynne å tenke, altså tenke, og da 11. september skjedde, fikk jeg ingenting til å henge på greip av de opplysningene vi fikk gjennom mediene. Jeg omtrent "bodde" på Internet i fritiden i de første månedene, for å prøve å finne svar, og oppdaget utrolig mye dritt. Til slutt kom jeg til et punkt der jeg rett og slett måtte ta meg en pause, for dette er vondt å erkjenne, og jeg orket ikke mer "dritt".

Da jeg oppdaget at klimakrisa sannsynligvis handlet mer om makt og politikk enn om forskning, kjente jeg igjen "lysten på blod". Som nypensjonist (skummelt med folk som disponerer sin tid) har jeg nå nok av tid til å undersøke bakgrunnen for mye av det som skjer, selv om jeg ikke skriver så mye om det. Det er vanskelig for folk å berette, for de blir sett på som skrullinger (det har de jo lært av MSM). I våre dager ser vi jo at myndigheter i flere land betaler for "debunkere" som kan drite ut og uskadeliggjøre folk som forteller uønskede opplysninger, og ødelegge diskusjoner. Vi har jo sett i minst ett av disse "trollene" i klimasaken. De opererer på alle viktige områder der makt vises, mange jobber bekvemt hjemmefra, og mottar ikke de høyeste lønningene, men de klarer seg bra. Noen jobber enda mer intenst, er kanskje spesialutdannet og tjener derfor langt bedre, og de legger ut falske opplysninger som kan være vanskelige å avsløre, så det kan være litt av en jobb å sortere. Verden er full av nyttige idioter ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #133 på: Februar 18, 2013, 00:46:22 am »
Takk for et seriøsthumoristisk innlegg om hva som anses som ekstremvanskelige områder ;)

Har forresten lest tre av Ertresvågs bøker. Det var noe som måtte gjøres dersom man skulle få et sammendrag over saker der mediene ofte har vært svært tause. Man kommer ikke med slike opplysninger uten å betale en pris, og det er vel den han nå betaler. Det hadde ikke vært så enkelt å gjennomføre alt det hemmeligholdet vi har sett de siste tiårene dersom vi hadde hatt flere modige journalister. Men holder det forresten å være modig? En modig journalist får jo ikke tatt inn stoff uten at det er godkjent på forhånd - og hvem godkjenner kriteriene?

Jeg har lest noe på Nyhetsspeilet, men mye av det går høyt over hodet på meg, selv om de innimellom kommer med noen perler. Det finnes også en annen side som tar for seg skyggesidene i samfunnet, http://folkets.info - de har noen perler blant sine artikler. Som f.eks.: Friheten lever i oss

"Folkets info" er et interessant nettsted, og ikke minst mindre "åndelig" og mer faktabasert enn Nyhetsspeilet. Gjennomgangen av de vestlige lands kupp av Libya er deprimerende men dessverre helt i tråd med andre opplysninger om hva som faktisk foregikk rundt dette, der hovedbildet var at de vanlige bakspillerne (som det er snakket om foran her) instruerer FN og de som styrer bak kulissene der, som så mobiliserer NATO og medløperne der, og vips har USA omsider fått tatt sin hevn over Gadaffi, som i sin tid nasjonaliserte Libyas olje da amerikanerne (Hammer et al) nektet å betale den smule skatt han ba om. Og Norge - en av de virkelig stygge nye krigshundene og løpegutt for den notoriske destabilisering av oppkommende nye økonomier - var med i vill begeistring, og den dagen Behring Breivik herjet på Utøya tok heltemodige norske fly ut 70% av drikkevannet til Libyas arme folk som bare kunne se på nede på bakken. Så tok MSM over slik at ingen her på berget har hørt om denne skandalen. For en skam.
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget Amatør1

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3848
 • If you've seen one tree, you've seen Yamal
Sv: Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen
« Svar #134 på: Februar 18, 2013, 18:07:22 pm »
Flere interessante steder dette.

Kom over Norgespartiet http://www.norgespartiet.no/ som jeg ikke vet så mye om, men kanskje dette er den norske varianten av UKIP (UK Independence Party)?  Ideen med direktedemokrati har jeg vært tilhenger av lenge. I vårt moderne samfunn trenger vi ikke alltid representanter til å mene på våre vegne.

Vi som har meninger om både klimapolitikk og politiske/demokratiske spørsmål burde ha noen allianser, men ingen av partiene på Stortinget tilfredsstiller mine kriterier, der en klar avvisning av klimasvindelen er en grunnleggende forutsetning. Er det noen som vet hvordan Norgespartiet stiller seg til klimadebatten? Er det eventuelt noen her som har gode argumenter imot Norgespartiet?

It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to