Siste emnestart av undertegnede

Startet av Jostemikk, juli 01, 2014, 22:10:09 PM

« forrige - neste »

Jostemikk

Henger alt sammen med alt, eller gjør det det ikke?

At det har gått med litt tid på å forsøke fundere fram et siste forsøk på å vise hvor enkelt det er å se sammenhenger bare man gidder svi av to kalorier på å forsøke, innrømmes herved. Antar at det er fåfengt, men de som fortsatt er i stand til å både lese, oppfatte, for deretter å skrive noen ord med egne tanker, ikke henvisninger til en eller annen autoritet, får en siste mulighet til å vise at jeg tar feil, eller at jeg har rett.

WMO 1950, Brundtlandkommisjonen 1987, FNs klimapanel 1988, CICERO og Grid Arendal 1989/1990

World Meteorological Organization (WMO) ble etablert som en del av FN-systemet i 1950 da det tok over for den tidligere International Meteorological Organization (IMO).

[attachimg=1]

SitatWMO became the specialised agency of the United Nations for meteorology (weather and climate), operational hydrology and related geophysical sciences. It has its headquarters in Geneva, Switzerland, and is a member of the United Nations Development Group.

FNs klimapanel (IPCC), ble etablert i 1988, og de to hovedorganisasjonene bak, var WMO og United Nations Environment Programme (UNEP).

SitatThe Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) is a scientific intergovernmental body under the auspices of the United Nations, set up at the request of member governments. It was first established in 1988 by two United Nations organizations, the World Meteorological Organization (WMO) and the United Nations Environment Programme (UNEP).

FN og FN startet IPCC, og det skjedde på ordre fra FN. Året før ble medlemslandenes skjebne forseglet gjennom det som ikke kan kalles annet enn en skandale som førte til snikinnføringen av Agenda 21. Jeg snakker selvfølgelig om Brundtlandkommisjonen i 1987. Forløperen, Rio Declaration on Environment and Development i 1992 satte fokus på at mennesket står bak alt som er galt, og med det mente ikke de rike oligarkene og politiker-svennene deres seg selv, det var middelklassen som skulle angripes.

Agendaen var satt. Agenda 21.

CICERO og Grid Arendal ble etablert av Gro Harlem Brundtland i 1989/1990

Først må nevnes at Grid Arendal på aller mest uærlige og falske vis er påstått å være en UNEP-avdeling, altså under FN-systemet. Norske medier har sviktet totalt også her, og Arendals ansvarlige byråkrater har gått ut og reklamert med FN-byen Arendal. Vi lever virkelig i en alternativ virkelighet her i landet. Jeg har tidligere dokumentert ved hjelp av UNEP selv at det aldri har vært noen UNEP-avdeling i Arendal. Hvorfor er ikke folk straffet for svindelen? Kanskje fordi det er lovløse tilstander på toppen av samfunnspyramiden, og at det bare er stemmekveget som herses og herjes med og blir straffet? Velkommen til oligarkenes private anarki. Makta har aldri trengt frykte at rettferdigheten noen gang skal skje fyllest.

http://www.unep.org/eou/Portals/52/Reports/I_TTN2_TE_ExecSummary.html
"The reporting on co-financing and financial expenditures by UNEP provides insufficient detail to assess proper use of funds. There have been no audits of the project, as this was considered a UNEP- internally executed project even though GRID-Arendal is not part of UNEP per se."

De er ikke en gang en NGO slik det falskt er påstått. De er under Miljøverndepartementet, og har også fått økonomisk tilskudd fra AP-regjeringen. De skryter også av å være en oppfølging av Brundtlandkommisjonen:Deler av den økonomiske støtte fra nevnte regjering ble dokumentert av seoto:

SitatProp. 1 S (2012–2013) (pdf-fil)

s. 42, nederst i første spalte, omtaler Grid som "FN-organet":
"– FN-organet Grid Arendal (4,5 mill. kroner)."

Vi snakker om flere alvorlige lovbrudd. Det er vår fordømte plikt å gjøre folk oppmerksomme på dette.

Her er dokumentasjonen på tidspunkt for etableringen av Grid Arendal og CICERO, og Gro Harlem Brundtland sto bak begge:

Daglig leder for begge er WWF-tilknyttet.

Massedøden blant meteorologiske stasjoner

Verity Jones/Digging in the Clay, og E. M. Smith/Chiefio hadde for noen år siden et samarbeidsprosjekt der de så på den store massedøden blant verdens meteorologiske stasjoner. Her er litt fra Digging in the Clay:

SitatThe 'Station drop out' problem

...

The primary purpose of this new thread is to show charts of the number (i.e. count) of stations by year in the NOAA (and so therefore more or less GISS also) GHCN raw and adjusted datasets.

Because I've further broken down the station counts by 'WMO Region' and still further by Country for each of the separate charts for each WMO Region...

...Now who said "Turkeys never vote for Christmas"? Well according to Figures 10 and 11 the population of Turkish thermometers was thriving between 1961 and 1990. It looks like there was a dramatic change in Turkish voting patterns post 1990 – the Turkey thermometers clearly opted to vote for Christmas and as a consequence their population was culled dramatically with about only 10% of their population survivng post 1990. The post-1950 step increase in the number of reporting stations is evident for most of the European countries, particularly Poland, Germany, Italy and France. It seems the French (according to NOAA) didn't care very much about measuring temperature prior to 1950.. Clearly everyone in Europe decided that measuring temperature was less important after 1989/1990. Did the EU bureaucrats decide to introduce a tax on measuring temperature at about that time?

...

Jeg viser grafen for antall meteorologiske stasjoner som målte temperaturen i de europeiske landene.

[attachimg=2]

Den observante leser har allerede sett hva jeg skal fram til, men for sikkerhetsskyld, her er samme diagram med tekst:

[attachimg=3]

Ser dere? Antallet meteorologiske stasjoner eksploderte i forbindelse med etableringen av WMO i 1950, men det er jo ikke så merkelig. Det som er oppsiktsvekkende er hvordan brorparten av alle stasjonene forsvant som dugg for sol i forbindelse med etableringen av Agenda 21/FNs klimapanel (IPCC). Det ser jo ut som om kurvene i diagrammet er utsatt for et øksehugg. Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke har hatt mulighet til å studere grunnlagsmaterialet til Jones og Smith, men jeg tviler sterkt på at dette er tall de ikke har vært vært ekstremt nøye med å få korrekt presentert.

Her er en av grafene de laget, og husker jeg ikke helt feil, viser den stasjonsslakt mot temperatur i Canada:

[attachimg=5]

Er det stasjoner som ble nedlagt, eller ble utelatt fra offisielle data? Er det ytterligere forsterket av hvilke stasjoner GISStemp, CRU og andre temperaturleverandører har valgt ut for å presentere ønsket resultat? De fleste IPCC-skeptikere er kjent med denne fra James Hansen som viser antallet stasjoner GISStemp/NASA legger til grunn for sluttresultatet sitt:

[attachimg=4]

Den røde tråden

For vårt lands vedkommende må alle nå ha forstått at den røde tråden som holder det hele sammen heter Gro Harlem Brundtland. I den tråden er det festet enda tjukkere røde tråder som sprer seg utover og oppover i samfunnshierarkiet og hele veien hjem til oligarkene. Hvordan voksne mennesker som anser seg selv som samfunnsbevisste har klart å overse disse trådene er meg til fortvilelse. Kan de være infrarøde for 99 % av befolkningen?

Jeg har lagt ut dokumentasjon på at Gro Harlem Brundtland og hennes far har årelang kontakt med oligarkene. Det samme gjelder forøvrig Stoltenberg-familien. Da jeg la fram dokumentasjon på hvordan Gro Harlem Brundtland representerte verdens finanselite var APs nettsider raskt ute med å fjerne beviset, men hva hjalp vel det, så lenge det finnes archive.org? Her er den, dokumentasjonen på at hun er med i Council of Foreign Relations:SitatI 1987 utga hun som forfatter en internasjonal miljørapport. Fra 3. november 1990 til 25. oktober 1996 ledet hun på ny en mindretallsregjering hvor 9 av 19 ministre var kvinner. På Landsmøtet i 1992 gikk hun av som leder i Arbeiderpartiet, som hun hadde ledet siden 1981. Selv om hun gikk av som leder for partiet, fortsatte Harlem Brundtland som leder for partiets mindretallsregjering. 25. Oktober 1996 gikk hun av som statsminister, og partiets leder Thorbjørn Jagland overtok som statsminister.

Harlem Brundtland har hatt en rekke internasjonale verv. Hun har vært første visepresident i Sosialist Internasjonalen (SI), medlem i The Carnegie Commision on Preventing Deadly Conflict, og The International Task Force on Security Council Peace Enforcement. Hun er også medlem i The InterAction Council, og hun sitter i The International Advisory Board of the Council of Foreign Relations

Gro Harlem Brundtland har mottatt e rekke internasjonale priser og utmerkelser for sitt arbeid, inkludert The Third World Price i 1988, The Indira Gandhi Price i 1988, the Onassis foundation´s Delphi Price i 1992 og The Charemange Price i 1994.

I 1998 ble Gro Harlem Brundtland ny generalsekretær i Verdens Helseorganisasjon (WHO), en stilling hun hadde til sommeren 2003.

Vi snakker om et menneske som er avlet, oppdratt, og belønnet for å gjøre en eneste ting. Å representere oligarkene. På alle fronter har dette skjedd, og det har hele tiden dreid seg om det som så vakkert kalles internasjonalisering, men som i realiteten handler om å fjerne middelklassen og knuse alt som heter frihet og demokrati. Dere finner dem hele veien opp gjennom historien etter etableringen av The Federal Reserve. De leder og eier BP, Shell, Trilateral Commission, bankene, FN, WWF, Office of Foreign Relations, Bilderberg, Club of Rome, banker, kraftselskaper, krigsindustrien, kraftverksbransjen, MSM osv. Dette er ingen teori. Det er en beskrivelse av virkeligheten som hvem som helst kunne funnet ut selv hvis de bare hadde mot nok til å ta en titt oppover med kritisk blikk, og stilt seg selv spørsmålet Hvorfor?http://en.wikipedia.org/wiki/World_Meteorological_Organization
http://en.wikipedia.org/wiki/Intergovernmental_Panel_on_Climate_Change
http://en.wikipedia.org/wiki/Brundtland_Commission
http://en.wikipedia.org/wiki/Rio_Declaration_on_Environment_and_Development

Jørgen Randers, Global Footprint Network, og forfalskning fra Grida Arendal
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,753.msg19060.html#msg19060
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,753.msg19064.html#msg19064
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,753.msg19073.html#msg19073
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,166.msg1570.html#msg1570

http://diggingintheclay.wordpress.com/2010/01/21/the-station-drop-out-problem/
http://data.giss.nasa.gov/gistemp/station_data/

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,1450.msg34208.html#msg34208
http://web.archive.org/web/20120707095718/http://arbeiderpartiet.no/Om-AP/Biografier/Brundtland-Gro-Harlem
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Minner om denne fra forrige innlegg. 100 % dokumentasjon på at det dreier seg om Agenda 21. Det er navnet på monsteret bak klimasvindelen.Her er noe Amatør1 skrev i tråden linket til flere gange i forrige innlegg:

Sitat fra: Amatør1 på november 02, 2012, 00:14:47 AM
Den linken med "NORWEGIAN  EXAMPLES ON AGENDA 21 FOLLOW-UP REPORTED" så jo passe Orwell'sk ut, så da googlet jeg litt, og fant:

Subject: NORWEGIAN  EXAMPLES ON AGENDA 21 FOLLOW-UP REPORTED

SitatSubject: NORWEGIAN  EXAMPLES ON AGENDA 21 FOLLOW-UP REPORTED

19/6 1997

News Release
--------------------

NORWEGIAN  EXAMPLES ON AGENDA 21 FOLLOW-UP REPORTED

Just as the delegations start arriving in New York for the Earth
Summit+5 - the major international Agenda 21 follow-up and evaluation
meeting next week, some of the 'major groups' (to use Agenda 21
terminology) in Norway timely present their success stories and
practical examples in a report, available on paper and on Internet
(http://www.grida.no/prog/norway/ungass/).

Partnership for Change is the name of the report. It is jointly
elaborated by most of the 'major groups' in Norway, including the
municipalities, labour and business, NGOs, the research community, the
educational sector and the Sami people, the indigenous people of
Norway. The work has been co-ordinated by the Ministry of Environment.

The report provides around 50 practical examples of Agenda 21
follow-up in Norway within the various sectors. These range from the
training programme "The Natural Way" for employees in companies which
regard eco-efficiency as a competetive asset, to "Inky Arms and his
Eco-detectives" a nation-wide club for children with 10,000 members.

The report is available in both English and Norwegian

The on-line version of the report is found at
http://www.grida.no/prog/norway/ungass/

The paper report can be ordered from
The Norwegian State Pollution Control Authority
Stromsveien 96
P.O. Box 8100 Dep.
N-0032 Oslo, NORWAY
Tel. +47-22 57 34 00
Fax. +47-22 67 67 06
E-mail: postmottak@sftospost.md.dep.telemax.no
**************************************************************
*  Dr. Sindre Langaas            *  Phone:  +46-8-161737     *
*  Project Manager               *                           *
*    Nordic/Baltic Region        *  Fax:    +46-8-158417     *
*  UNEP/GRID-Arendal             *                           *
*  c/o Dept. of Systems Ecology  *  E-mail: langaas@grida.no *
*  Stockholm University          *                           *
*  S-106 91 Stockholm, Sweden    *  URL http://www.grida.no/prog/norway/ungass/ *
**************************************************************
* BALLERINA - The Environmental Gateway to the Baltic Region *
*                 http://www.baltic-region.net/ay/ungass/              *
**************************************************************
-
message sent by infoterra@cedar.univie.ac.at
to signoff from the list, send an email to
majordomo@cedar.univie.ac.at
the message body should read
unsubscribe infoterra your@email.address
-Linken i teksten fungerer fortsatt: http://www.grida.no/prog/norway/ungass/

Thorbjørn Berntsen stod bak i egenskap av miljøvernminister. Var det noen som sa NGO?
http://www.grida.no/prog/norway/ungass/intro/engintro.htm


" In its long-term programme (1997-2001), the Government has marked out a course for how it believes the Norwegian society should develop in the next century and, in so doing, has set specific goals for social development. It emphasises the need to activate commitment and dialogue in society.

We must have a global vision, we must think globally and act locally. In the world of today, as complex and interwoven as it is, everybody is dependent on each other, nationally as well as internationally. Solidarity and equity may only be achieved through a broader and more binding multilateral cooperation.

Everybody should be engaged in creating the future. The transition to sustainable development must be carried out in cooperation between all the stakeholders, and through the mall and big decisions we are confronted with daily. We must build partnership and take practical action that may inspire other groups and individuals. Everybody should feel responsible an be accountable for their actions. Together we can do more.

In this report you will find examples of what Norwegian authorities and organisations have done together in order to follow up Agenda 21. They are represented in the National Committee for International Environmental Questions. Each organisation is responsible for their own contribution to this report. The purpose is to present the various stakeholders in this work and give concrete examples on the follow-up of Agenda 21.

Thorbjørn Berntsen
Minister of Environment "

Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

#2
Tele har 9 ganger nevnt Røros som et sted i Norge der det foregår et kunstverk av algoritmisk utglatting, muligens annet snusk. Jeg har hele tiden notert meg hva han skrev, men satt igjen med litt for lite kunnskap og opplysninger til å kunne ta dette videre. Sitter med en følelse av å kunne gjort dette bedre, samt dårlig samvittighet for ikke å ha klart det.

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,234.msg35170.html#msg35170
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,79.msg26911.html#msg26911
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,220.msg7841.html#msg7841
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,1205.msg26876.html#msg26876
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,508.msg7453.html#msg7453
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,256.msg5564.html#msg5564
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,138.msg8824.html#msg8824
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,446.msg6134.html#msg6134
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,217.msg2383.html#msg2383

I første innlegg i denne tråden la jeg ut et diagram som viser at temperaturen skjøt kraftig i været nøyaktig samtidig som brorparten av de meteorologiske stasjonene falt for Agenda 21- og IPCC-øksa. Har dette sammenheng med det Tele har fortalt oss?Som Tony Heller og andre har vist har det forsvunnet mengder av landlige (rurale) temperaturstasjoner, mens de med positivt avvik de siste år, de i byer eller på flyplasser (urbane) har blitt gitt vekt for avvikstemperaturene de har laget ved hjelp av rutenett-systemet sitt.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Havstrygeren

Kjempeflott siste emne. Det er bare å si takk og amen til alt unntatt til at du kaller det de holder på med for sitt private anarki. Som anarkist vil jeg ikke bli assosiert med globalistene i Arendal. De driver ikke med anarki, men med oklokrati; pøbelstyre. Og det er noe helt annet enn anarki. Men alt i alt en glimrende oversikt over klimafryktpornografenes nære historie.

Jostemikk

Sitat fra: Havstrygeren på juli 04, 2014, 17:36:08 PM
Kjempeflott siste emne. Det er bare å si takk og amen til alt unntatt til at du kaller det de holder på med for sitt private anarki. Som anarkist vil jeg ikke bli assosiert med globalistene i Arendal. De driver ikke med anarki, men med oklokrati; pøbelstyre. Og det er noe helt annet enn anarki. Men alt i alt en glimrende oversikt over klimafryktpornografenes nære historie.

Det var ubetenksom gjort av meg, Havstrygeren. ;D

Karakteristikken klimafryktpornograf er genial. Må inn i ordboka!
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Havstrygeren


Jostemikk

Da David Rockefeller skrev reisebrev fra Kina, og om våre "folkevalgte" som representerer makten bak menneskeutryddelse

Alt i dette innleggets første del er på en eller annen måte presentert tidligere. Jeg håper at det denne gangen blir presentert på en slik måte at flere vil få øynene opp for hvilken ondskap det er som har skrudd sammen verden, og ikke minst hvem som representerer ondskapen her i Norge. Avslutningsvis blir det noen spørsmål jeg håper alle tar seg bryet med å svare på, i det minste overfor dere selv.

David Rockefeller: Å drepe 45 millioner av sine egne innbyggere er et vellykket, sosialt eksperiment!

[attachimg=1]

Den 10. august 1973 fikk David Rockefeller sitt reisebrev From a China Traveler på trykk i New York Times.

[attachimg=2]

The social experiment in China under Chairman Mao's leadership is one of the most important and successful in human history. How extensively China opens up and how the world interprets and reacts to the social innovations and life styles she has developed is certain to have a profound impact on the future of many nations.

Ytterligere kommentarer er unødvendig. Før vi går videre tvinger det seg fram en avsporing. En annen mann har også sendt reisebrev fra Kina. Mannen var James Hansen/NASA, og hans reisebrev ble blogget på NASAs hjemmeside. Dessverre ble bloggen raskt slettet da det gikk opp for NASA hva James Hansen hadde skrevet, men heldigvis rakk mange å snappe opp hans gale skriblerier og hyllest av Kina, blant annet The Washington Times, 17. januar 2011.

SitatThe nation's most prominent publicly funded climatologist is officially angry about this, blaming democracy and citing the Chinese government as the "best hope" to save the world from global warming. He also wants an economic boycott of the U.S. sufficient to bend us to China's will.

According to Mr. Hansen, compared to China, we are "the barbarians" with a "fossil-money- 'democracy' that now rules the roost," making it impossible to legislate effectively on climate change. Unlike us, the Chinese are enlightened, unfettered by pesky elections. Here's what he blogged on Nov. 24:

SitatI have the impression that Chinese leadership takes a long view, perhaps because of the long history of their culture, in contrast to the West with its short election cycles. At the same time, China has the capacity to implement policy decisions rapidly. The leaders seem to seek the best technical information and do not brand as a hoax that which is inconvenient.

Rockefeller = The Trilateral Commission, Bilderberg, Club of Rome med flere Clubs og Council of Forreign Relations

På grunn av den voldsomme påvirkningen denne delen av oligarkmakten har over alt som skjer både nasjonalt og internasjonalt, er det ingen vei utenom. Vi må undersøke hvem som representerer dem her i landet og fortelle alle hva de heter. Her er noen eksempler fra et tidligere innlegg:

Sitat fra: Jostemikk på januar 26, 2013, 15:47:01 PM
Gudmund Harlem og Gro Harlem Brundtland

Det samme skjer her. Leser man om disse to på Wikipedia, står intet om Rockefeller. Det gjør det derimot i denne kronikken om Gro Harlem Brundtland i Aftenposten:

SitatI 1949, da Brundtland var 10 år gammel, flytter familien til USA der faren har mottatt Rockefeller-stipend.

Thorvald Stoltenberg

Nok en gang mangler den norske delen av Wikipedia det jeg er ute etter. Man må se på den engelskspråklige versjonen av Wikipedia - Thorvald Stoltenberg for å finne det:

SitatIn 2003 he was Chairman of the Board of International Institute for Democracy and Electoral Assistance (International IDEA). Between 1999 and 2008 he was President of the Norwegian Red Cross, the only president to serve three terms. He is also a member of the Trilateral Commission, and holds a seat on their Executive Committee.

Det er da merkelig at den norske versjonen av Wikipedia ikke nevner dette? Eller kanskje ikke? Fra engelsk Wikipedia:

SitatThe Trilateral Commission is a non-governmental, non-partisan discussion group founded by David Rockefeller in July 1973.

Dette har sannsynligvis ganske alvorlige konsekvenser, men jeg tar ikke opp dette nå, jeg legger bare ut dokumentasjon på hvor lite renhårig denne kommisjonen anses blant politikere når det gjelder muligheten til å stille til demokratisk valg hvis folk flest er klar over politikernes tilknytning til organisasjonen. Her skulle jeg gjerne eksemplifisert dette ved en kort Youtubesnutt med Dick Cheney der han taler på årsmøtet til The Trilateral Commission, men den er dessverre slettet fra Youtube. Etter hukommelsen sa han dette under en takketale til kommisjonen:

Jeg har mange gode minner herfra fra den tiden jeg satt i styret. Dette er selvfølgelig ikke noe jeg fortalte de stemmeberettigede da jeg stilte til valg i hjemstaten!

Gro Harlem Brundtland, David Rockefeller og The Council on Foreign Relations

The Council on Foreign Relations' David Rockefeller Studies Program —CFR's "think tank"—is composed of over seventy adjunct and full-time scholars and practitioners, called fellows, as well as ten in-resident recipients of year-long fellowships who cover the major regions and significant issues shaping today's international agenda.

Her er hjemmesiden til The Council on Foreign Relations, der David Rockefeller i likhet med sin far har vært leder. Det som ikke står på hjemmesiden deres er ei medlemsliste, og denne finnes ikke på den norske versjonen av Wikipedia heller hva angår en viss person, selv om det også her nevnes på den engelske versjonen. Heldigvis ser hun selv på dette som noe å putte på skrytelista si, så jeg siterer fra best mulige kilde, Det Norske Arbeiderpartiet - Gro Harlem Brundtland:Oooops! Ikke det, nei! I likhet med Dick Cheney som har fått slettet filmen av sin egen hylningstale av The Trilateral Commission, ser det ut til at noen har funnet ut at det slett ikke passer seg å fortelle norske borgere om at Gro Harlem Bruntland sitter i styret til den internasjonale delen av Council of Forreigh Relations. Vi får nøye oss med treffet på Google:


Kongehuset representerer dem, Erna Solberger og Siv Jensenberger det samme. Norske styreledere og andre livslange representanter for oligarkene står i kø. Det samme gjelder viktige personer i ledelsen av norske institusjoner, der Christian Hambro (Hamburger-Levy) og Forskningsrådet bare er et av mange eksempler.

Noen spørsmål


 • Er det egentlig særlig smart å stemme på AP, Frp, Høyre, KrF eller andre partier som stiller lister i Norge?
 • Tror dere det gjør noen forskjell hvem av dem dere stemmer på?
 • Er det et demokratisk problem at samfunnslederne våre, også politikerne, representerer utenlandske oligarker og deres agenda?
 • Er det et demokratisk problem at MSM er eid av de samme oligarkene våre samfunnsledere er knyttet til?
 • Dreier klimasaken seg om politikk eller vitenskap?
 • Rockefellers har vært pådrivere for eugenikk i generasjoner, er dette problematisk med tanke på Folkehelseinstituttet, som ble startet av dem?
 • Er det tilfeldig at Camilla Stoltenberg er direktør for Folkehelseinstituttet?
 • Er det greit at både Karin og Camilla Stoltenberg er/var genforskere/eugenikere?
 • Med tanke på Rockefellers lovprising av folkemordet i Kina, og ikke minst The Georgia Guidestones*, er det greit at Torvald Stoltenberg er aksjeeier i medisinproduserende storfirmaer sett opp mot "pandemier"og vaksineprogrammer?
 • Var det tilfeldig at Jens Stoltenberg ble utnevnt til ny generalsekretær i NATO?**
 • Tror dere det var tilfeldig at Siv Jensens søster Nina ble ny generalsekretær i WWF Norge?***
 • Tror dere det er tilfeldig at det finnes en yrkesmessig forbindelse mellom Siv Jensens oldemor Betzy Kjelsberg Børresen McGlashan og Karin Stoltenberg?****


* Norsk elite vil utrydde flesteparten av oss

** Askenasikhazarenes inntogsmarsj i Brussel:

[attachimg=3]

***:

http://www.youtube.com/v/5cMNTlGRvUs


**** Betzy Kjelsberg, kvinnesaksforkjemper, politiker og fabrikkinspektør. Foreldre: Skipper Thor Børresen (1816–72) og Jessie McGlashan (1842–1915). Gift 1885 med overrettssakfører Oluf Fredrik Kjelsberg (11.5.1861–25.6.1923), sønn av malermester Oluf Fredrik Kjelsberg (1825–74) og Henriette Jansen (1831–66).

Karin Stoltenberg, født Heiberg, norsk byråkrat. Kjent for sin rolle i å utforme den norske familiepolitikken på 1970-tallet og for sitt arbeid med likestillingsloven, abortloven og partnerskapsloven. Stoltenberg hadde en utdanning innen genetikk.
Sitat
SitatThe Rockefeller Foundation helped develop and fund various German eugenics programs, including the one that Josef Mengele worked in before he went to Auschwitz.

Upon returning from Germany in 1934, where more than 5,000 people per month were being forcibly sterilized, the California eugenics leader C. M. Goethe bragged to a colleague:

"You will be interested to know that your work has played a powerful part in shaping the opinions of the group of intellectuals who are behind Hitler in this epoch-making program. Everywhere I sensed that their opinions have been tremendously stimulated by American thought . . . I want you, my dear friend, to carry this thought with you for the rest of your life, that you have really jolted into action a great government of 60 million people."


http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/news/maos-great-leap-forward-killed-45-million-in-four-years-2081630.html
http://www.scribd.com/doc/15932367/From-a-China-Traveler-By-David-Rockefeller-New-York-Times-August-10-1973
https://web.archive.org/web/20120315212802/http://www.fff.org/freedom/0697f.asp
http://www.washingtontimes.com/news/2011/jan/17/china-style-dictatorship-of-climatologists/
http://www.forskningsradet.no/bladetforskning/Nyheter/Christian_Hambro_blir_ny_toppsjef_i_Forskningsradet/1250810418342
http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_Bilderberg-konferansenes_deltakere
http://en.wikipedia.org/wiki/Trilateral_Commission
http://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations
http://no.wikipedia.org/wiki/Camilla_Stoltenberg
http://snl.no/Karin_Stoltenberg
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeiderpartiet/ingrid-schulerud-haaper-aa-bli-med-jens-til-brussel/a/23231010/
http://www.wwf.no/om_wwf/hvem_er_vi/generalsekretar/
http://no.wikipedia.org/wiki/Betzy_Kjelsberg
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_eugenics
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

#7
Klimasaken og Norge er kuppet av oligarkenes kampanjeorganisasjon WWF

Dette innlegget blir en oppsummering av det jeg anser være det viktigste stoffet Klimaforskning har om samrøra mellom WWF og norsk klimapolitikk. En god del vil være sitater/kopi av deler av tidligere innlegg, og noe vil være nytt, fortrinnsvis kommentarene jeg gir.

I tidligere innlegg i denne tråden er det stoff om at Gro Harlem Brundtland etter Brundtlandkommisjonen/Agenda 21 i 1987 trakk i alle de tråder hun kunne for å nærmest tvangsinnføre etableringen av Grid Arendal (Grida), og Cicero UiO årsskiftet 1989/1990. Når det gjelder førstnevnte, Grida, dreier det seg om en NGO, og dette er et paradoks. NGO står for Non-governmental Organization, på norsk ikke-statlig organisasjon. Staten startet altså en ikke-statlig organisasjon, hvorpå staten gir dem tilskudd i millionklassen for å opprettholde driften, slik at denne ikke-statlige organisasjonen som ble etablert av staten kan levere resultater av ønsket "forskning" til staten der resultatene blir gitt norske politikere slik at de kan fastslå at det var slik de trodde, bevisene for menneskeskapt global oppvarming er overveldende. Dette var da også i formålsparagrafen til Cicero UiO. De var etablert av regjeringen Brundtland for å dokumentere menneskeskapt global oppvarming. Ergo var de aldri ment å finne fakta om klimadriverne, de ble etablert for å bevise at vi mennesker hadde skylden.

For å klare gjennomføre disse ulovlighetene benytter staten en annen NGO de gir milliontilskudd, nemlig WWF

En sjelden gang kommer man over opplysninger som fører til et realt hakeslipp. Det hele leder mot oppsiktsvekkende infiltrasjon fra WWF, Greenpeace, Friends of Earth og andre alarmistorganisasjoner av forskningsmiljøenes innerste sirkler, i første rekke professor Mike Hulme ved University of East Anglia, som synes å stå bak mye av koordinasjonen. Norske universitetsmiljøer har heller ikke sluppet unna. Således fører dette videre til de forskjellige lands regjeringer, og deres klimapolitiske beslutninger. Det er ikke så lett å se for seg hvor alt dette skal ende. Det er en omfattende oppnøsting. Hvor det hele startet for undertegnede, er imidlertid lett å forklare.

Climategate 2.0, 2972.txt

SitatDate: Thu, 13 May 2004 17:45:32 +0200
Subject: Arctic climate change: seeking contributions to a report
From: Lynn Rosentrater <ldr@--->
To: m.hulme@uea.ac.uk

Dear Professor Hulme,
I am coordinating a project for a large, international NGO and writing to assess your interest and availability in a project we are doing on arctic climate change.
WWF, the conservation organization, is preparing a report on dangerous climate change and is looking for a researcher to address the question of how much the arctic region would warm if global mean temperature were to increase 2°C since pre-industrial times.
In its simplest form I see this project as a data mining exercise to browse the IPCC scenario archives, identify a suite of runs where the globe has warmed on average 2°C,and then describing the patterns of arctic climate at that point in time.
We would like to commission you to write a fully referenced paper on this topic. The paper should be no longer than 4500 words, include an abstract, an introduction, up to six figures or tables, content sections with brief subheadings, and a bibliography.
Manuscripts in draft form would be due July 15, 2004 and are expected to be in final form by September 1, 2004. Contributors will receive an honoraria of 2,000 Euros.
I have pasted a brief summary of the project at the end of this message. Would you be available to contribute to this report? Please let me know of a convenient time to reach you by telephone so we might discuss our commission in greater detail. If previous commitments prevent you from contributing, I would appreciate your suggestions for other researchers who I might approach.
I look forward to hearing from you.
Sincerely,
Lynn Rosentrater, LDR Consulting
Rødstuveien 6, N-0572 Oslo Norway

tel: +47 9-------
email: LDR@----

WWF is a global  conservation organization acting locally through a network of family offices. This project is being developed out of WWFs International Arctic Programme in Oslo, Norway for WWFs global climate campaign. For more information please visit our websites:

[1]http://www.ngo.grida.no/wwfap/
[2]http://www.panda.org/climate/

Når det gjelder Professor Mike Hulme, er dette noe jeg kommer tilbake til i et senere innlegg. Dette innlegget handler om Lynn Rosenstrater, WWF, og UNEP-GRIDA, Arendal.

Lynn Rosenstrater henvender seg til professor Hulme for å friste ham med 2000 Euro for å skrive en rapport i WWF Norges nye og alarmerende rapport om klimaforholdene i Arktis, prosjektert gjennom WWFs International Arctic Programme i Oslo. Selve rapporten, skal det vise seg, dreier seg om en skremmende fremtid, der klimamodellene forteller om en dramatisk oppvarming i Arktis nær identisk med den Bjerknessenteret fortalte oss om i går

Rosentrater presenterer seg i sin signatur nederst i e-posten som konsulent i firmaet LDR Consulting, hvorav LDR virker å være initialene hennes, Lynn Diane Rosenstrater.

Legg spesielt merke til hennes For more information please visit our websites:

[1]http://www.ngo.grida.no/wwfap/
[2]http://www.panda.org/climate/


Her beskriver hun WWF og GRIDA som våre, og legg merke til adressene på linkene, og da i særdeleshet den første. Dette er et underdomene av GRIDA, der ngo står for Non Governmental Organization, og wwfap, som viser at WWF er direkte forbundet til GRIDA-Arendal, som jo huser den  norske UNEP-avdelingen. For Lynn Rosenstrater betyr WWF og UNEP våre.

Klikker man på link nummer 1, er dette hva som møter en*:* Edit: Ved hjelp av archive.org har jeg funnet den opprinnelige hjemmesiden der Grida og WWF delte domene. Forsiden ser slik ut:

[attachimg=1]

Hvem er WWFs Lynn Rosenstrater?

Før jeg går videre vil jeg presisere at dette ikke er ment som en hekseprosess mot Rosenstrater. Hun er helt sikkert et godt menneske og en faglig dyktig person. Det jeg ønsker å få fram er koblingen mellom WWF og alt annet som har med klimabeslutninger å gjøre.

Lynn Rosentrater Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, UiO

Faglige interesser

Lynns forskning fokuserer på tilpasning til klimaendringer. Hun har spesialisert seg på bruk av geografiske informasjonssystemer (GIS) og hvordan de kan brukes til å støtte analytisk og deliberativ arbeid i romlige beslutningsprosesser.

Arbeidserfaring

Stipendiat, UiO, 2007-
Prosjektleder, GECHS, 2005-2007
Selvstendig konsulent, LDR Consulting, 2004-2005
Klima rådgiver, WWF International Arctic Programme, 2001-2004
Forsker, University of New Hampshire, 1999-2001
Prosjektleder, Museum of Science, 1997-1999
Forskningsassistent, University of Oregon, 1995-1997


I et eller flere senere innlegg skal jeg sette søkelyset på hvordan Lynn Rosenstrater muligens har tilegnet seg kunnskap om at professor Mike Hulme var rette mann å kontakte angående WWF-prosjektet. Det dreier seg om nettverksbygging, der flere e-postadresser fra UiO står på en omfattende kontaktliste, blant annet sammen med representanter for WWF og Greenpeace, og noen kjente klimapersonligheter.

En liten påminnelse om WWF NorgeJeg gjør oppmerksom på at disse summene skal ganges med 1000. WWF Norge fikk 87 millioner kroner i økonomisk bidrag i 2010. Dette gjør dem til den økonomiske klima-stormakten her til lands, og da deres fokus de siste årene nesten utelukkende har vært på klimarelaterte saker, må man kunne si at den norske stat verdsetter WWFs klimabidrag flere titalls ganger høyere enn både GRIDA og CICERO, for å nevne to. Men snakker vi egentlig om tre forskjellige organisasjoner? Først litt gjenoppfriskning om UNEPs avdeling i Norge.

SitatPressemeldinger
Torsdag 07 sep 2006

Ny Direktør hos UNEP/GRID-ArendalDet er med glede vi kan informere om at Peter Prokosch er ansatt som ny Direktør hos UNEP/GRID-Arendal. Prokosch kommer til Arendal fra stillingen som direktør for WWF (World Wide Fund for Nature) i Tyskland hvor han siden 2002 har fungert som Direktør. Prokosch jobbet som leder for WWF's internasjonale Arktiske program i Oslo fra 1992-2001.
Pressemeldingen presentert på UNEPs hjemmeside.

Dagens direktør for UNEP/GRID-Arendal, Peter Prokosch, var i perioden 1992-2001 leder for WWFs internasjonale Arktiske program i Oslo, den samme organisasjonen Lynn Rosenstrater representerte da hun sendte sin henvendelse til professor Mike Hulme. Husk at Rosenstrater omtalte lenkeadressene til både GRIDA og WWF som våre allerede flere år før Prokosch endte opp som UNEP-direktør. Man bør derfor kunne anta at WWF og UNEP allerede den gang anså de to organisasjoner å være to navn på samme sak.

Vi hopper til nåværende direktør for norsk klimasenter CICERO, Pål Prestrud

Før jeg går videre med sammenkoblingen til WWF, legg merke til en svært viktig detalj:

Han var ansatt ved Kontoret for polarsaker i Internasjonal avdeling i Miljøverndepartementet i perioden 1988-1994, siden forskningsdirektør ved Norsk Polarinstitutt fra 1994 til 2001 og så avdelingssjef i Området for naturvitenskap og teknologi i Norges forskningsråd fra 2001 til 2002. Han har vært direktør ved Cicero siden juni 2002. Prestrud er også viseformann i ACIA (Arctic Climate Impact Assessment).
Wikipedia

Pål Prestrud var ansatt i Miljøverndepartementet i årene før og etter etableringen av CICERO og GRIDA-UNEP, og den arktiske forbindelsen til UNEP-direktør Peter Prokosch og WWFs Lynn Rosenstrater er iøynefallende. Husk også at dette var under regjeringene Gro Harlem Brundtland 1 og 2, Brundtland som i årene før var leder av FNs spesialkommisjon for miljø- og utviklingsspørsmål («Brundtlandkommisjonen») 1984–1987.

Fra WWF Norge - Hvem er vi?


Bilde fra CICEROJeg tar også med en av Norges representanter i den nye klimarapporten fra IPCC, AR5, og hun var også forfatter i IPCC AR4. Klimarelatert til diverse Arktiske prorammer er hun også:
Søker man på CICEROs hjemmeside etter WWF, får man dette resultatet:Søker man etter WWF på UNEPs norske nettside, GRIDA-Arendal, får man mer enn 4000 treff:

Search

The results are derived from a collection of GRID-Arendal web sites:
www.grida.no, maps.grida.no, enrin.grida.no, manystrongvoices.org, globio.info, povertymap.net and continentalshelf.org.

Omtrent 4 160 resultater (på 0,33 sekunder)


WWF handler om eugenikk, NWO, undertrykkelse og rå makt - alt drevet fram av filantroper tilknyttet big oil, big banking, Bilderberg, nazisme, frimureri og omtrent alt annet som finnes av de kreftsykdommer som tilfører verden ondskap

Det har aldri handlet om naturvern. Det har aldri handlet om klima. Det dreier seg om en gjeng styrtrike oligarker der eneste kontakt med naturen er at de jager mennesker ut av distriktene, blant annet gjennom Agenda 21, for deretter å gjerde inn områdene til "Nasjonal"parker, slik at kongelige (som alle har høye posisjoner i WWF) kan dra dit for å "jakte" på tamme, oppdrettede løver og annet de finner glede i å ta livet av.

Sitat fra: seoto på august 12, 2012, 17:31:57 PMAvaaz har en aksjon gående nå, Stop the Serengeti Sell-off
At any moment, a big-game hunting corporation could sign a deal which would force up to 48,000 members of Africa's famous Maasai tribe from their land to make way for wealthy Middle Eastern kings and princes to hunt lions and leopards. Experts say the Tanzanian President's approval of the deal may be imminent, but if we act now, we can stop this sell-off of the Serengeti.

Det første som dukker opp i mitt hode når jeg hører om slike ting, er selvsagt WWF ;) Ingen overraskelser her. På WWFs sider kan jeg lese:

Magnificent wildlife cross the endless plains

Men der skriver de selvsagt ingenting om de menneskelige ofrene for deres politikk. Men usle menneskeliv har vel aldri betydd stort for WWF.

Synd at ikke Avaaz ikke synes å se koplingen til WWF.

Vi husker selvsagt WWF fra Tanzania tidligere:
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,247.msg8822.html#msg8822

og her:
http://www.bistandsaktuelt.no/nyheter-og-reportasjer/arkiv-nyheter-og-reportasjer/lederen-av-wwf-tanzania-trekker-seg

[attachimg=2]

Styrtrike og mektige mennesker, der de markerte har mye til felles. De er forkjempere for rasehygiene, og de eller kreftene de representerte hjalp tyskerne med sitt rasehygiene-program. De har forbindelser til big banking, verdens største oljeselskaper, toppolitiske kretser, frimureri, samt alle NGOer/tenketanker en kan tenke seg, der Bilderberg-gruppen kanskje er den mest kjente.

Jeg begynner med Huxley. Alt fra Wikipedia.

Sir Julian Sorell Huxley (22 June 1887 – 14 February 1975) was an English evolutionary biologist, eugenicist and internationalist. He was a proponent of natural selection, and a leading figure in the mid-twentieth century evolutionary synthesis. He was Secretary of the Zoological Society of London (1935–1942), the first Director of UNESCO, and a founding member of the World Wildlife Fund.

Bebben har jo startet en tråd om forbindelsen mellom klimarørsla og eugenikk, så jeg går ikke nærmere inn på dette her. Klimahype og eugenikk - intet er nytt under solen

En annen fremragende og fremtredende grunnlegger av WWF er Prince Bernhard of Lippe-Biesterfeld. Hva annet har han vært med på, hvis vi ser bort fra de direkte skandalene? Ifølge Wikipedia:

In 1954, he was a co-founder of the international Bilderberg Group, which has met annually since then to discuss corporate globalization and other issues concerning Europe and North America. He was forced to step down from both groups after being involved in the Lockheed Bribery Scandal.

Når det gjelder Rockefellerfamilien, er de i høyeste grad forbundet med både eugenikk, Bilderberg, CIA og familien Bush. Jeg skal ikke tillegge Godfrey Rockefeller stillinger og meninger han ikke har hatt. Han kan ha vært en snill idealist for det jeg vet. De som ønsker å lære litt om Rockefellerslekta med tanke på hva jeg tar opp her, kan begynne på David Rockefeller - Wikipedia.

Jeg siterer ørlite:

Additionally, he serves as a member of the Advisory Board for the Bilderberg Group.

-----------------------------------

Rockefeller also reportedly has connections to Central Intelligence Agency (CIA). As well as knowing Allen Dulles and his brother John Foster Dulles — who was an in-law of the family since his college years, it was in Rockefeller Center that Allen Dulles had set up his WWII operational center after Pearl Harbor, liaising closely with MI6 which also had their principal U.S. operation in the Center. He also knew and associated with the former CIA director Richard Helms, as well as Archibald Roosevelt, Jr., a Chase Bank employee and former CIA agent, whose cousin was the CIA agent, Kermit Roosevelt, Jr., involved in the Iran coup of 1953. Also, in 1953, he had befriended William Bundy, a pivotal CIA analyst for nine years in the 1950s, who became the Agency liaison to the National Security Council, and a subsequent lifelong friend. Moreover, in Cary Reich's biography of his brother Nelson, a former CIA agent states that David was extensively briefed on covert intelligence operations by himself and other Agency division chiefs, under the direction of David's "friend and confidant", CIA Director Allen Dulles.

-----------------------------------

Displeased with the failure of the Council on Foreign Relations to include Japan, Rockefeller helped found the Trilateral Commission in July 1973. Zbigniew Brzezinski, the National Security Advisor under Carter and fierce advocate for international cooperation, became the inaugural United States director. Perhaps the most important aspect of the Commission is their commitment to facilitating high-level international dialogue.

The Commission came under media scrutiny when it was later disclosed that Carter appointed 26 former Commission members (who must resign before taking up government positions) to senior positions in his Administration. Moreover, it also came out that Carter himself was a former Trilateral member. (The Clinton Administration, by contrast, had close to a dozen Commission members, including Clinton himself; both Gerald Ford and George H. W. Bush has consulted the think tank).


Det er stort sett de samme bakmennene som har startet og holdt hjulene i gang i både WWF, Bilderberg-gruppen og de andre lobbyistgruppene nevnt over.

British/Dutch Royals, Nazis, Elite Behind Global Warming Scam/Eugenics/Depopulation

En tidlig versjon av The Corbett Report (2010) tar opp hvordan de samme rike oligarkene og representanter for purpur-folket står bak klimasaken, eugenikk/depopulasjon og alt annet jeg har nevnt. Den som lastet opp dette korte utdraget av rapporten har lagt ved følgende tags:

Eugenics Movement, Modern Genetics, Global Warming, Climategate, U.N., I.G.Farben, Prince Bernhard, Royal Dutch Shell, British Royals, Nazis, Rockefellers, Kaiser Wilhelm Institute, Depopulation, World Wildlife Fund, Queen Beatrix,Bilderberg Group, Council On Foriegn Relations, National Public Radio, Bioneers, Geo-Engineering, Climate-Gate Scandal, Copenhagen


http://www.youtube.com/v/JIJF3kqbfDg


To kjente representanter for WWF

Fra kongehuset.no:

[attachimg=3]

SitatInteresser
Kongefamilien er svært interessert i idrett og friluftsliv. Kong Harald er glad i naturopplevelser, som han kombinerer med jakt og fiske. Han er opptatt av miljøspørsmål og var i 20 år president i Verdens Naturfond (WWF Norge).

En annen kjent og toppranket frimurer (og WWFer) er prins Philip, hertugen av Edinburgh. Han uttalte seg om å bli reinkarnert som et dødelig virus. Tenkte han på HIV-viruset? Den mutasjonen de forsøkte seg på mellom svineinfluensaviruset og vanlig sesonginfluensavirus? Spørsmålet er relevant:

http://en.wikiquote.org/wiki/Prince_Philip,_Duke_of_Edinburgh

SitatI just wonder what it would be like to be reincarnated in an animal whose species had been so reduced in numbers than it was in danger of extinction. What would be its feelings toward the human species whose population explosion had denied it somewhere to exist... I must confess that I am tempted to ask for reincarnation as a particularly deadly virus.

Her har dere hertugen, og jeg beklager at jeg bare klarte finne et bilde av ham i arbeidstøyet, men det er tross alt fint at noen murer.Sitat fra: seoto på desember 07, 2011, 17:51:33 PM
Det er en utrolig sammenrøre mellom universiteter, institusjoner og kampbevegelser. Finnes det folk i klimabevegelsen som ikke har en eller annen forbindelse til WWF eller andre store, tilsvarende organisasjoner?

Jørgen Randers, tidligere omtalt i forumet vårt.


I dette  innlegget av Bebben nevnes en artikkel i Forskning.no der Per Espen Stoknes villig lar seg bruke i et forsøk på å latterliggjøre skeptikere. Stoknes er forfatter, psykolog, og førstelektor II ved BI. Så kommer det "morsomme": Han deler et professorat i klimastrategi med Jørgen Randers. Jørgen Randers sitter i valgstyret i WWF-Norge sammen med Pål Prestrud. Randers var visegeneraldirektør i WWF International i Sveits 1994-99.

Det kan virke som om de henger sammen som erteris. Er det snart på tide å høste ertene før de råtner på rot?

Jørgen Randers, nok en forkjemper for depopulasjon. Direkte tilknyttet både Club of Rome og WWF. En ren alarmist med lang fartstid sammen med oligarkene og deres NGOer.

Vi har noen helt grunnleggende og enkle spørsmål å stille og svare på

Hvem er det her i Norge som representerer disse fundamentale og ekstreme oligarkene?

I denne tråden og i mange andre innlegg har jeg gitt dere svaret på dette gjennom solid dokumentasjon. I hvert fall hvem de mest kjente forgrunnsfigurene er. Ved å bryte loven klarte de samme kreftene å få flere nordmenn skutt for landsforræderi etter 2. verdenskrig. Hva er da en passende straff for de som har tatt landsforræderi til det helt ekstreme? Dette er mennesker som i hele sitt virke har representert alt annet enn nordmenn og Norge, og som gjentatte ganger har brutt Grunnloven for å gjennomføre de planene de har iverksatt for sine oppdragsgivere.


http://no.wikipedia.org/wiki/Ikke-statlig_organisasjon
WWF - styrer de klimapolitikken?
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Wide_Fund_for_Nature
http://www.kongehuset.no/artikkel.html?tid=27559
Norsk elite vil utrydde flesteparten av oss
http://en.wikiquote.org/wiki/Prince_Philip,_Duke_of_Edinburgh
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Flott, Jostemikk! Disse sammenhengene MÅ fram i lyset, men jeg forstår fremdeles ikke helt hvordan man skal få folk flest til å fatte betydningen av det du skriver. Kanskje gjentakelse er den eneste måten? Håpe at litt mer synker inn hver gang? Forræderne blant oss sitter høyt på strå, på tide med en slåmaskin? ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Jostemikk

Sitat fra: seoto på juli 10, 2014, 14:19:55 PM
Flott, Jostemikk! Disse sammenhengene MÅ fram i lyset, men jeg forstår fremdeles ikke helt hvordan man skal få folk flest til å fatte betydningen av det du skriver.

Noen få har forstått og støttet meg, og takk til dem. Flertallet har fortsatt problemer med å forstå hva disse oligarkene har med klimasaken å gjøre.Tråder med mengder av innlegg om dette og problemene rundt kognitiv dissonans og blind autoritetstro har ført til det oppsiktsvekkende at en må konkludere med at det er psykisk umulig, og derfor fysisk umulig for folk flest å rette et kritisk blikk oppover. De klarer rett og slett ikke, og blir illsinte, furtne, og til dels redde hvis noen forsøker presse dem. Det kan sammenlignes med avhengighet av heroin, der de får kramper, spysjuke, svettetokter og blir panisk redde hvis de får abstinenser. Oligarkene har påført menneskeheten en avhengighet av mental-heroin. Bare folk for gå i fred og tro hele livet at samfunnslederne er snille og velmenende mennesker, ikke helt ulikt en mamma og pappa, kanskje ei bestemor eller en bestefar, unngår de enhver form for abstinens.

SitatDeprogramming is an attempt to force a person to abandon allegiance to a religious, political, economic, or social group. Methods and practices may involve kidnapping and coercion. The person in question is taken against his/her will, which has led to controversies over freedom of religion, kidnapping and civil rights, as well as the violence which is sometimes involved, and deprogramming has been shown to result in PTSD.

Deprogramming is commissioned by relatives, often parents of adult offspring, who object to someone's membership in an organization or group, and has sometimes been performed with tacit support of law enforcement and judicial officials.

It was started in the 1970s in the United States by Ted Patrick.

Because deprogramming had come to be associated with coercion and confinement and because it so often worked (about two-thirds of the time), it caused quite a controversy. Cults railed against it, in large part because it was effective in persuading their members to leave. But even some cult critics denounced it on legal and ethical grounds.

Similar actions, when done without force, have been referred to as "exit counseling". Sometimes the word deprogramming is used in a wider (and/or ironic or humorous sense), to mean the freeing of someone (often oneself) from any previously uncritically assimilated idea.

According to Carol Giambalvo, "exit councillors are usually former cult members themselves".

http://en.wikipedia.org/wiki/Deprogramming
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren