Klimameldingen 2012

Startet av ebye, april 25, 2012, 07:58:42 AM

« forrige - neste »

Amatør1

Alarmistene (dvs. samtlige politikere m.fl.) er nå preget av komplett fornektelse

SitatJenssen sier han ikke tror svarene betyr at folk ikke bryr seg om klima, tvert imot.

— Jeg tror snarere svarene gjenspeiler en utmattelse. Jeg tror de fleste anerkjenner at problemet er alvorlig, men at de ikke ser noen politisk praktisk løsning på det i øyeblikket. Da blir det til at folk er klar over problemet, men ikke tror på at det blir gjort noe med det siden de foreløpig ikke har fått høre om noen løsning, sier han.

De hevder at de selv forstår de faktiske forhold (klimavitenskapen) korrekt, og at folk flest har samme forståelse, er klar over "problemet", men savner politikernes "løsning".

Ingenting kunne vært fjernere fra sannheten. Alarmistene har feil forståelse av vitenskapen, og analyserer reaksjonene feil. Det finnes ikke vitenskapelig støtte for påstandene. Det finnes ikke politisk støtte for "løsningene". Det finnes ikke penger til "løsningene". "Løsningene" ville ikke virket om de hadde blitt implementert. Om de hadde virket hadde de "løst" et ikke-problem.

Det vi ser er kognitiv dissonnans i full blomst. Verdensbildet til alarmistene rakner fullstendig, både på det vitenskapelig plan og det politiske plan. Dette vil ikke alarmistene innrømme, og derfor kommer de med utflukter som at "svarene gjenspeiler en utmattelse". Dette er en ren virkelightesflukt, typisk for kognitiv dissonnans: Kartet stemmer ikke med terrenget, og da forsøker man å endre terrenget.

Det er ikke folk flest som er utmattet, det er alarmistene.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

seoto

Kanskje klimaendringene har ført til kronisk utmattelsessymptom hos politikere? De kan enkelte ganger tenke noen tanker, men mangler evne/energi til å gjennomføre dem.

Da er det bare én måte å løse problemet på: Vi trenger nye politikere! ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.