Skrevet av Emne: Den dagen sensuren tar internett  (Lest 1251 ganger)

Utlogget Amatør1

  • Administrator
  • Superhelt!
  • *****
  • Innlegg: 3848
  • If you've seen one tree, you've seen Yamal
Den dagen sensuren tar internett
« på: Mai 11, 2013, 15:43:12 pm »
Med en sammfunnsutvikling i totalitær retning, kan det være på sin plass å tenke på hvordan man skal dele informasjon den dagen din internett-forbindelse ikke er mer, eller den er total-overvåket Orwell-style. Da er det greit å være litt forberedt:

Introduction to the MeshNet
<a href="http://www.youtube.com/v/cK73sYM3g0Q?version=3&amp;amp;hl=en_US" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/cK73sYM3g0Q?version=3&amp;amp;hl=en_US</a>

Mer info
Project meshnet
darknetplan
A Censorship-Free Alternative to the Global Internet?

Beslektet ide:
Small group communications w/o Internet (Chefio)
Piratebox
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Utlogget seoto

  • Administrator
  • Superhelt!
  • *****
  • Innlegg: 3673
  • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Sv: Den dagen sensuren tar internett
« Svar #1 på: Mai 11, 2013, 18:19:05 pm »
Dette kan bli mer aktuelt enn hva mange kan tenke seg i dag. Internett er under press. Så lenge du seiler midtstrøms og bare bruker det til lesing av MSM nyheter og sosial hygge vil det neppe bli store problemer med det første. Men folk som blogger om det som virkelig skjer, kan få store problemer. Tar jeg ikke feil er det en aksjon i gang fra myndighetene i USA, der de skal fjerne folk fra Internett som skriver noe annet om hendelser enn hva som kommer fram i MSM.

Med dagens mobiltelefoner kan folk ta opp hendelser, og så legge det ut på Internett, noe vi stadig ser bl.a. på Youtube. Dette er noe man vil til livs. Selv om videoer forlanges fjernet fra Youtube, er det nesten alltid noen som har rukket å ta kopi, og så legger den opp på nytt. I Bakersfield i California døde en mann etter noe som sannsynligvis var rå politivold, men her er mulighetene små for at folk skal få se hva som skjedde, for politiet inndro telefonene.

Dad who died during arrest 'begged for his life'; witness videos seized
Some witnesses apparently took cellphone video of the incident but deputies moved quickly to seize the phones. The Sheriff's Office, after releasing a statement Wednesday and naming its officers Thursday, declined all further comment.

Noe har gått fryktelig galt når myndighetene må skjule virkelige hendelser og føler behov for å beskytte seg mot sin egen befolkning.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.