Brutal avsløring: IPCCs klimamodeller bare framskriver en trend

Startet av Telehiv, oktober 02, 2013, 14:31:46 PM

« forrige - neste »

Telehiv

Sitat fra: Jostemikk på oktober 12, 2013, 13:06:03 PM
Er ikke 2047 omtrent på toppen av neste varmeperiode utfra 60-års intervallene? Hvis verden fortsatt, og av ukjent årsak er på stigende temperaturkurve, kan de jo for en gangs skyld på en sleip måte ha innrømmet å være klar over de naturlige oscillasjonene. I så fall antar jeg folk flest vil se fram til 2047 etter de drepende vintrene på 2020- og 2030-tallet.

Tele, disse folkene vil gjøre hva som helst for å holde pengestrømmen flytende, og å skremme folk med Helvetes pinsler har de gjort i hundrevis av år. Jeg bare undres litt denne gangen. Vil Helvete være fyrt på alternativ energi i 2047?

Joda,

inneværende kjølige periode forventes å fase ut rundt 2036, slik at neste varmeperiode blir 2036-66 (+/- et par år i begge retninger alt etter hva man regner på; atmosfære eller det noe etterhengende havsirkulasjonssystemet).

Valget av 2047 er selvsagt bevisst valgt av minst tre grunner, og disse vil trolig bli stadig mer benyttet av hele IPCC-banden (etter som dagens spådommer spriker stadig mer mot observasjonene, og at man i stadig større grad må innse at den naturlig kalde variasjonen fra 2006-2036 vil plage livet av dem i over tjue år til):

1) Langt nok i framtid til at man ikke avsløres før langt ut i neste generasjons "klimaforskere"
2) Nær nok i framtid til at man fortsatt kan skremme penger ut av dagens makthavere
3) I samsvar med neste forventede naturlige varmesyklus (selv om man "offisielt" i stor grad avviser disse)
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Telehiv

I forbindelse med kommentarer til en helt annen artikkel om årets isøkning i Arktis, fant jeg en herlig sidekommentar til IPCC-bandens nye trick med å begynne å etablere nye skremsler for "2047", jfr. pinlighetene som er blitt godkjente og nylig publiserte i Nature:
http://www.nytimes.com/2013/10/10/science/earth/by-2047-coldest-years-will-be-warmer-than-hottest-in-past.html?_r=1&;   


GregO says:   
October 11, 2013 at 12:36 am   

That's right! Arctic death spirals are so 2012.
Arctic is out. Tropics are in. The newest climate fad/fashion/fetish just out, based on 39 climate models, is a deadly tropical heatwave peaking in 2047 and killing us all.
At this point, I'm not sure there is much we can do. Except perhaps point and laugh.GregO har altså tatt poenget:
1. Dagens kjølige trend er en ubehagelig "samarbeidspartner" for alarmistene
Siden alarmistene stadig mer må innse at man etter utflatingen/fallet fra 1998 har havnet i en plagsomt NATURLIG og kaldere variasjon fram til midten av 2030-tallet, har man funnet det ubehagelig nødvendig å rette blikket forbi denne kalde perioden (som ikke skremmer noen), og heller rette alarmismeblikket mot et tryggere sted: Midt i neste forventede varmeperiode.

2. Et tilfrysende Arktis begynner å yppe seg også
En beleilig flytting av fokus fra Arktis til tropene ser derfor ut til å bli neste nødvendige, taktiske gjerdestolpeflytting: Dersom det fortsetter å fryse til i Arktis (slik at man risikerer avslørende bilder av sannheten) er det langt tryggere å lage nye teoretiske modellskremsler for tropene, siden der ikke er noen voksende isflater som kan tas bilde av og slik bli direkte avslørt. 

Spybøtte anbefales  8) 

http://stevengoddard.wordpress.com/2013/10/10/52-growth-in-arctic-sea-ice-since-this-date-last-year/
 
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten