Dagens Næringsliv er en varmistsentral!

Startet av ebye, mars 27, 2013, 15:42:52 PM

« forrige - neste »

ebye

Klimakløning er antakelig en Klimakloning av Klimaklovning!     ;D

I DN tirsdag 26. mars har kommentator Kjell B. Alstadheim et innlegg om

Klimakløning

http://www.dn.no/forsiden/kommentarer/article2587344.ece

Her er det referat fra NRKs Aktuelt (i forrige uke), der Audun Lysbakken spør Siv Jensen: "Finnes det menneskeskapte klimaendringer, Siv?"

Som politikere flest svarer hun ikke direkte på spørsmålet. Og i ettertid er Alstadheim så oppgitt over Jensen's slalomkjøring, at han svarer for henne:

SitatSvaret burde være enkelt å gi. Verdens fremste klimaforskere blir stadig sikrere på at menneskeskapte utslipp er i ferd med å endre klimaet på jorden. Det er den beste kunnskapen vi har. Og den bør legges til grunn for politikken.

Ingen tvil: Kjell B. Alstadheim er en godt kvalifisert Klimaklovn.    ;)     8)

jarlgeir

DN har vært ganske så religiøse i klimaspørsmålet helt siden starten og det går side opp og ned i reinspikka galskap.
Eneste fornuftige stemme i DN-asylet har vært Ragnvaldur Hannesson som har stilt de riktige spørsmålene ved et par små anledninger.
It's the sun, stupid!

Obelix

Sitat fra: ebye på mars 27, 2013, 15:42:52 PM
Her er det referat fra NRKs Aktuelt (i forrige uke), der Audun Lysbakken spør Siv Jensen: "Finnes det menneskeskapte klimaendringer, Siv?"

Som politikere flest svarer hun ikke direkte på spørsmålet.

Jeg så den aktuelle debatten, og jeg hadde et håp om at Siv Jensen hadde turt å svare konkret. Hun ville ikke tapt en eneste stemme på å si at: "Til nå er det ikke obesvert menneskeskapt global oppvarming, trass i at FN's klimapanel har jobbet med å finne bevis for denne troen i over 20 år nå..... "

Og i samme debatten på "Aktuelt" så svarte ikke Audun Lysbakken på den betimelige kritikken Siv Jensen kom med i retur. Lysbakken sto der og bare avleverte et fårete smil. Attpåtil fikk Lysbakken hjelp av programlederen til å vri seg unna kritikken! Det er virkelig et eksempel på at ARK finnes på Marienlyst! (Selv om det var en SV'er i studio denne gangen)
No fear for the real men! No hope for the scared!