Klimakamp Kina-EU

Startet av ConTrari, februar 06, 2012, 12:06:52 PM

« forrige - neste »

Amatør1

Sitat fra: Jostemikk på november 12, 2012, 21:44:12 PM
Hva skal man si om avgiftshåndspåleggerne nå? At det slenger og går? De henger i stroppen?

Det ser ut til at realitetene er i ferd med å innhente avgiftskåte byråkrater, og ConTrari har fått en tommel opp for dette på VGD. :D

Bra, det fortjente han  ;D 

Ja, klimakrisen er kanskje på hell, siden det ene pyramidespillet etter det andre ramler sammen, og WWF ser ut til å forsøke å samle troppene til et siste krafttak......... også .... poff.

Så var det over.

Men tro ikke at de gir opp, for det handlet jo aldri om klima, egentlig. Det handler om, politikk makt og ideologi. FNs Naturpanel er dannet.

"De nasjonale delegasjonene til Panelet består først og fremst av høytstående tjenestemenn fra aktuelle departementer. "

It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

ebye

Jeg så det meste av programmet på nrk2 i går. Ren skremselspropaganda og så mye mye faglige "feil" skal en lete lenge etter. Her er jeg helt enig med Amatør1, som kommenterte det her

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,1043.msg19488.html#msg19488

med

SitatJeg så et kvarter på det Kina-programmet på Nrk2 ikveld. Mer ensidig propaganda tror jeg ikke har vært vist siden rødegardistene herjet.

Den ene programlederen kunne ha vært i familie med Al Gore, på alle måter!   ;)

Når programmet fullstendig blander miljø og klima, da blir det skremsler i hvert bilde. Vannforurensning, ørkentørke og luftforurensning, koplet med alt som gjøres for å få ned det altoverskyggende problemet: utslipp av CO2.

Kina er godt i gang med å fange opp CO2, fra kullkraftverk. Foreløpig fanger de opp CO2, men snart skulle de få sving på NOx, Hg og partikler. Hadde de bare konsentrert sg om det siste, da kunne de ha gjort noe med miljøet i byene.

Men, kaka tok nok forskning på den nyeste teknikken for å fjerne CO2. Alger og algevekst. Algene var suspendert i lange rør, der CO2 ble ledet gjennom løsningen med alger. Algene vokste fort, og kunne utnyttes til biobrensel? Forlokkende, men hva gjør de med CO2-utslippet fra biobrensel, dvs. fra det som algene består av? Det utslippet sa de selvfølgelig ikke noe om!    ;)

Og befolkningsveksten ble nærmest behandlet som en naturlov.  Filmens tittel kunne ha vært: An Impossible Truth.     ;D