Aftenposten Debatt

Startet av Jostemikk, juni 06, 2012, 23:40:13 PM

« forrige - neste »

Jostemikk

Har lett etter hvor dette er skrevet om tidligere, men uten hell. Mener å huske at det var "umulig" for nettredaktøren i Aftenposten å åpne debatten igjen slik at folk kunne laste ned sine åndsverk/bidrag.

I dag forteller redaktøren i Aftenposten, Hilde Haugsgjerd dette ifølge Dagbladet:

SitatHun fortalte at avisa på oppdrag fra politiet hadde søkt gjennom sine nettdebatter etter spesielle «nick» eller kallenavn som Breivik benyttet seg av på nett.

- Vi har funnet flere innlegg skrevet av en Anders Behring, sa Haugsgjerd.

Innleggene var skrevet i 2008 og 2009.

Så når politiet ber om opplysninger, da finnes alt som er skrevet, men nå den som deltok i debatten ber om å få tilgang til sine bidrag, da er dette umulig?

Da må man kunne anta at det er en politisk uvilje i redaksjonen til åpenhet. Hva forsøker de å skjule? At de hadde freelance moderatorer som deltok i debatten? Som slettet innlegg og tråder skrevet av politisk ukorrekte, så som "klimafornekterne"? Var det Amatør1's Fugl Fønix som ble en belastning? Alt i alt førte dette til den fullstendige og endelige sensur i beste kommunistånd ala Haugsgjerds kjærlighet til AKP-ml.

Liberale og borgerlige Aftenposten...
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Amatør1

Det er nok redaktørens selektive vilje, ja.

Her er noen innlegg ang. Åndsverksloven

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,337.msg12601.html#msg12601
Sitat
Nå skriver vi Mai 2012. Aftenposten har ikke bare fjernet signaturfeltet på AD. De har ikke bare slettet en mengde innlegg som ikke har brutt noen debattregler. Nei, de har slettet hele debattsentralen med 10 års klima og samfunnsdebatt, i komplett forakt for Åndsverksloven §2, som gir opphavnsmenns rett til å råde over egne åndsverk, noe Aftenposten umuliggjør. At ikke myndighetene reagerer på dette, viser hva slags "demokrati" vi har her til lands.

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,635.msg12305.html#msg12305

SitatNoen av oss fant sammen og kommuniserte om hva man kunne gjøre. Heldigvis besluttet Jostemikk og seoto å opprette et eget forum utenfor Aftenpostens rekkevidde. Det var i grevens tid, for bare ca en måned seinere var AD nedlagt. Ikke bare var AD nedlagt, men den var også strøket fullstendig fra historien. Aftenposten stjal 10 års offentlig klimadebatt fra rettighetshaverne, et meget grovt brudd på Åndsverksloven. Med dette bakteppet og hvis man leser salige ADs debattregler (jeg har kopi), er det lett å se at Aftenposten anser åndsverksloven som et verktøy for å fremme sin egen sensur, heller enn et verktøy til å beskytte opphavsmenn.

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,68.msg3155.html#msg3155


Videokonferanse: "Troll kan temmes"
http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,635.msg12309.html#msg12309
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to