Nyeste innlegg

#1
Naturlige klimavariasjoner / Sv: TOE: The Electric Universe
Siste innlegg av translator - desember 29, 2015, 16:00:13 PM
Sitat fra: ufaufa på august 01, 2013, 00:24:34 AM
Fikk endelig litt tid til å følge opp denne svært interessante tråden. Teorien rundt the electrified universe gir flere konkrete konkurrerende forklaringsmodeller sett opp mot standardteorien. Konkurrerende på en måte som virker svært utfordrende for den etablerte vitenskap sett fra en lekmanns syn.

Det er imidlertid svært synd at vi kanskje ikke får sett "The Primer Fields" del IV og de forespeilede episodene. Produsenten viser til at han har for mye å gjøre og må prioritere videre arbeid.

Nå ligger del IV av The Primer Fields ute på youtube, dersom du Jostemikk eller noen andre skulle slumpe å være innom her.

https://www.youtube.com/watch?v=plfP0hOUvWQ
#2
Jeg minner om dette igjen. :D
#3
Jeg minner om det dette igjen. Les det første innlegget. Dette forumet er stengt, men tusen takk for utvist interesse! Ta med dere troen på naturen og skepsisen mot autoriteter til de to andre nettsidene linket til i forrige innlegg, og spre nysgjerrigheten dere har overfor klimaets mysterier dit. :)
#4
Det er noen som har forsøkt å melde seg inn etter at vi stengte forumet den 1. august. Jeg kan ikke annet gjøre enn å takke for interessen. Jeg skulle gjerne hatt dere som deltakende medlemmer alle sammen! Forumet er dessverre stengt for godt, og muligheten for å skrive innlegg er stengt.

Derfor kan jeg ikke gjøre annet enn å be dere rette klimaoppmerksomheten mot følgende blogger:

http://www.klimadebatt.com/forum/index.php

http://okulaer.wordpress.com/

For de som ønsket å melde seg inn for å delta i debatten i forbindelse med mine utenom-klimatiske innlegg, kan dere følge meg her:

http://www.jostemikk.com/
#5
Om forumets funksjoner samt kunngjøringer fra admin / Jostemikk.com
Siste innlegg av Jostemikk - august 03, 2014, 14:54:43 PM
For de som ønsker å ta en titt på den nye bloggen min, og kanskje følge med på hva som blir presentert utover sensommer, høst og vinter da jeg har tenkt å videreføre en del av de temaene jeg har tatt opp her på forumet:

http://www.jostemikk.com/

Enn så lenge er det lite stoff der, og det er heller ikke ukjent for de som har fulgt meg her, men mye må overføres (og redigeres en god del) for å få en så helhetlig presentasjon av stoffet som mulig.

Håper noen tar en titt innom fra tid til annen!
#6
Mange gruer seg til dette, seoto. Man føler det som å miste en arm. Grunnen er at forumet har vært en enestående kanal for åpenhet og fri tenkning, i et samfunn preget av autoritære strømninger og sneversynthet. Jeg er takknemlig for å ha fått lov til å være med, og håper at vi møtes igjen med det første!

Takk til alle som var med, uansett metode eller bidragets størrelse.

--
The sound you hear is George Orwell saying "I told you so".
#7
Det er med litt sorg i sjela at jeg nå ser på klokka, og gruer meg til stengningen. Som nevnt vil nettsiden fortsette å være tilgjengelig, men medlemmene vil ikke kunne skrive innlegg.

Jeg vil takke alle som har bidratt med å gjøre forumet så interessant og mangfoldig som det har blitt, og vært med på å skaffe oss en så stor lesermasse. Noen har gjort en helt enestående jobb med mange og viktige innlegg, mens andre har vært mer passive lesere. En stor takk går til Amatør1 som sa seg villig til å være administrator, og det har vært en stor glede å arbeide sammen med ham. Det er farlig å begynne å takke noen, men jeg må allikevel si tusen takk til Telehiv og Okular for deres store innsats - og også til andre positive bidragsytere :) Ikke minst takker jeg Jostemikk for disse 3 årene der vi har samarbeidet om forumet uten altfor store bruduljer ;)

En stor takk også til dere som har tatt dere tid til å takke for tiden på forumet - det setter jeg virkelig pris på :)

Helt til slutt vil jeg ønske alle lykke til på det nye klimaforumet, http://www.klimadebatt.com/forum/index.php
#9
Om andre ting enn klima / Sv: En storkrig har allerede m...
Siste innlegg av Amatør1 - juli 31, 2014, 16:55:15 PM
Sitat fra: Jostemikk på juli 31, 2014, 00:05:31 AM
Den andre muligheten er at det blir startet ei ny nettside med hovedfokus på nettopp slikt stoff. Vi er et par som har fundert litt angående denne muligheten, men jeg kan ikke love noe pr. nå. Om det skjer, får du beskjed, og det vil bli lagt ut et innlegg om det.

Kanskje det er den beste ideen angående dette temaet. Ihverfall burde det gjøre linjene klarere enn før. Jeg setter pris på at dette vurderes.
#10
Om andre ting enn klima / Sv: Dagens link om alt annet e...
Siste innlegg av Jostemikk - juli 31, 2014, 16:52:49 PM
Sitat fra: hetda på juli 31, 2014, 16:34:53 PM
Stusser litt når jeg finner Clark på denne lista:
http://socioecohistory.wordpress.com/2012/04/23/current-membership-list-of-the-illuminati-committee-of-300/
- men det var kanskje før?

Tror nok det beste er å ta en titt på dokumentasjonen denne nettsiden legger til grunn for at det i det hele tatt finnes noen topp 300-liste av illuminati-medlemmer.

Med det sagt, så finnes en del ting en (jeg?) kunne skrevet om general Clark. Han spilte en viktig rolle under Balkankrigen, og ikke alt som skjedde da var vakkert. Vi bør holde mulighetene åpne for at det han uttalte den gang han ble filmet var noe han ikke regnet med ville bli lagt ut offentlig. Det er allikevel av største viktighet at han sier det han sier, for når vi i ettertid ser på hva som har skjedd, har bekreftelsene kommet som perler på ei snor.