Gro Harlem Brundtland 2.0 - Rio+20

Startet av ebye, mars 11, 2012, 16:30:48 PM

« forrige - neste »

Bebben

Takk for linken, Amatør1.

Dette var mye skrik og lite ull. Gro demonstrerer bare at hun er dårlig informert med hensyn til klimaskeptikere generelt og kritikken mot IPCC og mainstream klimaforskning. Hun er åpenbart ute av stand til å fatte at Pachauri ikke er Jesus, at Klimapanelet ikke er Den Hellige Ånd, men i stedet høyst feilbarlige mennesker og institusjoner.

Bare noen vage institusjoner mot "klimaskeptikerne". En bedre informert journalist kunne jo ha spurt Gro om hun hadde noen kommentar til at "klimaskeptikerne" på nytt hadde kledd Klimapanelets forskere splitter nakne og splintret det som åpenbart var tenkt å bli den nye hockykøllen - den for den sørlige halvkule. Helt uten hjelp fra olje-, kull- eller tobakksindustrien.

Folk som Gro er åpenbart fullstendig uinteressert i å kvalitetssikre den forskningen som deres egen politiske propaganda bygger på. Like uinteresserte er de i å ta avstand fra prosedyrebrudd, brudd på forskningsetikk, brudd på akademiske regler for god framferd (eller skal vi kalle det folkeskikk) og så videre og videre.

Etter å ha sett Gros uttalelser mener jeg at de føyer seg inn i et godt klimalemenår (h/t Jarlgeir). Et spørsmål som melder seg, er hvor mange organisasjoner som har gitt en god f.. i sin egen kvalitetssikring og fremdeles består. Ikke mange, vil jeg tro.
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

Bebben

Sitat fra: Amatør1 på juni 11, 2012, 00:34:55 AM
Nei, det er ikke den samme tvilen.

Tvilen i alarmistenes "føre-var-prinsipp" er designet til å anbringe skyld på dem som ikke er enig med alarmistene, samtidig som den samme tvilen skal frita alarmistene fra all skyld når det ikke går som de sier.

Industriens tvil er et uttrykk for industrien skumle hensikter, og om de forteller om sin tvil er det et ugjendrivelig bevis for deres skyld og intensjon om å spre sin ondskap.

Slik har det alltid vært. Alt kan brukes til alt.

Jo da, Amatør1 - slik blir den presentert for oss.

Men i bunn og grunn er det en tvil om hvorvidt mennesket påvirker klimaet i den grad at "vi må gjøre noe" - eller ikke. Så sies det at "vi bør gjøre noe uansett for å være føre var" i tilfelle rotefella kufella klimafella... og samtidig anklages diverse onde krefter for å "så tvil" om AGW.

Logisk sett er det jo den samme tvilen, uansett om alarmistene oppfatter det slik eller ikke.
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

Jostemikk

Gro Harlem Brundtland er ikke feilinformert om klimasaken. Hun var med å starte den på falskt grunnlag. Er alle innleggene om hvem som startet CICERO, GRIDA-Arendal med mer bortkastet? Ta nå for guds skyld å se på temperaturstatistikken i 1989. Selv den forfalskede viser null oppvarming.

Vi snakker om et av de kaldeste, mest kyniske mennesker som tenkes kan. En som er villig til å gå over, ja - det meste, for å få viljen sin trumfet igjennom.

Agenda 21 er også hennes oppfinnelse, eller hun presenterte makkverket for verden på oppdrag. Brundtlandkommisjonen, noen? Det er selvfølgelig derfor hun sørget for å komme på TV2 med svindelen sin nå rett før Rio-21. Hun fortsetter å preike om klima, men det er visselig ikke det dette møtet skal handle om. Men selv ser hun ikke forskjell, for alt sammen er samme faenskap. Det dreier seg om å snu verden på hodet. Å svindle. Bedra. Om å lure en hel nasjon. En hel verden.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Det hjelper ikke noe som helst å bekjempe klimasvindelen. Den er bare nyttig så lenge det er mulig. Etter den fortsetter de med Agneda-21 eller bygger opp andre luftslott for å få det som de vil.

Skal vi få stoppet dette, nytter det ikke lenger å oppføre seg som de tre aper. Vi må angripe årsaken til problemet.

I det minste søk på WWF, UNEP, Club de Madrid, Club of Rome, Bilderberg og andre ting som alle vet jeg og flere har skrevet om. Les om den saken jeg linket til i denne tråden. Det som ga Aftenpostenjournalistene Skup-prisen. Begynn et sted. Les det jeg har skrevet om direkte brudd på Grunnloven, og hvordan den offisielle EU-siden til staten ikke forteller om underskrivingen Gro gjorde bak ryggen på demokratiet.

Alt dreier seg om det samme. Disse folkene er den største trusselen mot demokratiet noen sinne. Enkeltstaten er en fiende for dem.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

#19
Dette er skrevet om i utallige innlegg, men i dette la seoto fram disse opplysningene:

SitatOrganisasjonsnummer:    971 274 190
Navn/foretaksnavn:    CICERO SENTER FOR KLIMAFORSKNING
Organisasjonsform:    Stiftelse
Stiftelsesdato:    05.04.1990
Daglig leder/ adm.direktør:   Pål Prestrud
Næringskode(r):    72.200  Forskning og utviklingsarbeid innen samfunnsvitenskap og humanistiske fag
Sektorkode:    740 Private produsentorienterte organisasjoner uten profittformål
Også registrert i:    Merverdiavgiftsregisteret - NAV Aa-registeret - Stiftelsesregisteret

Så CICERO ble registrert drøyt 3 mnd senere enn Grida Arendal - http://www.grida.no

Sjekk alle kjente temperaturstatistikker for Norge, USA, Langtvekkistan for 1989-1990. Les klimarapportene som FN hadde kommet med fram til da. De skrev at CO2 kunne/kunne ikke ha noe med eventuell global oppvarming å gjøre. Men alle husker vel den opprinnelige formålsparagrafen til CICERO? Den om å bevise at menneskeskapt utslipp av CO2 førte til global oppvarming?

Alt dette er dratt i gang via lobbyvirksomhetene i de to Clubs, WWF og lederne av Bilderberg-møtene. Jeg har lagt fram mengder med dokumentasjon på hva disse folkene har uttalt om saken, men søk nå for all del opp dette selv.

Alt er en forbannet svindel og bløff, og Gro Harlem Brundtland er den fremste norske representanten for dette mesterstykket.


All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.

David Rockefeller

People yield themselves with perfect docility to our molding hands.
David Rockefeller

For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as internationalists and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - one world, if you will. If that is the charge, I stand guilty, and I am proud of it.
David Rockefeller
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Telehiv

#20
Interessante saker dere berører her. Her er en liten sidekommentar som kanskje kan settes inn i det samme puslespillet, ikke minst det utrolige dobbeltspillet hos sentrale KLIMA-aktører mellom å drive rå oljebutikk og samtidig preike en hydrokarbonfri verden (men da selvfølgelig styrt av dem selv, der også...):

"It's well-known that at Bilderberg Group meetings, participants discuss (in secret) the globalist agenda and issues pertaining around the new world order. However, what is not commonly known is the fact that in 1973 the Bilderberg Group planned to increase petrol prices by up to as much as 400%.

In May 1973, with the dramatic fall of the dollar, 'Prince Bernhard's Bilderberg group heard an American participant, Walter Levy, outline a 'scenario' for an imminent 400 per cent increase in OPEC petroleum revenues. The purpose of the secret Saltsjöbaden meeting was not to prevent the expected oil price shock, but rather to plan how to manage the about-to-be-created flood of oil dollars, a process from U.S. Secretary of State Kissinger later called 'recycling the petrodollar flows.'

After stating the prospect that future world oil needs would be supplied by a small number of Middle East producing countries, Walter Levy declared prophetically: 'The cost of these oil imports would rise tremendously, with difficult implications for the balance of payments of consuming countries. Serious problems would be caused by unprecedented foreign exchange accumulations of countries such as Saudi Arabia and Abu Dhabi.'

He then added, 'A complete change was underway in the political, strategic and power relationships between the oil-producing, importing and home countries of international oil companies and national oil companies of producing and importing countries.'

Finally, he then projected an OPEC Middle East oil revenue rise, which would translate into just over 400 per cent, the same level Kissinger was soon to demand of the Shah."


I denne linken det er sitert fra, finner dere også en del info om Bilderbergerne som dere kanskje ikke har sett før?

http://beforeitsnews.com/story/2237/551/Facts_About_The_Bilderberg_Group_You_Never_Knew.html
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Jostemikk

#21
Takk skal du ha, Tele. Jeg befinner meg i et dypt, svart hull angående dette stoffet, og at noen stikker hodet ut over kanten og sier hei betyr svært mye.

Det er flere interessante betraktninger å gjøre seg utfra det du har tatt med. Jom kippurkrigen, olje"krisa" i '73, og ikke minst Henry Kissinger. Sistnevnte er en av de viktigste personene i alt jeg forsøker ta opp, men jeg er ikke helt der i historien pr. nå.

GHB, Agenda 21 og Den vidunderlige nye verdensordenen

Tele var en av de første som tok opp Agenda 21. I tråden FN dropper klimaet skrev Tele:

Sitat fra: Telehiv på januar 25, 2012, 13:04:40 PM
Joste,
takk for at du bringer saken på banen. Dette bekrefter vel bare det vi har diskutert lenge her inne; at det jobbes med nye, overnasjonale grep og organer for å gjenvinne tapt politisk terreng. Svaret på det du spør om kan fort derfor vise seg å kretse rundt dette:

Gros "sustainable development" skal re-etableres som globalt herskeprinsipp

Det er interessant at makten bak makten så raskt - og med standardisert pressemelding - nå begynner å kaste inn alle de nye kortene for ny verdensordning - som forlengst er vurdert og besluttet i organer utenfor FN (vi har tidligere diskutert de sentrale globale tenketankene, ref. særlig bilderbergerne med sine overkikadorer i Council on Foreign Relations, Trilateral Comission, osv.).

Her bringes på banen flere viktige betraktninger. Council on Foreign Relations og Trilateral Comission. Skal vi noen sinne få gjort noe som helst, er det av ytterste nødvendighet at alle setter seg inn i hva dette dreier seg om, men da er vi i høyeste grad tilbake på Kissingersporet. Den tid, den sorg.

Vår alles australske venn har denne saken på topp i dag, Joanne Nova - Agenda 21: Alabama may have outfoxed it. Why you should care.

Sitat"Agenda 21″ sounds like a daft-but-harmless-idea you can ignore. I found it hard to get enthused, but I was wrong, and no one sums this up better than James Delingpole in "Watermelons" (aka "Killing the Earth to Save it). To paraphrase James's brilliant work (forgive me James) from page 190:

Some of you still aren't convinced that you need to worry about Agenda 21 because you are thinking:

a) Agenda 21 sounds way too much like Area 51, (you know Aliens and the Roswell incident). Nut job stuff.

b) It was signed in 1992. If it was that bad, we'd have heard by now. Surely?

c) What sovereign nation would be so insane as to sign itself up for a binding treaty?

James explains that it's real, it's important (like an anti-magna-carta), and its' a wolf in sheep's clothing. Governments could sign up because it was "voluntary", but then those voluntary rules are scrupulously and doggedly enforced by the "labyrinthine, democratically unaccountable behemoth that is the United Nations."

I likhet med de fleste ser vi også her en personlig motvilje mot å ta inn over seg hva Agenda 21 i realiteten dreier seg om. Det virker for vilt. Vi vil ikke at verden skal være slik. Men det spiller ingen rolle hvilke drømmeoppfatning den enkelte har av verden, gjør det vel?

SitatFurthermore, he points out that it's not like they've bothered to hide their aims — they want to control your resources, your money, your actions and every decision you want to make:

"Effective execution of Agenda 21 will require a profound reorientation of all human society, unlike anything the world has ever experienced a major shift in the priorities of both governments and individuals and an unprecedented redeployment of human and financial resources. This shift will demand that a concern for the environmental consequences of every human action be integrated into individual and collective decision-making at every level."excerpt from The UN, Agenda 21

Alle de følgende linkene går til Wikipedia-artikler:

Bærekraftig utvikling

Brundtlandkommisjonen

Agenda 21

Fredrikstaderklæringen
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Christopher Monckton forteller om Agenda 21 og hva dette egentlig dreier seg om. Tapet av demokrati i Europa er nå nær totalt. Han forklarer videre hvordan dette i realiteten er snakk om totalitarisme, kommunisme, og selv skyter jeg inn navnet på en av arkitektene bak Agenda 21. Gro Harlem Brundtland. Folk kan fortsatt velge å stikke pekefingrene i ørene, knipe øynene hardt igjen, og hyle lalalalalala så mye de vil. Det er da også deres rett. Men det kan vise seg å være en stor tabbe for de som ikke ønsker denne nye verdensordenen. Kunnskap gir valgmuligheter, og Monckton deler i denne filmen svært mye kunnskap med de som vil høre på ham. Så får det være politisk filosofi og virkelighets- og faktaoppfatning som avgjør om man er enig eller uenig, eller kanskje litt av begge deler, slik ståa er med meg.

God kvalitet på både lyd og bilde.

http://www.youtube.com/v/8Hyl9YzJsQg
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren