Hvem er "klimaforskerne"?

Startet av torewiik, april 06, 2014, 09:07:03 AM

« forrige - neste »

torewiik

I siste "Debatten" på NRK ble geologer av en IPCC-forsker nærmest diskreditert fra å delta i å debattere klima fordi de ikke er klimaforskere. Så leser jeg i dag et oppslag i NRK om at det er for sent å stoppe klimaendringene. Dette er basert på et intervju av en av bidragsyterne til siste IPCC-rapport, klimaforsker Grete Hovelsrød. Jeg googler og finner at hun er sosialantropolog. Her på forumet er det sikkert mange som har kjennskap til hvor de "profesjonelle klimaforskere" kommer fra fagmessig. Dersom det viser seg å være fullt opp av sosionomer og filosofer er jo det noe vi kan bruke i vår motargumentasjon. Så hva vet vi om dette?

Jostemikk

Det er både viktige og gyldige poenger du kommer med, torewiik. Det har jo vært alarmistenes hovedvåpen dette å kunne påstå at han/hun er ikke klimaforsker, og han/hun har ikke publisert i et fagfellevurdert tidsskrift.

Det er imidlertid et tveegget sverd, for den siste rapporten fra FNs klimapanel har lagt mengder av såkalt grå-litteratur til grunn. Stoff som aldri er fagfellevurdert gjennom den kvalitetskontrollen vi mener med dette uttrykket. Dessuten er det nok et poeng som er verdt å merke seg. Begrepet forsker er ikke en beskyttet tittel. Et tredje problem er at hele dette ordkløveriet er bare tull, da resultatet er at de mener at en geolog eller fysiker kun kan titulere seg som klimaforsker hvis de støtter mainstream alarmisme. Er de kritiske til konklusjonene til FNs klimapanel, da er de "bare" forskere, med forstavelsen klima utelatt.

Håper både du og andre tar fatt i dette du tok opp. Det er ikke sikkert dere kommer noen vei med dette bortsett fra å dokumentere nok et eksempel på alarmistenes selvmotsigelser, men det kan jo være viktig nok i seg selv.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Donna Laframboise har skrevet boka "The Delinquent Teenager Who Was Mistaken for the World's Top Climate Expert" som tar for seg bakgrunnen til mange av klimaforskerne.

Du kan kjøpe en pdf-utgave på hennes egen side for $7,99 her:
http://nofrakkingconsensus.com/my-book/

Den orginale "paperbak"-utgaven kan kjøpes på Amazon for $18.00:
http://www.amazon.com/Delinquent-Teenager-Mistaken-Worlds-Climate/dp/1466453486/ref%3Dtmm_pap_title_0?ie=UTF8&qid=1318623567&sr=8-1

Klimarealistene har tatt på seg oppgaven å oversette den til norsk (Den oppblåste tenåring som ble tatt for å være verdens topp klimaekspert), og der koster den kun NOK 150.
http://klimarealistene.com/klimabutikken.html

Flott at du sjekket denne Hovelsrød :)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.