Bumerke ditt?

Startet av ebye, oktober 23, 2011, 22:34:27 PM

« forrige - neste »

Gloføken

Jepp! Hillman har laga mange artige modeller :)
It's not what you look at that matters, it's what you see.
Henry David Thorau

ebye

Takk for et fint og illustrerende innlegg, Bøvelen.

Boka til Per Engene og Göran Tullberg var en av de første bøkene jeg leste om temaet. Den første var boka til Onar Åm: Kampen om klimaet. Da jeg leste den tenkte jeg: dette må være overdrivelse på overdrivelse. Det virket som om tankene hans var konspiratoriske. At Åm representerte en form for religiøs tro, stikk motsatt av AGW-erne. Det kan da ikke være så galt, som Åm forteller? Men det var/er det altså. Det som kanskje er mest overraskende ved den boka, er hvor mye han skriver om det som kom ut av ClimateGate 1.0, ca to år etter at boka ble trykket!

Alt jeg leser, alle innspill her på Forumet, samt input fra internasjonale blogger, alikevel er jeg innom kontrollspørsmålet: Tenk om jeg (vi) tar feil? Men da melder kjensgjerningene seg, og jeg faller til ro!!

Noen ganger får jeg en ubehagelig følelse, når jeg på alvor registrerer hvordan AGW-erne fornekter kjensgjerningene. Den ubehagelige følelsen ved å bo "sammen" med de 40-50 % som tror på AGW. Og da ser jeg bort fra de som lever av AGW-bygget. Og, jeg slutter aldri å undre meg over hvordan AGW-erne kan se bort fra åpenbar empiri?

Klimasaken er svært komplisert, og jeg er opptatt av å ha enkle bilder og kjensgjerninger som dokumenterer at naturen styrer det hele. Den ene kjensgjerningen er den utflatende temperaturen de siste 10 - 20 årene, og det andre at CO2-nivået endrer seg etter temperaturen. Boka til Per Arne Bjørkum: Annerledestenkerne, er god støttelitteratur i denne sammenheng

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,324.msg13388.html#msg13388

Dette var noe av bakgrunnen for valget av mitt bumerke

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,203.msg2159.html#msg2159

Jeg kan ikke dy meg heller, noen ganger. Jeg ser med litt skadefro frem til klimaartikler på debattsidene etter Game over. Jeg skal i hvert fall være med på å sette på lyskasterne. Noen vil sikkert kalle det bensin på bålet. Og det kan jeg bare beklage, at de vil kalle det det. Mulig de får det som naturfaglæren i 1543

Naturfagtimen i 1543

http://climometric.blogspot.no/2009/04/naturfagtimen-i-1543.html

;)     8)

ebye

Hei godtfolk!

Igjen vil jeg minne om vårt bumerke - det merket som gjør at vi raskt kjenner hverandre igjen. Det hele begynte her

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,203.msg2159.html#msg2159

Vi får jevnlig nye medlemmer, uten bumerkeidentitet. Dessuten har vi gode bidragsytere som heller ikke forteller "hvem de er".

Med denne påminnelsen håper jeg at flere vil "finne" sin identitet, gjennom bumerket. Ekstra morsomt er det dersom det er en historie bak valget, den vil vi gjerne høre.

Jeg har minnet om denne kulturen flere ganger, men disse valgene og selve identiteten er så interessante at her kommer en ny oppfordring.  :)

Hva med "ny" identitet før sommeren 2013?

Velg og fortell.    ;)     8)