Skrevet av Emne: Al Gore har sett i krystallkulen - igjen.  (Lest 1910 ganger)

Utlogget Amatør1

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3848
 • If you've seen one tree, you've seen Yamal
Al Gore har sett i krystallkulen - igjen.
« på: Mars 10, 2013, 12:06:15 pm »
Jeg skriver dette under "andre ting enn klima, selv om det også i stor grad handler om nettopp det.

Det dreier seg om et vakkert lite propagandaskrift i Aftenposten der vi får vite at Al Gore har sett i sin krystallkule igjen og til alles enorme overraskelse kommet til at - Verden trenger amerikansk lederskap.

Han er som alltid meget liberal med sannheten, denne Gore, han sier for eksempel
Sitat fra: Al Gore
- Da USA gikk til angrep på Irak, hadde 75 prosent av den amerikanske befolkningen blitt lurt til å tro at Saddam Hussein var ansvarlig for angrepene på World Trade Center. Det betaler vi fortsatt en høy pris for, mente Gore, og avsluttet med en ørefik til USAs klimaskeptikere.

Øh... Saddam Hussein ansvarlig for angrepene på World Trade Center?? Dette er da første gang jeg har hørt noen hevde den konspirasjonsteorien, og jeg har hørt mye. Vi ble jo umiddelbart fortalt historien om de 19 araberne som på kommando fra en galning i Tora Bora-fjellene i utkanten av Afghanistan skal ha kapret 4 fly simultant ved hjelp av tapetkniver og styrtet dem I WTC, Pentagon og Pennsylvania, hvorpå USA et par uker seinere angrep Afghanistan som et ledd i "The War on Terror". Ja, man får sågar høre at det å mene noe annet enn dette er å tro på konspirasjonsteorier, selv om historien om de 19 araberne jo er den mest fantastiske konspirasjonsteorien av dem alle.

Mener Gore at de angrep feil land i 2001 og/eller 2003? Eller er han bare så forvirret at han blander sammen angrepet på Afghanistan i 2001 med angrepet på Irak i 2003, du vet det angrepet som var motivert på en helt annen måte enn Gore sier, det var promotert av USAs utenriksminister Colin Powell i FNs sikkerhetsråd basert på fabrikerte påstander om "weapons of mass destruction", som så fordunstet i løpet av krigen som fulgte, i likhet med Powells ettermæle som sannhetssøkende politiker?

<a href="http://www.youtube.com/v/Rp6WuTSTyS8?version=3&amp;amp;hl=en_US" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/Rp6WuTSTyS8?version=3&amp;amp;hl=en_US</a>

Den godeste Gore har som før nevt en ørefik til oss skeptikere:
Sitat fra: Al Gore
- Da jeg slapp klimafilmen min for noen år siden, mente motstanderne mine at det var patetisk med animasjonen som viste en flodbølge som skylte inn over Manhattan. Vel, nå har det skjedd.

Det var vel Sandy du tenker på da? Flodbølge? Blander du sammen med Tsunamien i Japan eller noe? Og var det ikke isbresmelting som skulle føre til flom på Manhattan? Mener Gore at Orkanen Sandy (som ikke var noen orkan) var en følge av isbresmelting? Isåfall er vel Manhattan forsatt under vann? Nei, det som ligger under er ikke bekymring for klimaet, men heller hans drøm om NWO:

Sitat
Håper på fortsatt USA-dominans

Al Gores kritiske blikk på sin egen nasjon betyr imidlertid ikke at han har mistet troen.

- Vi har tatt bedre beslutninger enn resten av verden i flere hundre år. Inntil helt nylig, egentlig. Det kan vi gjøre igjen.

Og det er han da heller ikke alene om å mene i de kretser, se på dette hyggelige lille lunch-foredraget fra forskningdirektøren ved "the Washington Institute for Near East Policy forum", som åpent foreslår en ny false flag-operasjon for å starte krig med Iran, som en naturlig oppfølging av mange tidligere false flag operasjoner, som han er grei nok å liste opp etter tur:

<a href="http://www.youtube.com/v/bjGuRVw1KMY?version=3&amp;amp;hl=en_US" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/bjGuRVw1KMY?version=3&amp;amp;hl=en_US</a>

Last Friday, during question time at the Washington Institute for Near East Policy policy forum luncheon on "How to Build US-Israeli Coordination on Preventing an Iranian Nuclear Breakout," the director of research at the pro-Israel think tank hinted that a Pearl Harbor-type attack might be necessary to get the United States to go to war against the Islamic Republic.

"I frankly think that crisis initiation is really tough," said Patrick Clawson, who also heads the Washington Institute's Iran Security Initiative, in response to a question about what would happen if negotiations with Tehran fail. "And it's very hard for me to see how the United States ... uh ... President can get us to war with Iran."It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Utlogget seoto

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3673
 • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Sv: Al Gore har sett i krystallkulen - igjen.
« Svar #1 på: Mars 10, 2013, 13:06:58 pm »
Takk, Amatør1 :)

Jeg tror det er veldig viktig at folk forstår at de som styrer det som skjer i verden i dag, ikke er vanlige folk, og de representerer heller ikke vanlige folk. De synes å leve i en verden som er uforståelig for resten av oss. De har helt andre interesser enn vanlige folk. Vanlige folk ønsker fred og "nok" - nok til ikke å sulte, nok til ikke å fryse, nok til ikke å tørste, nok rein luft, nok til å ta vare på sin familie. Men disse som representerer de totalt udemokratiske kreftene i våre samfunn, de får aldri "nok", de er umettelige etter makt og posisjoner, eiendommer, tjenere. De ser kun på vanlige folk som et nødvendig onde for at de selv skal få mer enn "nok". De representerer ikke folket. For dem er folket de som skal jobbe for at de selv blir rikere og mektigere, og folket skal kjempe deres kamper der de møter motstand i globaliseringskampen.

Hvordan i all verden kan det ha seg at folk fremdeles tror at vi lever etter demokratiske prinsipper? Mener vi at det å kunne delta i "valg" fyller kravene til demokrati? Det er en grunn til at politikere på toppen stadig synes at de må bruke og gjenta ordet "demokrati". Og vanlige folk kjøper svadaen - hele tiden! Jo mer globalisering (verdens makt på færrrest mulig hender), jo mindre demokrati. Vi vil ende opp med en form for slaveri verden aldri tidligere har sett. Disse få vil allikevel leve i en frykt for de mange, og derfor må de mange holdes under streng kontroll og overvåking, noe de fleste faktisk lovpriser! Vi har lenge levd i forlystelsens verden, slik at vår oppmerksomhet har vært knyttet til vår egen nytelse, uten å bry oss om å bruke tid på å tenke igjennom hvordan verden styres. Nå begynner folk å gå trøtte av tomme forlystelser. Så hva blir det neste som skal distrahere oss?

Vi, de vanlige innbyggere på kloden vår, har allikevel større makt enn vi til daglig tenker på, men da må noen fortelle oss hvordan vi skal samle oss og vise vår makt. Og det er vel menneskenes tragedie, at vi aldri klarer å samle oss mot de onde og negative kreftene, for de fleste ønsker ikke å erkjenne hva som skjer.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Utlogget Jostemikk

 • Administrator
 • Fingrene mine er klistra til klimatastaturet
 • *****
 • Innlegg: 7136
 • Ondskapens grobunn er dårskap og troskyldighet
Sv: Al Gore har sett i krystallkulen - igjen.
« Svar #2 på: Mars 10, 2013, 14:00:28 pm »
Al Gore har aldri brydd seg det minste om fakta. Han har imidlertid klart å bli milliardær på den svindelen han er en del av. Mange vil nok se opp til ham for dette.

Det som skjer i USA nå er skremmende.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren