Gratulerer!

Startet av Gerten, november 06, 2011, 22:37:17 PM

« forrige - neste »

Gerten

Ser ut til at dere har fått til noe her. Skal anbefale!
It's the clouds!

Jostemikk

Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Gerten

Har ikke vært inne her siden i sommer. Har søkt uten å finne dere igjen. søker en på Klimaforskning (google) kommer mye opp.
Nå er det flere nettsteder med skeptisk klimaholdning. Vi har Klimarealistene og på facebook er det et par, Klimarealistene og "all klimakunnskap skal diskuteres". Det er helt flott at det er flere for de har forskjellige funksjoner. Det vi mangler er en mer systematisk base med opplysende artikler (bør være gode og pedagogiske, ikke for pålesset.) Jeg skal ikke glemme Humlums og Segelstads sider heller. Antall medlemmer er heller lite i forhold til alle som ikke tror på menneskeskapt klimaendring. Litt samarbeid her kan være av det gode. Bare noen tanker........
It's the clouds!

Jostemikk

Bra du fant fram igjen, Gerten, og velkommen skal du være! :D

Når det gjelder de forskjellige nettsidene med IPCC-skeptisk vinkling, tror jeg det kan være et smart trekk at vi alle legger ut linker til hverandre, det gjør det enklere å finne fram for de som først er på ei av sidene.

Angående det pedagogisk rette, har jeg få talenter. Her tror jeg det er flott hvis den enkelte som finner noe interessant, kopierer utdrag, og således bruker de sitater en synes er viktigst for å få fram en enkel forklaring/sammenheng.

Kanskje alle også kan bli flinkere til å stille konstruktive spørsmål etter de innlegg man finner interessante, slik at man kan få klarhet i de mer "grumsete" detaljer eller mangel på detaljer.

Forslag mottas med takk, og det gjelder ikke bare det du tok opp. :)
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Hei, Gerten - og velkommen tilbake! :)

Ja, vi er nok ikke så mange ennå, men forumet er bare noen få måneder gammelt, og vi er så heldige å ha noen svært skriveføre og oppegående medlemmer. Aktiviteten er høy, og jeg ser ikke bort fra at vi kan bli flere etter hvert. De som er skeptiske til AGW kan være mange, men de fleste har vel liten tid til å være aktive på forumer. Det er ganske mange "gjester" innom og leser hver dag, og håpet er jo at de vil melde seg inn og delta, og kanskje anbefale forumet.
Ellers er jeg helt enig i at det ville være fint med samarbeid. Klimarealistene har gjort en god jobb, og vi er mange som bruker deres sider dersom vi søker informasjon. At de er dyktige - og tydeligvis litt farlige - ser vi på den måten "klimakaos/klimasirkus" og "dumskalle" omtaler dem i forskjellige debatter. De har uten tvil tråkket på noen svært ømme tær. Og de har i hvert fall tråkket på Prestruds ømmeste tå ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

ebye

Hei Gerten,

Takk for innspill, det er viktig med pådriv i denne debatten, særlig de naturlige!

Til seoto: Ja, det er ikke bare sirkus, kaos og skalle som villeder med retoriske knep. Også Prestrud vier oss oppmerksomhet. Vi blir titulert som "selvoppnevnte"! Hi, hi, hva var alternativet?

Betegnelsen klimaforsker sier ikke noe som helst. I følge CICERO er jo klima "endring av temperatur over lang sikt". "Klimaforsker" er vel selvoppnevnt som noe. Men, mulig det er annerledes når en er enig med CICERO og IPCC.

Jeg får si som Anne B. Ragde: Jeg vinker ikke, jeg drukner.