Dagens link om alt annet enn klima

Startet av seoto, august 24, 2011, 12:48:32 PM

« forrige - neste »

sniffler

En lille film om sovjet sin tilblivelse, filmen er slettet fra youtube, pga sexuell og krenkende innhold :-X filmen giver en god forståelse a dagens samfund og politik, bør absolut ses, ps lidt tør i starten 5 min, svensk språk. 8)  http://john844.org/hidden-history-jewish-bolshevism-and-freemasonry-0

Jostemikk

I dag står alle tog i Norge etter at nødsambandet/radiosambandet GSM-R klappet sammen. Kort tid tilbake skrev jeg om Mossadskapte Stuxsnet, en dataorm som tok kontrollen over programvare fra Siemens.

I dag skriver VG:

SitatNødsambandet for tog er nede over store deler av landet. Togene kjører fram til første stasjon og stopper der.

- Radiosamband (GSM-R) er nede over store deler av landet. Togene kjører fram til første stasjon og stopper der, melder Jernbaneverket på Twitter.

- Det er radiosambandet som brukes i kommunikasjon mellom foreksempel tog og togleder som er nede, sier Arvid Bårdstu i Jernbaneverket, pressevakt i jernbaneverket, til VG.

Jernbaneverket fikk melding om feilen klokken 09.01.

Det er en programvarefeil som er årsaken til at nødsambandet er nede, opplyser Bårdstu.

Beklager

Hvor lang tid det tar før nettet er oppe igjen er uvisst, men det jobbes nå på spreng med å løse problemet. Leverandøren av systemet er også koblet inn

Og leverandøren, hvem er det?

http://pt.nsn.com/zh/news-events/press-room/press-releases/norwegian-railway-strengthens-communications-network-passenger-safety

SitatNorwegian railway strengthens communications network, passenger safety

Oslo, Norway – March 6, 2012

Nokia Siemens Networks provides core network platforms with automatic traffic sharing functionality to ensure uninterrupted communications

Jernbaneverket, the Norwegian national rail administration, is strengthening its GSM-R (GSM railway) core network by using Nokia Siemens Networks' core network elements with load sharing functionality. Nokia Siemens Networks will upgrade the existing core network elements at the primary site and deploy an additional core network platform. This additional network at a distant location will carry the full traffic in case of any disaster or during maintenance activities at the primary site.

For de som tror at Stuxnet-angrepet fra Mossad i 2010 kun var rettet mot, eller gikk ut over Irans anrikingsprogram for uran, håper jeg følgende linker oppklarer misforståelsen:

Nytt dataangrep mot regjeringen - Aftenposten

SitatNytt dataangrep mot regjeringen

Regjeringskvartalet i Oslo ble denne uken rammet av ett av de alvorligste data- angrepene i år. Statsrådene og deres medarbeidere bruker gammel programvare.


per anders johansen
Publisert:  26.nov. 2010 00:28 Oppdatert:  12.okt. 2011 20:41

Her inne i Akershus festning i Oslo gikk alarmen i sentralen til NorCERT i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM). På dataskjermene fanget overvåkerne opp en rekke nye og målrettede dataangrep mot statsrådene og deres medarbeidere – i form av e-poster med infiserte PDF-filer – som strømmet gjennom brannmurene og inn i e-post-kurvene til de ansatte i departementene.

Dataangrepene denne uken har ført til at NSM har hevet trusselnivået til nivå 3, det høyeste siden norske oljeselskaper, energiverk og andre vitale samfunnsstrukturer ble angrepet av viruset Stuxnet i sommer.

Holdt angrepet skjult

NSM og Regjeringen har holdt det siste angrepet skjult for offentligheten. Årsaken er man fortsatt jobber med å løse problemet og undersøker hvem som står bak. Det vil dessuten gjøre det lettere å avsløre bakmennene, enten det er hackere, datakriminelle eller utenlandsk etterretning.

Men i et internt, hemmelig varsel til sikkerhetsansvarlige i Regjeringskvartalet og enkelte andre samfunnsviktige institusjoner har NorCERT advart mot en ny bølge av «målrettede angrep mot kritisk infrastruktur».

...

http://www.hardware.no/artikler/dataormer_og_virus_er_fremtidens_vaapen/80790/2

SitatVåpenkappløp i cyberspace

Virus og dataormer som Stuxnet er de nye våpenene i krig, Norge bruker 2,5 milliarder på digitalt forsvar.


André Kristoffer Dahl – 23. juli 2011 12:00

Israelsk-amerikansk konspirasjon?

Ingen har påtatt seg ansvaret for Stuxnet, men det er mange interessante detaljer man kan ta nærmere i øyensyn. Ifølge The New York Times har flere kilder bekreftet at Stuxnet var et samarbeidsprosjekt mellom USA og Israel.

Ifølge den amerikanske avisen ble det israelske kjernefysiske anlegget Dimona i Negev-ørkenen benyttet som en testbase for Stuxnet. Denne ikke lenger så hemmelige basen skal i to år ha spilt en avgjørende rolle i utviklingen av ormen.

Interessant nok har både USAs utenriksminister Hillary Clinton og sjefen for Israels intelligensbyrå Mossad, Meir Dagan, for noen måneder siden gått ut og sagt at Irans forsøk på å få kjernefysiske våpen har blitt flere år forsinket.

Dette har blitt kreditert internasjonale sanksjoner og tekniske feil. Det er imidlertid mye som peker i retning av at Stuxnet, tidenes mest sofistikerte cybervåpen, er hovedårsaken til forsinkelsene.

Aftenposten - Norge ruster seg mot cyberkrig

SitatNorge ruster seg mot cyberkrig

Norge forbereder seg på at neste krig også må utkjempes i cyberspace.


Datavirus, ormer og trojanske hester. Dette er noen av de våpnene som utvikles for også brukes i fremtidens kriger. Trolig blir det allerede benyttet i langt større grad enn man kjenner til.

I langtidsplanen for det norske Forsvaret heter det man skal forberede seg på å utføre «både defensive og offensive operasjoner i det digitale rom».

Norge skal med andre ord utvikle «våpen» for i fremtiden å kunne slå tilbake mot angripere som forsøker å trenge inn i Forsvarets datasystemer.

I USA kan amerikansk etterretning spionere på datamaskiner i andre land. Dersom de oppdager planlegging av et angrep, kan de på presidentens ordre angripe først.
Vet hvordan man skal angripe

Så langt er man ikke kommet i Norge.

Generalmajor Roar Sundseth leder Cyberforsvaret, som har ansvaret for å hindre angrep mot Forsvarets datasystemer.

Han tror cyberspace blir en viktig kamparena i en fremtidig krig.

Det er bare å google enkelte av stikkordene brukt i dette innlegget. Stuxnet har i 2012 og 2013 avlet skremmende dataorm-barn, mer truende og mer sofistikerte enn forgjengeren. Programmer som truer infrastrukturen i enhver nasjon som blir infisert.

http://w3.siemens.no/home/no/no/presse/press/pages/eidsivanettasvelgerenergyipforutrullingavsmartgrid.aspx

SitatEidsiva Nett AS velger EnergyIP for utrulling av Smart Grid

9. oktober 2012

Siemens-selskapet eMeter, har inngått en avtale med nettselskapet Eidsiva Nett om implementering av EnergyIP Platform, som er en avansert IT-løsning for måledatahåndtering. Dermed blir Eidsiva Nett det første selskapet i Norge som bruker dette verdenskjente systemet for sin Smart Grid satsning.

Eidsiva Nett, som har om lag 140.000 nettkunder i Oppland og Hedmark, vil nå implementere den nye løsning som en erstatning for dagens måleverdisystem. Den nye løsninger vil være en avgjørende brikke for å bygge et smartere nett i den regionen Eidsiva opererer. 

- EnergyIP er en smart måleverdiplattform som Eidsiva Nett kan benytte for både å tilfredsstille dagens regulatoriske og forretningsmessige krav, men også for å møte fremtidens behov innen smart grid. Vi er stolte av å få muligheten til å jobbe med en partner som Eidsiva og gleder oss til et langsiktig samarbeid innen det som er fremtiden innen måledatahåndtering og smart grid, sier divisjonsdirektør Nils Klippenberg i Siemens.

Et viktig verktøy
Denne løsningen gir Eidsvia en god plattform for å møte de regulatoriske krav om at alle skal kunne ha et automatisk måleravlesningssystem innen 2017. I tillegg vil denne løsningen gi Eidsiva langt bedre informasjon over strømbruken og lasten i nettet. Denne informasjonen er verdifull input for å planlegge nettutbyggingen og designe mer intelligente tjenester og nettariffer for brukerne.

- I tillegg til å imøtekomme våre regulatoriske krav, vil løsningen også møte våre forretningsmessige mål innen smart måledatahåndtering. Det er avgjørende at systemet bidrar til å sikre og forenkle forretningsprosessene hos oss. På sikt ser vi også for oss å kunne benytte informasjonen fra systemet til driftsstøtte og bedre planlegging, sier Anne S. Nysæther, Prosjektleder for AMS i Eidsiva Nett.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Det som skjedde med NSB var kanskje en liten hilsen til vår nye statsminister? Det er viktig å få henne til å forstå hvem hun skal lystre.

I forbindelse med Snowdens lekkasjer, tar denne artikkelen for seg Stuxnet:

SitatSnowden: US and Israel did create Stuxnet attack code

NSA whistleblower Edward Snowden has confirmed that the Stuxnet malware used to attack Iranian nuclear facilities was created as part of a joint operation between the Israelis and the NSA's Foreign Affairs Directorate (FAD).

Kanskje det er på tide at Norge bygger opp sin egen nasjonale sikkerhet. Det synes å være på tide at vi kommer oss ut av disse internasjonale gigantselskapene som nå tar over mer og mer kontroll. Jeg liker ikke å vite at jeg bor i et land som er fjernkontrollert! La oss få tilbake selvstyre og egenkontroll.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Spiren

Too Many Years Of Lies from Mossadeq to 9/11

SitatPaul Craig Roberts

Washington has been at war for 12 years. According to experts such as Joseph Stiglitz and Linda Bilmes, these wars have cost Americans approximately $6 trillion, enough to keep Social Security and Medicare sound for years. All there is to show for 12 years of war is fat bank balances for the armament industries and a list of destroyed countries with millions of dead and dislocated people who never lifted a hand against the United States.

The cost paid by American troops and taxpayers is extreme. Secretary of Veteran Affairs Erik Shinseki reported in November 2009 that "more veterans have committed suicide since 2001 than we have lost on the battlefields of Iraq and Afghanistan." Many thousands of our troops have suffered amputations and traumatic brain injuries. At the Marine Corps War College Jim Lacey calculated that the annual cost of the Afghan war was $1.5 billion for each al-Qaeda member in Afghanistan. Many US and coalition troops paid with their lives for every one al-Qaeda member killed. On no basis has the war ever made sense.

Washington's wars have destroyed the favorable image of the United States created over the decades of the cold war. No longer the hope of mankind, the US today is viewed as a threat whose government cannot be trusted.

The wars that have left America's reputation in tatters are the consequence of 9/11. The neoconservatives who advocate America's hegemony over the world called for "a new Pearl Harbor" that would allow them to launch wars of conquest. Their plan for conquering the Middle East as their starting point was set out in the neoconservative "Project for the New American Century." It was stated clearly by Commentary editor Norman Podhoretz and also by many neoconservatives.

The neocon argument boils down to a claim that history has chosen "democratic capitalism" and not Karl Marx as the future. To comply with history's choice, the US must beef up its military and impose the American Way on the entire world.

In other words, as Claes Ryn wrote, the American neoconservatives are the "new Jacobins," a reference to the French Revolution of 1789 that intended to overthrow aristocratic Europe and replace it with "Liberty, equality, fraternity," but instead gave Europe a quarter century of war, death, and destruction

Read more:
http://www.paulcraigroberts.org/2013/09/10/too-many-years-of-lies-from-mossadeq-to-911/
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Jostemikk

Sitat fra: Spiren på september 11, 2013, 09:55:06 AM
Too Many Years Of Lies from Mossadeq to 9/11

SitatPaul Craig Roberts

Washington has been at war for 12 years. According to experts such as Joseph Stiglitz and Linda Bilmes, these wars have cost Americans approximately $6 trillion, enough to keep Social Security and Medicare sound for years. All there is to show for 12 years of war is fat bank balances for the armament industries and a list of destroyed countries with millions of dead and dislocated people who never lifted a hand against the United States.

The cost paid by American troops and taxpayers is extreme. Secretary of Veteran Affairs Erik Shinseki reported in November 2009 that "more veterans have committed suicide since 2001 than we have lost on the battlefields of Iraq and Afghanistan." Many thousands of our troops have suffered amputations and traumatic brain injuries. At the Marine Corps War College Jim Lacey calculated that the annual cost of the Afghan war was $1.5 billion for each al-Qaeda member in Afghanistan. Many US and coalition troops paid with their lives for every one al-Qaeda member killed. On no basis has the war ever made sense.

Washington's wars have destroyed the favorable image of the United States created over the decades of the cold war. No longer the hope of mankind, the US today is viewed as a threat whose government cannot be trusted.

The wars that have left America's reputation in tatters are the consequence of 9/11. The neoconservatives who advocate America's hegemony over the world called for "a new Pearl Harbor" that would allow them to launch wars of conquest. Their plan for conquering the Middle East as their starting point was set out in the neoconservative "Project for the New American Century." It was stated clearly by Commentary editor Norman Podhoretz and also by many neoconservatives.

The neocon argument boils down to a claim that history has chosen "democratic capitalism" and not Karl Marx as the future. To comply with history's choice, the US must beef up its military and impose the American Way on the entire world.

In other words, as Claes Ryn wrote, the American neoconservatives are the "new Jacobins," a reference to the French Revolution of 1789 that intended to overthrow aristocratic Europe and replace it with "Liberty, equality, fraternity," but instead gave Europe a quarter century of war, death, and destruction

Read more:
http://www.paulcraigroberts.org/2013/09/10/too-many-years-of-lies-from-mossadeq-to-911/

Det kommer mange viktige betraktninger i sitatet du la ut, Spiren. Det som har skjedd de siste 200 år er at noen har vært så geniale at de har klart å la andre nasjoner kjempe en krig for dem. Kriger som har gjort landene som har deltatt på slagmarken fattigere på både penger og mennesker, mens de selv har økt sin rikdom, og sørget for verdenssamfunnets blinde støtte for deres egen nasjon, og deres egne innbyggere.

I tiår etter tiår antar jeg dette ble muliggjort gjennom briljant lobbyisme, bestikkelser, og til dels trusler. Nå antar jeg det hele har bikket mer og mer over mot det siste.

Disse sosiopatene begynner nå å bli presset inn i et hjørne, og det er i slike situasjoner villdyr er som farligst. Jeg har en dårlig magefølelse for det som er i ferd med å skje nå, men heldigvis er ikke magefølelser alltid til å stole på.

Her er et rimelig ferskt eksempel på hvordan disse menneskene tenker. La andre ta støyten, og for all del, ikke la verden få se hvem som er de virkelige krigshisserne.

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/13800#.Ui5N5eXIf5A

SitatOp-Ed:  AIPAC: Stop Lobbying for a US-Syria Attack!
Published: Monday, September 09, 2013 7:27 AM

Seven reasons that a limited US strike in Syria - and AIPAC's lobbying for it - are an egregious error.

As a Jewish security-essayist who for 18 months has vigorously argued for US lethal support for the Syrian Rebels, I say AIPAC is courting disaster in actively lobbying for the Congressional resolution for a US Syria attack.  What's worse, I believe AIPAC is writing Israel's death warrant.

At the outset, I want to make clear that I have consistently publicly opined that the US must support the Syrian rebels.  I have argued then, and now, that Assad must be toppled because it is in the supreme national security interest of the United States.

I believe the Assad Regime, as a geographically pivotal Iranian proxy, must be defeated at all costs.  Assad's demise would be an essential element to the permanent destruction of Iran's nuclear adventure to control all of the Persian Gulf's oil reserves it doesn't presently control.

Det vi ser her, er en av de ledende mainstream krigshisser-journalistene i israelsk MSM oppføre seg slik de har gjort siden tidenes morgen. Ifølge ham vil intet være bedre enn om USA på "eget" initiativ starter krigshandlinger for å knuse Assad, og at dette vil være svært viktig med tanke på gass- og oljeressursene og tilgangen på disse. Men han vil for all del ikke at AIPAC, det meget mektige jødiske lobbyismeorganet i USA, skal holde på slik de nå gjør, med å kontakte hvert eneste amerikanske kongressmedlem personlig for å presse dem/overtale dem til å stemme for president Barry Soetoros ønske om å gå til krig mot Syria uavhengig av internasjonale resolusjoner og avtaler.

Hvorfor vil han ikke at AIPAC skal holde på med dette? Fordi det da blir så synlig for en hel verden hvem som er de egentlige krigshisserne at han frykter at det vil slå tilbake på Israel og sionismen, og således føre til deres undergang. Hans ønske er dermed en fortsettelse av historien der de arbeider i det skjulte med sin lobbyisme for å få andre til å møte sin undergang for dem.

SitatThere is only one power which really counts. The power of political pressure. We jews are the most powerful people on earth, because we have this power, and we know how to apply it.

Vladimir Jabotinsky, Jewish Daily Bulletin, 27 Juli, 1935

De som ønser lære litt innledende om AIPAC, kan gjøre det på Wikipedia - American Israel Public Affairs Committee

De første 1m og 35s av denne videoen er også nyttige.

Michael F. Scheuer - Wikipedia

- Myndighetene i USA kriger mot en fiende som ikke eksisterer.

- Al Qaida var ikke noe problem da bin Laden levde. Al Qaida er ikke noe problem nå når han er død.

- Problemet er det jødiske samfunnet i USA som påvirker og korrumperer Kongressen.


SitatMichael F. Scheuer (born 1952[1]) is a former CIA intelligence officer, American blogger, historian, foreign policy critic, and political analyst. He is currently an adjunct professor at Georgetown University's Center for Peace and Security Studies and an Expert at Wikistrat.[2] In his 22-year career, he served as the Chief of the Bin Laden Issue Station (aka "Alec Station"), from 1996 to 1999, the Osama bin Laden tracking unit at the Counterterrorist Center. He then worked again as Special Advisor to the Chief of the bin Laden unit from September 2001 to November 2004.

http://www.youtube.com/v/GARE6NcxdcY
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Sitat fra: Spiren på september 11, 2013, 09:55:06 AM
Too Many Years Of Lies from Mossadeq to 9/11

SitatPaul Craig Roberts

Washington has been at war for 12 years. According to experts such as Joseph Stiglitz and Linda Bilmes, these wars have cost Americans approximately $6 trillion, enough to keep Social Security and Medicare sound for years. All there is to show for 12 years of war is fat bank balances for the armament industries and a list of destroyed countries with millions of dead and dislocated people who never lifted a hand against the United States.

The cost paid by American troops and taxpayers is extreme. Secretary of Veteran Affairs Erik Shinseki reported in November 2009 that "more veterans have committed suicide since 2001 than we have lost on the battlefields of Iraq and Afghanistan." Many thousands of our troops have suffered amputations and traumatic brain injuries. At the Marine Corps War College Jim Lacey calculated that the annual cost of the Afghan war was $1.5 billion for each al-Qaeda member in Afghanistan. Many US and coalition troops paid with their lives for every one al-Qaeda member killed. On no basis has the war ever made sense.

Washington's wars have destroyed the favorable image of the United States created over the decades of the cold war. No longer the hope of mankind, the US today is viewed as a threat whose government cannot be trusted.

The wars that have left America's reputation in tatters are the consequence of 9/11. The neoconservatives who advocate America's hegemony over the world called for "a new Pearl Harbor" that would allow them to launch wars of conquest. Their plan for conquering the Middle East as their starting point was set out in the neoconservative "Project for the New American Century." It was stated clearly by Commentary editor Norman Podhoretz and also by many neoconservatives.

The neocon argument boils down to a claim that history has chosen "democratic capitalism" and not Karl Marx as the future. To comply with history's choice, the US must beef up its military and impose the American Way on the entire world.

In other words, as Claes Ryn wrote, the American neoconservatives are the "new Jacobins," a reference to the French Revolution of 1789 that intended to overthrow aristocratic Europe and replace it with "Liberty, equality, fraternity," but instead gave Europe a quarter century of war, death, and destruction

Read more:
http://www.paulcraigroberts.org/2013/09/10/too-many-years-of-lies-from-mossadeq-to-911/

Takk for linken, Spiren. Og takk for innlegget etter, Jostemikk - det ble skrevet mens jeg skrev mitt.

Heldigvis er de som forstår hva som skjer i dag på vei til å bli flere enn de som ikke forstår noe som helst. Ordet "demokrati" har blitt totalt misbrukt av maktens bakmenn, og folk trodde de levde i et demokrati. Men som sagt: Det er på vei til å snu! Jeg ønsker overhodet ikke denne formen for kapitalistisk demokrati i Norge, for det vil slavegjøre oss. Allerede nå er det snakk om at de borgerlige vil selge ut vår felles eiendom til de griske bakmenns storkonserner. Hvorfor ble ikke dette snakket om av Høyre og FrP under valgkampen? Det er faktisk folk som fremdeles tror at privatisering handler om å gi tilgang for gründere og små selskaper. Ren naivisme, og den vil føre til at Norge blir fattigere. Alt som skjer er beskrevet i Agenda 21. Det er spesielt middelklassen som i første omgang skal ranes, men de forstår det ikke selv. Vi har allerede sett det skje i USA, selv om MSM velger å skrive ekstremt lite om det. I fremtiden skal ingen slaver i systemet ha rett til privat eiendom. Naturen skal overlates til seg selv og dyrene, og nytes av eliten, mens folk drives sammen i byer. Aldri har verdenssamfunnet vært mer sårbart enn i dag.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

seoto

Takk for det innlegget, Jostemikk. Dessverre er det ingen tvil om at du har helt rett. Sionistene sitter med det meste av makt, selv om noen land gjenstår. Makten over USA har de hatt helt siden de fikk etablert sitt banksystem. Selv presidenter har vært hjelpeløse i deres klør. Deres kontroll over England og Frankrike er enda eldre. Det er ingen tvil om at vi lever i et samfunn der penger og makt styrer, "demokrati" er bare et sterkt misbrukt begrep for å narre folk til å tro på det. At USA har vært spydspissen i å overta kontroll kommer vel av at USA fram til i våre dager har vært et rikt land med store ressurser til krigføring. Nå er USA konkurs, selv om det holdes kunstig i live.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Spiren

Et godt initiativ Danmark  8)

SitatMørklægningspolitikerne kan ikke mørklægge Google. Så derfor har jeg lavet sider om samtlige mørklæggeren fra S, V, K, SF og R og sørget for at de alle bliver godt og grundigt indekseret i alle de store søgemaskiner, herunder i Google, og forhåbenligt kan det være med til at ingen vælgere til næste Folketingsvalg glemmer navnene på nogen af mørklægningspolitikerne.

Du kan allerede nu gå ind på den enkelte mørklægningspolitikers side og finde kontaktoplysninger på vedkommende via mail, Facebook, Twitter eller fysisk adresse og kontakte dem og henvise til siden og fortælle dem hvorfor du ikke vil stemme på dem til næste Folketingsvalg.

http://liberty.grosen.com/morklaegningspolitikerne-kan-ikke-moerklaegge-google.html

SitatKommentar
Det bliver ofte hurtig glemt af både pressen og vælgerne. Måske man skulle udvide det med et online kriminalregister for politikere så vælgere altid kan slå op hvad de har stemt for/imod og hvilke skandaler/magtmisbrug der ellers knytter sig til dem
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Spiren

Forbryderalbum    DK

http://www.forbryderalbum.dk/

forbryderalbum.dk afdækker de historier regeringen og dens partier gør alt for at undertrykke. Vi har samlet historierne i hovedkategorierne:

Svindel
Krigsforbrydelser
Overgreb mod børn, studerende, lærere, arbejdere, studerende, lærere, indvandrere, flygtninge og kunstnere
Forholdet til omverdenen
Miljø og energi
Sprit og fart
Oversigt over alle artikler »»

Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

seoto

SitatWe're one crucial step closer to seeing Tony Blair at The Hague
Desmond Tutu has helped us see the true nature of what the former prime minister did to Iraq and increased pressure for a prosecution

For years it seems impregnable, then suddenly the citadel collapses. An ideology, a fact, a regime appears fixed, unshakeable, almost geological. Then an inch of mortar falls, and the stonework begins to slide. Something of this kind happened over the weekend.

When Desmond Tutu wrote that Tony Blair should be treading the path to The Hague, he de-normalised what Blair has done. Tutu broke the protocol of power – the implicit accord between those who flit from one grand meeting to another – and named his crime. I expect that Blair will never recover from it.

The offence is known by two names in international law: the crime of aggression and a crime against peace. It is defined by the Nuremberg principles as the "planning, preparation, initiation or waging of a war of aggression". This means a war fought for a purpose other than self-defence: in other words outwith articles 33 and 51 of the UN Charter.

Det ville være godt for ethvert menneske med rettferdighetsfølelse å se denne kjeltringen dømt - og de andre også! Det er nok ikke like lett å komme unna med løgner i våre dager som det var i tidligere tider, men du verden som de har prøvd!
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Jostemikk

Sitat fra: seoto på september 11, 2013, 23:36:18 PM
SitatWe're one crucial step closer to seeing Tony Blair at The Hague
Desmond Tutu has helped us see the true nature of what the former prime minister did to Iraq and increased pressure for a prosecution

For years it seems impregnable, then suddenly the citadel collapses. An ideology, a fact, a regime appears fixed, unshakeable, almost geological. Then an inch of mortar falls, and the stonework begins to slide. Something of this kind happened over the weekend.

When Desmond Tutu wrote that Tony Blair should be treading the path to The Hague, he de-normalised what Blair has done. Tutu broke the protocol of power – the implicit accord between those who flit from one grand meeting to another – and named his crime. I expect that Blair will never recover from it.

The offence is known by two names in international law: the crime of aggression and a crime against peace. It is defined by the Nuremberg principles as the "planning, preparation, initiation or waging of a war of aggression". This means a war fought for a purpose other than self-defence: in other words outwith articles 33 and 51 of the UN Charter.

Det ville være godt for ethvert menneske med rettferdighetsfølelse å se denne kjeltringen dømt - og de andre også! Det er nok ikke like lett å komme unna med løgner i våre dager som det var i tidligere tider, men du verden som de har prøvd!

Dette er av uhyre viktighet med tanke på fremtidens samfunn, men hvorfor bare Blair? Det finnes mengder av mennesker som sto bak og pushet, blant annet den jødiske lobbyen i USA, og ikke å forglemme president Bush og hele hans regjering. Alt var en forfalskning fra ende til annen.

Som sagt, en meget god ting, men jeg tror det ikke før jeg får se det, og bare tenk hvis han havner på tiltalebenken, hvor mange avsindig mektige mennesker som i redsel for å selv måtte stå til ansvar for krigsforbrytelsene og andre forbrytelser mot menneskeheten de har begått, vil trekke i alle de tråder de kan for å få Blair frikjent.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Dette er høyforræderi, og straffen for noe slikt i et land som USA høres akkurat passe ut.

Noen får influensa, noen HIV, noen får blodforgiftning, mens andre får kreft. USA trakk det korteste strået og fikk sionisme.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Amatør1

Sitat fra: seoto på september 11, 2013, 23:36:18 PM
Det ville være godt for ethvert menneske med rettferdighetsfølelse å se denne kjeltringen dømt - og de andre også! Det er nok ikke like lett å komme unna med løgner i våre dager som det var i tidligere tider, men du verden som de har prøvd!

Da jeg så overskriften, tok jeg det for gitt at han skulle bli dommer, det er jo slik de opererer. Men om han virkelig skulle komme under tiltale, er det ett skritt i riktig retning.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

seoto

Sitat fra: Amatør1 på september 12, 2013, 08:26:45 AM
Sitat fra: seoto på september 11, 2013, 23:36:18 PM
Det ville være godt for ethvert menneske med rettferdighetsfølelse å se denne kjeltringen dømt - og de andre også! Det er nok ikke like lett å komme unna med løgner i våre dager som det var i tidligere tider, men du verden som de har prøvd!

Da jeg så overskriften, tok jeg det for gitt at han skulle bli dommer, det er jo slik de opererer. Men om han virkelig skulle komme under tiltale, er det ett skritt i riktig retning.

Vi får ta det med en klype salt, for det er tross alt George Monbiot som har skrevet artikkelen ;)
Men man kan jo leve i håpet ...
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

seoto

Jeg har ikke hatt så mange helter i mitt liv, men nå tror jeg sannelig Spetalen begynner å bevege seg opp på en sikker plass! ;)

SitatSpetalen slakter Ernas planer

- Hvorfor skal den norske stat eie aksjer i Formel 1-sirkuset? Et svindelselskap som eier noe som er langt utenfor norsk kultur.

Investor og milliardær Øystein Stray Spetalen er oppgitt over de blågrønnes iver etter å redusere statens eierandeler i norske nøkkelbedrifter.

Han mener at staten ikke må selge seg ned i større selskaper som Statoil, Yara og Telenor, eller selge seg helt ut av et selskap som Kongsberg.

- De er alle nøkkelbedrifter i næringer som er viktige for Norge. Hva er poenget med å selge seg ned? Staten mangler ikke kapital, men staten mangler derimot eierskap i bedrifter med god avkastning, sier Spetalen til Nettavisen NA24.

Kan noen, på en eller annen måte, få stoppet disse gale og historieløse knehønene, som det er ment skal styre Norge, i deres blinde tillit til at Agenda 21 er rett mål for Norge? Forstår de ikke noe av hva "privatisering" innebærer i dag? Det er forlengst slutt på den opprinnelige kapitalismetanken. Om noen i dag skulle lykkes med noe som "gründer", vil de snart bli kjøpt opp av en internasjonal kjede. Det er ikke det som er den kapitalismen enkelte fremdeles tror vi har. Kapitalismens grådighet har for lengst slukt kapitalismen som idé.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.