Dagens link om alt annet enn klima

Startet av seoto, august 24, 2011, 12:48:32 PM

« forrige - neste »

seoto

Sveits har vel moderen til alle sentralbanker, BIS. Og det er vel ikke så mange av deres kunder som snakker lokale språk. Jeg har hørt om Makov, men har aldri undersøkt noe nærmere.

Det er mye rart "ute der". Se bare i Norge, hvordan vi har fått profesjonelle debunkere i debattene. Ikke alltid lett å holde tunga rett i munnen når man ikke vet hvem som er hvem. Og det å være "mainstream" har jo blitt viktigere enn noen gang. Et av de kraftigste våpnene, er når alle som ikke har mainstream tanker beskyldes for å være konspirasjonsteoretikere. Det er et kraftig og utrolig effektivt våpen.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Rosario

SitatSe bare i Norge, hvordan vi har fått profesjonelle debunkere i debattene. Ikke alltid lett å holde tunga rett i munnen når man ikke vet hvem som er hvem.

De er så vulgære at vi burde kunne utnytte det. De "jobber" (frivillig) for "den globale eliten", og de snakker norsk. Lett å liste opp disse nickene - noen burde ha gjort det forlengst. De tror selv at de er "dyktige" :)

Rosario

Fra kilden overfor
SitatIgnatijev forteller videre at studien viser at 2,5 prosent av Russlands BNP ulovlig forsvinner ut av landet hvert år.
- Det kan være betaling for narkotika, bestikkelser eller belønning til offentlige tjenestemenn og ledere i store bedrifter, sier sentralbanksjefen.
Han understreker også at noen av pengene kan ha forsvunnet i forskjellige forsøk på å unngå skatt.

Sentralbanksjefen ville ikke fortelle oss hvem de er - det får vi finne ut selv. USA: Penger bare forsvinner offshore sier analytiker
http://www.youtube.com/watch?v=aGEuOLLo6eA
(2:00:00 -) Han gir oss et svar på hvem de er. Det er de samme folkene (og dette har pågått i opptil 900 år - min påstand)

Jostemikk

Jeg skulle virkelig ønske at godtfolk tok inn over seg det som nå skjer.

Dagbladet

SitatPST i søkelyset igjen

Hvis det er en lovlig metode å infiltrere demokratiske organisasjoner i Norge, er det norske demokratiet på ville veier, skriver Stein Aabø.


Det minner mest om dårlig TV-krim. Engasjert ung mann infiltrerer venstreradikal gruppering og lar seg verve av PST som informant. Men historien om Christian Høibø, som NRK Brennpunkt sendte tirsdag, er norsk virkelighet. Hans historie er oppsiktsvekkende. Like oppsiktsvekkende er det at Politiets sikkerhetstjeneste bekrefter at Høibø var informant. Det er brudd på et av de hemmelige tjenesters viktigste bud...

...Hvis det er en akseptert metode å infiltrere en lovlig organisasjon som ytrer seg i kraftige vendinger om verdens utvikling, må vi spørre om det er en grei metode også i andre lovlige organisasjoner, som for eksempel anerkjente politiske partier...

...Hvis unge Ap-sympatisører hadde infiltrert Høyre, ville de kanskje avslørt partiets strategier og slik bidratt til at Jens og co. hadde hatt større sjanser ved valget i høst. Men det ville samtidig vært en norsk Watergate-skandale...

Det er bare oss vanlige mennesker som kan få stoppet denne uhyggelige utviklingen. Politikerne er i stor grad ansvarlige for den, og vil ikke gjøre noe som helst.

Aabø tar opp viktige problemstillinger i sin kronikk i Dagbladet, men han glemmer et viktig poeng. De ikke bare infiltrerer begge sider, altså høyre"ekstreme" og venstre"ekstreme" (les: ekstremvær, alt er jo så ekstremt i våre dager), de er også med på å stifte og støtte oppbygging av slike. Således skaper PST og deres oppdragsgivere et kunstig grunnlag for deres egen eksistens, og alt henger sammen med den andre utviklingen vi ser, der utenlandske e-tjenester er med på å bygge opp "terror"organisasjoner, for å senere peke på hvor stort problem disse organisasjonene er.

Fra starten av var det først og fremst de rike oligarkene som hadde behov for best mulig etterretning. Og i tiden før de enkelte nasjoner bygget opp etterretningsnettverk i "statlig" regi, tør noen gjette på hvilket nettverk som ble skreddersydd for oppgaven? Er folk flest klar over hvor sterke forbindelser det er mellom dette verdensomspennende nettverket og oligarkene også i dag?
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Det er nok å se til USA og hva som har skjedd der de siste årene og hva som skjer nå. Vi ligger bare noen få år etter. I dag mottok jeg e-post om:

How much more evidence do you need? DHS trains to shoot pregnant women, old men, children with guns (see photos)

I really didn't want to cover this subject, but a warning has to be issued to Natural News readers. Infowars writer Paul Joseph Watson has uncovered proof that a U.S. based company called "Law Enforcement Training, Inc." has been selling millions of dollars worth of "no hesitation" targets to the Department of Homeland Security.

Ja, det er forståelig at folk vil trenge ekstra trening før de uten å blunke vil skyte på gravide kvinner, barn og eldre.



Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Rosario

Faremo har lært av erfaring. nå vil hun være "anti-PST"

Sitat- Grete Faremo måtte ta det konstitusjonelle ansvaret, fordi hun hadde vært justisminister mens den ulovlige overvåkingen av Furre pågikk.

Faremo = PST. Hva Lund-kommisjonen konkluderte var feil. Tallet 800.000 kom fram til slutt, men det sa ikke Lund-kommisjonen ifra om. Vi skulle tro at det dreide seg om kommunister. Selvfølgelig overvåket PST enhver. I tilfelle Borten var det for farlig å bruke nordmenn til jobben. Idag må vi regne med at en tulling med bombe vil være en manipulert tulling med bombe. Norge skal bli en sikkerhetsstat.


Spiren

Sen. Lindsey Graham says US drones have killed nearly 5,000 people.

For the first time ever, a senior US senator has publicly announced the number of victims of America's ever expanding drone war — and apparently it's even bigger than some independent researchers have suggested.

http://rt.com/usa/sen-lindsey-graham-says-us-drones-have-killed-nearly-5000-people-185/
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

seoto

Disse dronene er noe av det styggeste som er oppfunnet! Og det bør snakkes langt mer om hvor mange sivile og totalt uskyldige som blir drept. Nå begynner de jo også å bruke droner til å overvåke egen befolkning. Hvor lenge vil befolkningen finne seg i det?

Al Qaida, hva er det? Det er jo USAs og CIAs egen oppfinnelse. De utdannet sågar Osama bin Laden i USA, og Bush-familien hadde tette bånd til bin Laden-familien.

Hva er det som gjør at USA får fortsette slik de gjør? De må da være verdens mest krigselskende nasjon, så lenge kampene ikke føres i eget land. Når var siste gang de ikke var i overfallskrig, eller drev underminering av uønskede ledere i land der de ønsket å åpne naturforekomster for sine egne gigantselskaper? Kontroll og kontroll og kontroll over alt av verdi. Og Europa har akseptert det. Men kanskje har nasjonale ledere for lengst mistet all kontroll over hva som skjer? Eller er dette hva de ønsker? Og bakom synger FN med sin støtte av de mektigste ...
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Rosario

#548
Sitatså lenge kampene ikke føres i eget land.

Jeg tror ikke amerikanere er rikere enn andre. Jeg tror ikke det er amerikanere som står bak, men det er en vanlig oppfatning. USA er neppe mere enn en vertsnasjon som de vil skrape når det ikke er mer å hente der. Et sted så jeg at Patagonia ble kjøpt opp, og at private flyplasser ble anlagt. Sikkert plass nok til en million der.


seoto

Jeg tror heller ikke at den jevne amerikaner står bak noe som helst. Og det spiller liten rolle om de stemmer på demokratene eller republikanerne, ser det ut for.  Men deres myndigheter og deres bakmenn representerer tross alt USA. Den jevne amerikaner er vel like oppgitt over hva som skjer som mange andre jevne befolkninger. Det er aldri folket i seg selv som ønsker krig eller går til krig, bare de som representerer dem. Og det er sjelden å se at det er noble ønsker for befolkningen som står bak ledernes ønsker.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Rosario

SitatMen deres myndigheter og deres bakmenn representerer tross alt USA.

De sier så mye rart. Jeg skal tro det når jeg ser det.

Spiren

President Obama has no plans to show Congress the legal rulings that justify his use of drones to kill US citizens, despite urging from members of his own political party.

http://rt.com/usa/obama-moves-to-keep-kill-list-memos-secret-forever-224/
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Rosario

#552
Det er vel opplagt at hadde Kissinger sagt dette ville han vært død og begravd allerede. Er innholdet rett? Ikke alt. "The one superpower left" er ikke USA, eller EU, eller Kina, men globalistene. De har pengene og teknologien. Det er ikke USA, EU eller Kina som har det, de har gjelden og pensjonsforpliktelser.

Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf"
http://www.globalresearch.ca/accurate-satire-henry-kissinger-if-you-can-t-hear-the-drums-of-war-you-must-be-deaf/28610

(P.S. En artikkel som presenterer konsensus på klimaforskning.com kunne være fint for dem som tilfeldigvis stikker innom - noe som oppdateres fortløpende)

Jostemikk

Sitat fra: Rosario på februar 24, 2013, 14:15:51 PM
Det er vel opplagt at hadde Kissinger sagt dette ville han vært død og begravd allerede. Er innholdet rett? Ikke alt. "The one superpower left" er ikke USA, eller EU, eller Kina, men globalistene. De har pengene og teknologien. Det er ikke USA, EU eller Kina som har det, de har gjelden og pensjonsforpliktelser.

Åpenbart, og jeg tok konsekvensen av det og slettet innlegget som hadde med dette å gjøre, samt to påfølgende kommentarer. Takk. ;)
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Bloomberg.com - Banks Financing Mexico Gangs Admitted in Wells Fargo Deal

Får en til å tenke på CIAs nære forhold til bankene, og deres innsats som hovedimportør av kokain til USA.

SitatJust before sunset on April 10, 2006, a DC-9 jet landed at the international airport in the port city of Ciudad del Carmen, 500 miles east of Mexico City. As soldiers on the ground approached the plane, the crew tried to shoo them away, saying there was a dangerous oil leak. So the troops grew suspicious and searched the jet.

They found 128 black suitcases, packed with 5.7 tons of cocaine, valued at $100 million. The stash was supposed to have been delivered from Caracas to drug traffickers in Toluca, near Mexico City, Mexican prosecutors later found. Law enforcement officials also discovered something else.

The smugglers had bought the DC-9 with laundered funds they transferred through two of the biggest banks in the U.S.: Wachovia Corp. and Bank of America Corp., Bloomberg Markets magazine reports in its August 2010 issue.

This was no isolated incident. Wachovia, it turns out, had made a habit of helping move money for Mexican drug smugglers. Wells Fargo & Co., which bought Wachovia in 2008, has admitted in court that its unit failed to monitor and report suspected money laundering by narcotics traffickers -- including the cash used to buy four planes that shipped a total of 22 tons of cocaine.

The admission came in an agreement that Charlotte, North Carolina-based Wachovia struck with federal prosecutors in March, and it sheds light on the largely undocumented role of U.S. banks in contributing to the violent drug trade that has convulsed Mexico for the past four years.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren