Pachaurix

Startet av Jostemikk, juni 20, 2011, 02:22:08 AM

« forrige - neste »

Jostemikk

Sjørøveren, og jeg vet jeg ikke er noe særlig på bildemanipulering. ;)

[attachimg=1]
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Ewer Gladblakk.

Naturlig at vi her på den nordre delen av globusen kansje helst ønsker oss en moderat eller stabil global oppvarming, spesielt med de mer globale og for oss katastrofale istidene i tankene.....men hva driver slike som "Pachaurix?
Kan det kansje ha noe helt annet enn med klimaet og gjøra...?
(Oppriktig i tvil!)
Løft kun ett bein om gangen.....ellers går du bare på snørra!

seoto

Pachauri har holdt på med mye, og ble sannsynligvis rik på olje. Her har du noe av det han holder på med:
http://goo.gl/nMotV

(Jeg har bare forkortet linken, for den var så fryktelig lang!
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Ewer Gladblakk.

Takk skal du ha, seoto. :)
Trur at du styrka mistanken min akkurat der....
Løft kun ett bein om gangen.....ellers går du bare på snørra!

seoto

Kom over Onar Åm og Pachauri på Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Vag1_9EySCg&feature=player_embedded

Noen spørsmål er nok ubehageligere enn andre ...
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Bebben

SitatNoen spørsmål er nok ubehageligere enn andre ...

Hehe, seoto, dette var artig - jeg hadde lest om episoden tidligere men hadde ikke sett den på video.
Slik jeg ser det, kunne Onar Åm med fordel valgt sine ord litt mer med omhu, ved å bruke ord som "fraud" og "pseudoscience" lyder kritikken mer folkelig, men mindre seriøs - noe som taktisk sett faller litt uheldig ut i denne konteksten. Men det er selvfølgelig soleklart for alle som vil se at Pachauri ikke har noe svar på spørsmålet. Han er nok vant til å reise verden rundt og bli behandlet som en popstjerne eller en majestet som ikke må fornærmes. Dessverre får vi ikke høre alt Siri Kalvig har å si helt til slutt - bare akkurat nok til å oppfatte at hun med en oppvisning av servilitet som er en undersått verdig, verbalt sett kneler foran den store Rajendra, leder for den Hellige Bok versjon AR4 og AR5, pornograf og profet for guden Klima-Klima, og ber om unnskyldning for den uartige guttungen Onars oppførsel.

Bortsett fra episoden med Onar Åm må jeg si jeg også reagerte på dette: I innledningen til spørsmålene sier programlederen at:

"... a question you answered before this meeting, what about the temperature inside the house in Norway? You think it's too warm?

Og Pachauri svarer:

"I think we can lower it with two or three degrees without feeling uncomfortable. So I would like to appeal to the residents of Stavanger to think of this seriously, and see how we might be able to reduce the temperature by two or three degrees. My belief is that we can certainly bear something like that, and it's certainly worth experimenting with. Now, I don't want this to happen in hospitals and places where people may need warmer eh, temperatures, but where it can be done, it's probably worth doing."

Fantastisk at en rik mann med rikmannsbolig i et av Indias aller beste strøk - uten at jeg vet det, antar jeg at det er utstyrt med air condition av beste sort og kapasitet - har meninger om innetemperaturene i dette kalde landet - ett av de få landene som faktisk eksporterer tusenvis av klimaflyktninger - til Spania og andre ferdig oppvarmede land, må vite.

Han snakker altså om hvordan "we" kan senke innetemperaturen med to til tre grader. Språket er sannelig en merkelig innretning noen ganger - det vanskeligste ordet å forstå i alt han sier, er faktisk dette lille "we". Hva i huleste heiteste mener Pachauri med "we"!!??

Jeg er sikker på at en hvilken som helst av mine tre pusekatter, som slåss både innbyrdes og med meg om plassen i godstolen foran peisovnen om vinteren, ville ha frest skikkelig til videoen hvis de hadde forstått indisk-engelsk "nytale".
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!