Dansk klimarørsle presser mediene

Startet av Bebben, juni 07, 2013, 09:38:38 AM

« forrige - neste »

Bebben

Ellevill reportasje på forskning.no:

Den danske Klimabevegelsen, altså Klimarørsla på godt (ny)norsk, samler underskrifter for å legge press på mediene om å reprodusere mer skremselspropaganda.

SitatDanske forskere går hardt ut mot landets tv-kanaler og sier klimasaker må dekkes langt bedre enn i dag.

Hvem disse "forskerne" er, får vi bare vite i to tilfeller, en av dem er "Jens-André Herbener, som er medlem av klimabevegelsen og adjunkt i religionshistorie ved Syddansk Universitet. Den andre som uttaler seg, er Thomas Meinert Larsen, fag ikke oppgitt, men det kan se ut som han er ernæringsforsker.

Danmarks Radio sies å være lydhøre og vil "prioritere klimaendringene", men en viss lunkenhet er muligens likevel å spore.... og klimarørsla griner selvfølgelig, slik rørsler av dette slaget har for vane hvis de ikke får 100 prosent av viljen sin:

Sitat– Jeg tviler dessverre på at Haagerup [DR] og Dyrby [TV2] forstår alvoret, mener Larsen.

Og hva er det de vil ha inn [enda mer av] i mediene? Jo, slikt som at verden kan bli opptil seks grader varmere, at det blir mer flom, tørke, uvær, at København kan stå under vann (sjekk den illustrasjonen!), at "klimaendringene" er en "trussel mot verdensfreden" osv.

Sånn sett er det lite å frykte dersom Klimabevegelsen får viljen sin - det vil nok helst bare bidra til å gjøre klimahypen enda mer til en vits enn den er allerede.
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

ebye

Takk for den linken, Bebben.

Det skulle ikke forundre meg om nrk vurderer å ha mer klima inn  i værmeldingen. Det blir to avdelinger, hver kveld:

1. Varsler for det kortsiktige været.
2. Forutsigelser om det langsiktige klimaet.

Hvis nrk går på den limpinnen, vil de forsterke alarmistenes viktigste rolle for tiden:

Nyttige idioter.    ;)       ;D       8)

BaseBallStick

DR vil med andre ord bevisst lyve til sine seere i stedet for å spre håp begrunnet med at alle observasjoner tyder på at dommedagsprofetiene er feil.

Det er direkte pinlig.
"Oljen er sterkt miljøskadelig, og burde brennes!"
Fredric Hauge, Bellonas oppstartsfase...

Spiren

Dansk kulturarv sikres mod vandmasser

Massive oversvømmelser, som de store europæiske kulturbyer som Prag, Dresden og Budapest aktuelt kæmper med, er ikke det, man normalt vil forbinde med Danmark, men risikoen er der.

Rapporten, der er udarbejdet af Kulturstyrelsen og Kystdirektoratet i samarbejde med et rådgivningsfirma, rummer en ny metode til at kortlægge og vurdere sårbarheden af den danske kulturarv, når vandet stiger.

Klimaændringer

Rapporten er udarbejdet under indtryk af klimaændringerne, der giver generelt højere vandstand og øger risikoen for oversvømmelser. ::)

http://jyllands-posten.dk/kultur/ECE5584364/dansk-kulturarv-sikres-mod-vandmasser/
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.