Systematisk blandede klimadrops fra Danske Politiken

Startet av Telehiv, april 03, 2012, 22:44:17 PM

« forrige - neste »

Telehiv

I kveldens avisgjennomgang har jeg først tatt for meg AGW-logrerne i New York Times og The Guardian. Den danske avisen Politiken har på sin side lenge sjanglet mellom redaksjonell tvil og tro i klimasaken. Dette løser de ofte ved å blande stoff som er både for og mot global oppvarming i samme artikkel.

Artikkelen det linkes til nedenfor er et klassisk eksempel, der de innledende peker på at noen forskere har påvist relativt grove feil i klimaskremmingsberegninger om framtidige temperaturer i Middelhavsområdet, hvorpå de åpenbart dermed får akutt angst for å snakke skeptikernes sak litt for mye, og balanser dermed denne avsløringen med å slenge inn litt klassisk skremmestoff i tillegg: Alt for den redaksjonelle balanse!

Dette feige balansestykket kan dere studere her:

Først det heltemodige oppslaget: http://politiken.dk/videnskab/ECE1573364/danske-forskere-afsloerer-fejl-i-klimaberegner/
Dernest (i samme artikkel...) link til ren AGW-propaganda: http://politiken.dk/klima/klimakaploebet/ECE1446382/prognose-verden-bliver-uhaandterligt-varm/

PS: Men burde den noble Politiken-redaksjonen ikke stusset litt over andre opplysninger de har fått fra IPCC-banden, når de akkurat har fått vist et eksempel på at regnemåten deres er overdrevet og åpenbart feil?!   
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten