Klimaforskning

Diskusjonsforum => Generelt => Emne startet av: Jostemikk på Juli 06, 2012, 19:57:44 pm

Tittel: Amerikanerne blåser i CO2 og AGW
Skrevet av: JostemikkJuli 06, 2012, 19:57:44 pm
Takk til Notrickszone som gjorde meg oppmerksom på denne artikkelen i Washington Post, Global warming no longer Americans’ top environmental concern, poll finds (http://www.washingtonpost.com/national/health-science/global-warming-no-longer-americans-top-environmental-concern-poll-finds/2012/07/02/gJQAs9IHJW_story.html). Tallet for de bekymrede er nå nede på 18 %. Mange flere er bekymret for vannkvalitet og forurensning.

Meningsmålingen med resultater - Washington Post - pdf (http://www.washingtonpost.com/wp-srv/nation/documents/global-warming-poll.pdf)

Nå er amerikanerne nesten nede på det svært lave nivået med bekymrede de hadde før AR4-rapporten, Al Gores juks, og den bedrøvelige Nobelprisen. I 2006 var det kun 16 prosent som så på dette med særlig bekymring. Her er en kopi fra PDF-en:

[attachimg=1]

Nesten en halvvering siden 2007. Bare så trist med alle pengene Hansen og Gore har tjent i mellomtiden, og hvordan denne syke galskapen har ført til voldsomme naturraseringer både i vårt land og resten av den vestlige verden.

Nevner at PDF-en bør leses, for meningsmålingen er som de fleste andre ikke helt fri for svakheter. Men at resultatet av pollen i det hele tatt nevnes i en såpass stor avis, er jo positivt i seg selv.
Tittel: Sv: Amerikanerne blåser i CO2 og AGW
Skrevet av: seotoJuli 06, 2012, 20:59:26 pm
Det er litt interessant at Washington Post nå får lov til å vise til undersøkelser som viser at AGW er "out". Da er det kanskje også litt interessant å vite at Donald E. Graham, Chairman and CEO, The Washington Post Company, var en av deltakerne på Bilderbergmøtet i Virginia i år ;)

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31172

Men jeg er redd for at AGW-bevegelsens død vil bli lang og smertefull for mange.
Tittel: Sv: Amerikanerne blåser i CO2 og AGW
Skrevet av: JostemikkJuli 06, 2012, 21:04:39 pm

Men jeg er redd for at AGW-bevegelsens død vil bli lang og smertefull for mange.

Enig. For Hansen, Jones, Trenberth, Schmidt et. al vil nok dette bli en grusom opplevelse. ;D