Om forumets funksjoner > Om forumets funksjoner samt kunngjøringer fra admin

Linker på forum-siden

(1/1)

bøvelen:
På toppen av siden Klimaforskning.com (den blå siden) er det en rekke knapper der det står: (hjem) (forum) (linker) (arkiv) (om oss) (kontakt)
Dett er vel og bra, men når man har beveget seg over på forum-siden, så blir disse link-knappene borte, og siden har en annen design enn den blå hjemmesiden.
På Forum-siden er det også en knappe-rekke (ikke helt øverst) med (hoveside) (hjelp) (profil) (mine meldinger) (medlemmer) (logg ut) Disse vises når man er logget inn.
Etter denne kronglete innledningen kommer jeg til poenget. Knappen Hovedside virker tilsynelatende ikke. Man skulle tro at ved å klikke på den, blir man kedet til den blå hjemmesiden. Men ingenting skjer, man forblir på forum-siden.
Er dette en "bug", eller er det slik det skal være? Kan noen se på dette og evt rette opp?

seoto:
Forumet er en selvstendig enhet, og derfor blir det forskjell på domenets hovedsiden og forumets hovedside. Dersom noen har gode nok kunnskaper om Simple Machines Forum (SMF), tar jeg med takk imot hjelp for å gjøre endringer som ikke skader forumet. Det er imidlertid én ting jeg muligens kan se om lar seg endre: At det helt øverst på siden (der det står Klimaforskning) linkes til "klimaforskning.com" i stedet for "http://klimaforskning.com/forum/index.php". Jeg må bare lete litt blant noen hundre innstillinger ;)

ebye:
Hva med en knapp: HJEM, som peker til Hovedsiden, når vi ikke er på Hovedsiden?

Amatør1:

--- Sitat fra: seoto på April 24, 2013, 11:56:13 am ---Forumet er en selvstendig enhet, og derfor blir det forskjell på domenets hovedsiden og forumets hovedside. Dersom noen har gode nok kunnskaper om Simple Machines Forum (SMF), tar jeg med takk imot hjelp for å gjøre endringer som ikke skader forumet. Det er imidlertid én ting jeg muligens kan se om lar seg endre: At det helt øverst på siden (der det står Klimaforskning) linkes til "klimaforskning.com" i stedet for "http://klimaforskning.com/forum/index.php". Jeg må bare lete litt blant noen hundre innstillinger ;)

--- Slutt sitat ---

Helst ikke... den bruker jeg til å få fram forumets hovedside....  :P

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning