Diskusjonsforum > Klimahumor!

Sentraliseringspolitikken til ny høyder?

(1/4) > >>

ageof37:
Et flott 2014 har startet med nedbrente bygder både her og der, dette må da klinge godt i sentraliseringspolitikerenes ører...

Jostemikk:

--- Sitat fra: ageof37 på Januar 28, 2014, 11:43:49 am ---Et flott 2014 har startet med nedbrente bygder både her og der, dette må da klinge godt i sentraliseringspolitikerenes ører...

--- Slutt sitat ---

Dette var skummelt nærme de tankene jeg selv gjorde meg for et par timer siden mens jeg så på fjernsynsnyhetene. Det tok visstnok fyr fordi høyspentlinjene langs kysten av Nord-Trøndelag ikke tålte kuling på to forskjellige steder. Blir jo nesten som om man har blitt tillatt å bygge nye offentlige bygninger i Bergen som ikke tåler regn.

I følge VG, som har hentet opplysninger fra politiets operasjonssentral, startet brannen fordi to høyspentledninger slo sammen og skapte gnister som startet brannen. Vi tar en titt på hvor brannen startet, og hvor høyspentlinjene går:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10121305


--- Sitat ---- Vi har en mistanke om at brannårsaken er at sterk vind har fått ledninger i høyspentmaster til å treffe hverandre og slå gnister, sier Trude Skogen, pressevakt operasjonssentralen i Nord-Trøndelag, til VG.

Politiet skriver på sine hjemmesider at de har grunn til å tro at dette er brannårsaken.
--- Slutt sitat ---

[attachimg=1]

Her er en kartvariant fra Derdubor.no. Klikk linken for å se kart over området.

[attachimg=2]

VG klarer altså å støtte seg blindt til en uttalelse fra politiet som er meningsløs. Det finnes intet sted i området som er lenger unna høyspentlinjene enn det de påstår er arnestedet for brannen:

[attachimg=3]

Dette viser hvor fullstendig manglende verdi tidlige opplysninger fra MSM er i forbindelse med slike saker. Politiet er unnskyld i og med vanskeligheten i å si noe fornuftig når presstitutes fra MSM maser og maser for å få "fakta" i stedet for å la politi og redningsmannskaper først og fremst få gjøre jobben i fred, deretter starte etterforskningen.

Heldigvis ser det ut til at evakuering og annet har gått greit, og at folk er bragt i sikkerhet. Lurer på hvor mange gårder med husdyrdrift det finnes i området? For en gangs skyld håper jeg norsk distrikts- og landbrukspolitikk har reddet dyr fra lidelser gjennom nedleggelser.

BorisA:
Tragiske branner!
Hvor lang tid tar det før menneskapte klimaendringer får skylden for dette?

Jostemikk:

--- Sitat fra: BorisA på Januar 28, 2014, 12:34:55 pm ---Tragiske branner!
Hvor lang tid tar det før menneskapte klimaendringer får skylden for dette?

--- Slutt sitat ---

Skjer ikke det øyeblikkelig og automatisk? Vi bor tross alt i et land der tidligere energiminister for SP, Åslaug Hauga, for få dager siden uttalte til granskingskommisjonen i forbindelse med månelandingshavariet til Bulkejens:

Vi startet tross alt prosjektet på grunn av menneskeskapt, global oppvarming for å forholde oss til 2-graders målet, og i følge siste oppdatering fra Verdensbanken er de realistiske tallene nå 3-4 grader.

Nå som IPCC med flere har måttet nedjustere skremslene kraftig, forholder eks-medisteren seg til selveste Verdensbanken. Så overraskende...

Etter å ha blitt tvunget ut av politikken på grunn av økonomis snusk, noe som er sabla godt gjort med tanke på det "politikerne" på Stortinget holder på med, har Åslaug Haga blant annet syslet med dette:


--- Sitat ---Fra 2009 til 2010 var Haga prosjektdirektør for fornybar energi i Norsk Industri.

I oktober 2012 ble det kjent at Haga blir den nye direktøren for Global Crop Diversity Trust.
--- Slutt sitat ---

http://no.wikipedia.org/wiki/Åslaug_Haga#Avgang_som_statsr.C3.A5d_og_livet_etter_politikken

Vi har "journalister" hvis mangel på yrkesetikk kun overgås av våre "politikere". Disse setter sammen med MSM-eiere, industriledere/oligarker og redaktørene agendaen for alt som har med "klimaet" å gjøre, så selvfølgelig skyldes brannene menneskeskapt, global oppvarming.

Dette var dagens stråmann-innlegg, ettersom ingen pr. nå, så vidt meg kjent, faktisk har skyldt på AGW. :D

ageof37:
- Hvorfor er ikke forsvaret på vingene med herculesflyene fulle av soldater fra hver krok og krik for å hjelpe til med slukkingen?
- Hvorfor er ikke "rike" Norge satt opp med flere brannfly som slipper å lande for å tanke 50m3 med salt- eller ferskvann?
- Hvorfor kontaktes ikke nabolandet vårt, som HAR slike fly. Er det for langt å fly?
- Hvorfor er ikke nyhetsopplesere på tv skolerte med et hakk mer empati ovenfor folk som har mistet alt de eier? (lærte de ikke det på Nav, kanskje)
        "Det er bekreftet at gårdsbruket ditt har brent ned, kommer du noengang til å flytte dit igjen?"

- Og hvorfor i helsike strør vi rundt oss med såkalt Norske milliarder til land vi ikke engang har HØRT om før vi har tatt hånd om våre egne folk, levesett og verdier.

Jeg blir fxxn meg så kvalm av disse vattnissene som skal "styre" dette landet. La feks Bill Gates  bruke pengene sine på hva han ønsker, og slutt med denne nitidige streben etter å vise alle andre hvor forbannet flott vi har det her i Norge.

Grynt....

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning