Diskusjonsforum > Media og politikk

Boikott av institutt for petroleumsteknikk?

(1/2) > >>

torewiik:
Viggo Kristensen fra Helsevitenskapelig fakultet og Sig Ufteng fra Høgskolen i Narvik mener i et innlegg i DN i dag at Hans Borges kritikk av IPCC i Debatten for en tid siden bør få negative følger for vurdering av vitenskapelige rapporter fra Insitutt for petroleumsteknologi i Stavanger!! Er det mulig da??

Smiley:
Dette er jo helt likt som den gang paven sa at jorden var flat for Gud hadde skapt den sånn! Jommen har vi utviklet oss de siste 600 årene gitt ;(

Hvis disse holdningene fremkommer i offentligheten kan man jo bare lure på hva som skjer inne i IPCC når de kommer over kommentarer eller forskningsrapportene som de ikke liker....

Amatør1:

--- Sitat fra: torewiik på April 24, 2014, 14:36:28 pm ---Viggo Kristensen fra Helsevitenskapelig fakultet og Sig Ufteng fra Høgskolen i Narvik mener i et innlegg i DN i dag at Hans Borges kritikk av IPCC i Debatten for en tid siden bør få negative følger for vurdering av vitenskapelige rapporter fra Insitutt for petroleumsteknologi i Stavanger!! Er det mulig da??

--- Slutt sitat ---

Selvfølgelig er det mulig. Det er jo slik alarmistene har operert hele tiden. Den totalitære utviklingen har gått så langt at nesten ingen protesterer mot et slik angrep på den offentlige meningsytring.

seoto:
Lysenkoism

"Lysenkoism is used metaphorically to describe the manipulation or distortion of the scientific process as a way to reach a predetermined conclusion as dictated by an ideological bias, often related to social or political objectives."

Her har vi også en norsk, kort beskrivelse:
http://stjakobs.dyndns.org/klima/Lysenko.htm

Objektiv:

--- Sitat fra: torewiik på April 24, 2014, 14:36:28 pm ---Viggo Kristensen fra Helsevitenskapelig fakultet og Sig Ufteng fra Høgskolen i Narvik mener i et innlegg i DN i dag at Hans Borges kritikk av IPCC i Debatten for en tid siden bør få negative følger for vurdering av vitenskapelige rapporter fra Insitutt for petroleumsteknologi i Stavanger!!

--- Slutt sitat ---
All sannhet utvikler seg i tre trinn. På første trinn blir den latterliggjort. På det andre trinnet blir den voldsomt imøtegått. På det tredje trinn er den akseptert som selvsagt.
— Arthur Schopenhauer

Utspillet fra VK og SU indikerer andre trinn.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning