Diskusjonsforum > Generelt

Dagens klima link

(1/642) > >>

Gloføken:
Kanskje på tide ipcc finner på noe nytt snart.....

http://www.dagbladet.no/2011/11/05/nyheter/ipcc/klima/18897968/

Jostemikk:
Pizza Grandiosa-journalisme. De kan ikke annet. ;)

seoto:
Ung journalist, neppe utviklet selvstendig tenkning, lever i sin påførte boble. Dessuten stinker det WWF-propaganda, kanskje journalisten har fått god hjelp av Prestrud?

Vi nærmer oss tiden for IPCC-møtet i Durban, Sør-Afrika. Alarmistene er desperate. De forstår at det går den veien høna sparker, men nekter å erkjenne virkeligheten.

"Utslippsøkningen i 2010 sjokkerte forskerne."
Og hvorfor går da temperaturen ned? Har journalisten i det hele tatt gjort et forsøk finne realitetene?

Det er interessant å følge diskusjonen under denne hjerneblåste artikkelen. Heldigvis er det mange mennesker som har begynt å forstå hva som skjer, og det ser vi fra mange av svarene. Noen av svarene viser tydelig hva folk med litt mer kunnskap på området mener.

Synes denne er litt morsom og retter skytset mot blinken, og det er jeg visst ikke alene om:


--- Sitat ---tktomas
seriøst, dette " ekspert " panelet består av money-junkies og maktkåte globalister som trenger en " krise " slik at de kan skremme folket til å åpne lommebøkene sine for å betale en "carbon tax " som da skal liksom redusere utslippene, yeah right. Alt dette handler om er å legge skylden på menneskene som ifølge globalistene er årsaken til denne " økningen " og igjen utgjør en trussel mot klimaet ( planeten ) som igjen tilhører globalistene. Globalistene har mange store hus, flyr privat fly og har et mye høyere forbruk en avarage joe, men ifølge globalistene så spiller ikke det noen som helst rolle, de er utelatt fra denne statistikken for de er jo tross alt " mesterene av denne planeten " og ifølge dem så er planeten deres også, vi bare leier av globalistene, " The Masters of the universe ", I`AM THE POOOOOOWER!!!

Dette er NWO agendan i et nøtteskall...
--- Slutt sitat ---

Bebben:
Ser at billedteksten til den uttørkede jorden er:


--- Sitat ---Ifølge forskerne vil det bli mer tørke og mer ekstremvær når det blir varmere.
--- Slutt sitat ---


Dette begynte så vidt jeg "forskerne" - dvs. en gruppe klimaforskere - å "mene" lenge før det fantes noen viteneskapelige studier som dokumenterte dette.

I hvert fall ifølge Pål Prestrud i Urix for et par år siden. Jeg går ut fra at dersom det hadde fantes vitenskapelig litteratur som dokumenterte en slik sammenheng, ville Prestrud ha vist til den.

Men som Prestrud sa, dette er noe "forskerne" mener. Akkurat som en viss forsker som "mente" at isbreene i Himalaya ville være smeltet innen 2035.

Verden skal altså bruke 50 trillioner dollar eller hva det nå var på basis av "meningene" til en liten klikk med klimaforskere, som plutselig er opphøyet til "forskerne", underforstått ordet "alle".

Det ene retoriske tricksTM Climate Science etter det andre altså.

Bebben:
Har kikket litt på dataene fra Mauna Loa for den siste tiden, og det ser ikke ut til at "monsterøkningen" av utslipp viser igjen som noen dramatisk økning i atmosfæren?

http://www.climate4you.com/

ftp://ftp.cmdl.noaa.gov/ccg/co2/trends/co2_mm_mlo.txt

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning