Diskusjonsforum > Media og politikk

Du godeste, noe har virkelig skjedd med MSM!

<< < (2/182) > >>

ConTrari:

--- Sitat fra: Jostemikk på Februar 24, 2012, 13:08:43 pm ---
Norsk MSM og BBC vil aldri opptre ærlig i klimasaken. Til det er de alt for infisert av politikk og grønn aktivisme, samt tunge økonomiske investeringer. BBC har jo satt hele sin økonomiske framtid på kvotehandel, "grønn" kraftproduksjon osv.

Den gode nyheten er at selv mektige BBC vil være kraftløse alene. Richard Black vil bli stående som et skammens symbol utad når det gjelder denne medieskandalen. På den venstre skuldra hans vil det sitte en liten, pjusket WWF-spurv som heter Mathismoen.

--- Slutt sitat ---

Klimasaken trenger ikke mange slike oppslag før alarmistene har spilt fallitt for godt. For klimasaken er ikke en generalforsamling i et borettslag, der klimakrisen kan vedtas med simpelt flertall. Alarmistenes politkk er så radikal at de er avhengige av at samfunnet skremmes til lydighet. Derfor dette fokus på ensretting av informasjonsstrømmen og meningsdannelsen, og de desperat sinte hylene mot avvikere.

Men for en illusjon de skapte, så lenge det varte! Det er faktisk godt gjort.

Tror heller ikke vi vil se noe ærlig, selvransakende blikk i norsk media. De satser på at folk skal gå lei og glemme....

Ja bildet av Mathismoen er godt! En pjusket, liten spurv som sitter storøyd på grenen sin, stolt over å ha fått lov til å spise kirsebær med de store"cherry pickers".

Amatør1:

--- Sitat fra: Jostemikk på Februar 24, 2012, 12:00:07 pm ---Er det noe IPCC-sirkuset ikke tåler, er det realisme. De tåler rett og slett ikke dagslys. Dette dagslyset er det SMS som har makt til å rette mot IPCC-trollene. Er de rett og slett i ferd med å sprekke?

--- Slutt sitat ---

Jeg tror du mener MSM, det er neppe SMS'er som har senket IPCC-trollene  ;D  Men faktisk er det heller ikke MSM.

Når det hele er over er det bloggene som skal ha hele æren for at det sprekker. Hva skulle vi støttet oss til i årevis uten ClimateAudit, Bishop-Hill, WUWT og mange flere?

Aftenposten? Dagbladet? BBC? The Guardian? Science? Scientific American?

MSM har framstått som de mest korrupte, det er kun når de ser hvor vinden blåser at de kommer diltende etter. At de dilter, er derfor et tydelig tegn på at spillet snart er slutt.

Amatør1:

--- Sitat fra: ConTrari på Februar 24, 2012, 15:58:45 pm ---Klimasaken trenger ikke mange slike oppslag før alarmistene har spilt fallitt for godt. For klimasaken er ikke en generalforsamling i et borettslag, der klimakrisen kan vedtas med simpelt flertall.

--- Slutt sitat ---

Journalistene er flokkdyr. Når sjefs-hyenen hyler, hyler de andre med. Det betyr ikke at de har forstått noe, det betyr bare at de hyler med.

Men jeg er helt enig i at et par sjefs-hyl til ("noen flere slike oppslag") lett kan føre til at bølingen dundrer ivei i en annen retning. La oss håpe det.

Jostemikk:
Hyener, Amatør1? Hyl? Hmm. Har alltid tenkt på det som sauer og breking. ;)

Amatør1:
Niks. Sauer er ålreite dyr.  :P

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

[*] Forrige side

Skift til full visning