Skrevet av Emne: Katta ute av sekken: Science krever "new world government"  (Lest 3642 ganger)

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Katta ute av sekken: Science krever "new world government"
« på: mars 28, 2012, 09:55:24 am »
Journalen Science har i en årrekke stadig raffinert metodene for å presse kritikere av AGW/CO2-hypotesen lengst mulig ut av maktens irrganger. I essens har de - som en rekke andre av de tyngste vitenskapsjournalene som følger klimamaktas instrukser (og penger) - skjult slike ekskluderinger og kneblinger gjennom en påstått "seriøs" peer-review prosess, med tilhørende faglige avvisninger.

Faktum er imidlertid, vel kjent av en mengde refuserte forskere og enhver som ellers har tatt en nærmere titt på dette, at Science og tilsvarende AGW-propaganderende vitenskapsjournaler har anvendt en rent klimapolitisk grensetrekking langt utover akseptable vitenskapelige rammer for et fagtidsskrift, og degenerert til følgende maktøvelse: "Er vedkommende med eller mot vår linje?"

Nå i mars 2012 har Science gått et skritt lenger.

Nå har de sluppet til 32 forskere med et rent politisk opprop (var ikke dette engang et vitenskapsmagasin?!) i sine spalter, der de krever:

Science assessments indicate that human activities are moving several of Earth's sub-systems outside the range of natural variability typical for the previous 500,000 years (1, 2). Human societies must now change course and steer away from critical tipping points in the Earth system that might lead to rapid and irreversible change (3). This requires fundamental reorientation and restructuring of national and international institutions toward more effective Earth system governance and planetary stewardship.[/i]

http://www.sciencemag.org/content/335/6074/1306.summary

Dette har fått Ian Wishart til å påpeke at "The push for World Government is no longer a ‘conspiracy theory’ but a ‘conspiracy fact’."

http://www.investigatemagazine.co.nz/Investigate/?p=2557PS: Vi kan til slutt notere oss at to norske aktivister er med på dette:

- S. Andresen ved Fridtjof Nansen Instituttet på Lysaker: http://www.fni.no/cv/cv-sa.html 
- A. Underdal ved Universitetet i Oslo. Det står "Undredal" i linken, men jeg antar det er snakk om denne karen, som også er engasjert ved Cicero: http://www.cicero.uio.no/employees/homepage.aspx?lang=NO&person_id=1
« Siste redigering: mars 28, 2012, 10:11:48 am av Telehiv »
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget seoto

 • Administrator
 • Superhelt!
 • *****
 • Innlegg: 3673
 • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Sv: Katta ute av sekken: Science krever "new world government"
« Svar #1 på: mars 28, 2012, 10:18:26 am »
Takk, Tele! Ja, de skjuler ikke lengre at dette skjer, selv om mange stritter sterkt imot at det noe slikt kan være mulig.
Det kan virke som om de som ønsker en ny verdensregjering begynner å føle seg trygge på at de har et solid ballegrep på befolkningene. Men har de det? Kan en idé bygd på bestillingsforskning overleve? Kan slike prostituerte forskere overleve i lengden?

Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Utlogget Telehiv

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 1785
Sv: Katta ute av sekken: Science krever "new world government"
« Svar #2 på: mars 28, 2012, 18:29:29 pm »
På linken  http://www.forskning.no/artikler/2012/mars/316435  ser vi igjen at "senior informasjonsrådgiver" Christian Bjørnæs er løpegutt for klimamakta, denne gang for de 32 med opprop i Science som er omtalt i trådstarten. Og, joda, dette er den samme alarmistjournalistjyplingen i Cicero som er kommentert tidligere her på forumet, men han passer behendig på å ikke nevne sin Cicero-tilhørighet; begynner det å demre at det er skambelagt å agitere fra dette ståstedet nå?

Her er uansett hans klakkørvirksomhet utlagt i full tekst, til glede for dere som ikke lenger orker å åpne forskning.no-sidene på klima:


Vil miljøreformere FN

Skal vi unngå en global miljøkatastrofe trengs dyptgående endringer i måten det internasjonale samfunnet styrer på, hevder 32 eksperter som forsker på styresett og miljø.

Christian Bjørnæs
Senior informasjonsrådgiver

Søndag 18. mars 2012
kl. 05:00 
I samarbeid med
Universitetet i Oslo

Forskerne som er tilknyttet Earth System Governance Project, publiserte den 16. mars en forskningsartikkel i tidsskriftet Science der de blant annet tar til orde for en omfattende endring av FN.

Bakgrunnen er denne:

Forskning tyder på at menneskelig aktivitet endrer en rekke av jordens geofysiske og biologiske systemer, som for eksempel klima og artsmangfold, forbi hva som kan regnes som naturlig variasjon.

Dersom vi ikke endrer kurs, kan vi stå i fare for å utløse raske og irreversible endringer av en eller flere av disse systemene. Dette kan i sin tur redusere tilgang på nødvendigheter som mat og rent vann, noe som igjen får alvorlige konsekvenser for våre samfunn.

De to norske medforfatterne Arild Underdal og Steinar Andresen er begge tilknyttet CICEP Senter for internasjonal klima- og energipolitikk.

– Å foreta små, regelmessige endringer har vært den aksepterte måten å styre jorden på siden FNs miljøkonferanse i Stockholm i 1972, sier Arild Underdal.

– Denne tilnærmingsmåten holder ikke når utfordringene vokser så raskt som de nå gjør. Vi peker på en rekke konkrete, strukturelle endringer både i og utenfor FN-systemet som kan bidra til å styrke verdenssamfunnets evne til å styre utviklingen.

FN-råd for bærekraftig utvikling
Forskergruppen etterlyser blant annet et FN-råd for bærekraftig utvikling der verdens tjue største økonomier er sterkt representert. Rådet skal være direkte underlagt generalforsamlingen og sørge for at prinsipper om bærekraft blir ivaretatt i hele FN-systemet.

I tillegg vil forfatterne oppgradere FNs miljøprogram til en egen FN-organisasjon på linje med Verdens helseorganisasjon. Dette vil gi miljøarbeidet større autoritet og mer forutsigbar finansiering.

I de internasjonale klimaforhandlingene må alle være enige i alle beslutninger som fattes. Det medfører at det tar tid å utarbeide forpliktende avtaler.

For å sette fortgang i disse og andre forhandlinger, vil forskerne redusere bruken av konsensus og heller satse på beslutninger med kvalifisert flertall.

Miljømål i internasjonal handel
Til slutt argumenterer forskerne for at miljømål bakes inn i internasjonal handel, investeringer og finans slik at økonomisk aktivitet ikke underminerer miljøavtaler.

I tillegg ser forskerne positivt på tiltak som straffetoll for varer som importeres fra land som ikke reduserer utslippene sine.

Slike tiltak må imidlertid reguleres i et internasjonalt avtaleverk for å redusere faren for at de blir brukt for formål som proteksjonisme og handelskrig.

Referanse:

Biermann, Abbott m.fl: Navigating the Anthropocene: Improving Earth System Governance, Science, Vol. 335 No. 6074, 1306-1307, 16 March 2012, doi: 10.1126/science.1217255.

Artikkelen er et bidrag til konferansen Planet under Pressure som holdes i London fra 26. til 29. mars og til Rio+ 20, en FN-konferanse om bærekraftig utvikling i Rio de Janeiro i fra 20 til 22. juni i år.


Kort sagt, her finnes fremdeles ikke en kritisk tanke hos denne aktøren til verken det demokratisk betenkelige i hva som foreslås, såvel som den vitenskapelig udokumenterte alarmismen som kolporteres. Ubehagelig å se slikt.
« Siste redigering: mars 29, 2012, 10:51:56 am av Telehiv »
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

ebye

 • Gjest
Sv: Katta ute av sekken: Science krever "new world government"
« Svar #3 på: mars 28, 2012, 18:42:10 pm »
Takk takk, Tele, for en detaljert gjengivelse og passende kommentarer.  :)

Nei, og orker man ikke forskning.no, så er det vel enda verre med KLIMA, på oppslagstavlen til CICERO. Siste nr. av KLIMA, 2-2012, er omtalt her

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,336.msg11135.html#msg11135

Nå synes jeg det begynner å bli uoversiktlig: KLIMA, CICERO, Bjørnæs, WWF, Science, FN, Earth Hour - dette kan bli boken:

Mitt liv med Trifidene.    8)