Har det noen hensikt å fortsette?

Startet av Jostemikk, november 06, 2013, 13:20:49 PM

« forrige - neste »

Jostemikk

Forskningsrådet, byråkrater, uærlige mennesker, uopplyste mennesker, og fullstendig ukritiske "journalister"

Dette er ikke noe nytt, og i hvertfall ikke for undertegnede. I lang tid har mitt hovedpoeng vært at klimasaken aldri har dreid seg verken om klima eller forskning. Noen har mislikt disse påstandene sterkt, mens andre har vært enige, eller har blitt mer og mer enige ettersom de har sett hvordan dagens samfunn er skrudd sammen, og avsløringene av hva som har skjedd har kommet på løpende bånd.

Dagens klimapropaganda på Forskning.no - så alvorlig som noe kan bli

Forskning.no - En milliard brukt på klimaforskning

SitatEn milliard brukt på klimaforskning

Norske forskere har brukt en milliard kroner på klimaforskning. Hva kom ut av det?


Et av Norges største forskningsprogram avsluttes nå. Programmet har gjort et lite land til en stormakt på dette forskningsfeltet – som antakelig er det viktigste forskere kan holde på med i vår tid.


– I forhold til folketallet, har ingen andre land bidratt mer til internasjonal klimaforskning enn Norge. Dette er jeg stolt over, sa Forskingsrådets administrerende direktør Arvid Hallén da NORKLIMA-programmet siste uke holdt en stor avslutningskonferanse i Oslo.

...

Klimatiltak i kommune-Norge

Nå overtar et nytt stort klimaforskningsprogram – KLIMAFORSK.

Her blir det mindre naturvitenskapelig forskning på klimasystemet og mer samfunnsvitenskapelig forskning på klimatiltak og klimatilpasning. 

Mye kommer til å handle om å forsøke å gi politikerne og forvaltningen sikre funn og robuste konklusjoner. Forskning som kan omsettes i klimatiltak. Ikke minst klimatiltak ute i kommune-Norge.

Må kommunisere bedre

Den svenske professoren Thomas Rosswall ledet evalueringen av NORKLIMA. Han kan bekrefte at NORKLIMA-forskerne har funnet mange gode svar, og spesielt har norske klimaforskere vist seg gode på å forstå nettopp klimasystemet. En oppsiktsvekkende stor del av innholdet i den siste hovedrapporten fra FNs klimapanel IPCC er basert på forskning utført i Bergen og Oslo.

...

Forskere som tørr å delta

Venstre-leder Trine Skei Grande deltok også med et innlegg på NORKLIMA-avslutningskonferansen i Oslo:

– Aldri før har vi behøvd forskere mer for å få til noe, enn nå. Vi må få de beste forskerne til å drive klimaforskning.


Gørill Kristiansen har ledet mye av arbeidet med Forskningsrådets store
klimaforskningsprogram. Hun fortalte historier fra hva som foregår på "innsiden"
av et forskningsprogram i Forskningsrådet.  (Foto: Thomas Keilman)


Det blir hett

Fra Australia deltok Will Steffens, forsker og direktør for Institutt for klimaendringer ved Australian National University. Han tegnet opp det store bildet for konferansedeltagerne:


Eirik S. Amundsen fra programstyret i NORKLIMA overrakte stafettpinnen –
for anledningen en paraply – videre til Hege Hisdal, programstyreleder i
nye KLIMAFORSK.  (Foto: Thomas Keilman/Forskningsrådet)


– Vi forstår i dag godt fysikken bak global oppvarming. Vi forstår hvorfor atmosfæren blir varmere, hvorfor havet blir varmere, hvorfor det blir mindre snø og is.


– Klimamodellene er nå blitt veldig gode. Det er derfor FNs klimapanel IPCC kan uttrykke seg så klart og tydelig som de gjør i sin femte hovedrapport.

Steffens fortalte at Australia de siste årene har opplevd hetebølger som var varmere og varte flere dager enn noen gang før. I Melbourne kom temperaturen i januar 2009 opp i 46 grader, det varmeste som noen gang er målt. Dødstallene i byen ble under hetebølgen doblet i forhold til det normale.

Fakta har blitt en trussel mot elitens ensrettede kjør. Derfor bekjemper de sannheten med nebb og klør, mens den ene løgnen etter den andre blir pøst ut i samfunnet. Vi ser her direkte løgner. Vi ser implementeringen av Agenda 21. Vi ser det politisk infiserte forskningsrådet. Vi ser hvordan redaksjonen i Forskning.no er politikernes og forskningsrådets forlengede arm, og vi ser en "journalist" helt uten kunnskap og integritet.

Enten må folk ta inn over seg hva som har skjedd og hvorfor det har skjedd, eller så har kampen mot "klima"svindelen null hensikt. Samfunnet vårt er bygget på et fundament av løgner, råttenskap, svik. Dette har bare kunnet skje ved hjelp av folks stilltiende samtykke.

Slaget er tapt.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Har det noen hensikt å fortsette? Jeg sitter med mye av samme følelsen i dag, selv om jeg ikke har lest forskning.NO. Har folk mistet all motstandskraft? Skal de bare få fortsette å tråkke på folk og knuse all sannhet?

Kanskje tåken i det triste novemberværet har inneholdt depressiver? Men jeg har jo ikke vært ute, så da er det vel bare novembermørket ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Amatør1

Sitat fra: seoto på november 06, 2013, 17:23:50 PM
Har det noen hensikt å fortsette? Jeg sitter med mye av samme følelsen i dag, selv om jeg ikke har lest forskning.NO. Har folk mistet all motstandskraft? Skal de bare få fortsette å tråkke på folk og knuse all sannhet?

Kanskje tåken i det triste novemberværet har inneholdt depressiver? Men jeg har jo ikke vært ute, så da er det vel bare novembermørket ;)

Klimaforskning.com har en større eksistensberettigelse enn noensinne, fordi andre informasjonskanaler sperres og mediene ensrettes ytterligere i dette som er på vei til å bli nord-europas svar på Nord-Korea.

Som en liten oppmuntring kan jeg nevne en liten solskinnshistorie. I forrige uke var jeg ute og reiste "i embeds medfør", ganske langt også. På hotellet traff jeg en person relativt høyt i organisasjonen i samme selskap jeg jobber i. Han var lokalisert et annet sted enn meg, så jeg kjente ham ikke. Men vi havnet på samme frokostbord, og han var meget hyggelig og åpenhjertig. Av en eller annen grunn landet temaet på klimadebatten (tror egentlig ikke det var jeg som tok initiativet), og jeg benyttet anledningen til å fortelle endel enkle fakta. Det ble noen hevede øyenbryn, men ingen sure miner. Kanskje hadde jeg gitt et troverdig inntrykk?

Vel idag fikk jeg en epost med "takk for sist", og følgende link innkludert
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2485772/Global-warming-pause-20-years-Arctic-sea-ice-started-recover.html

"Mange tenker visst som deg", sa han.

:) Der er det en som har begynt å undersøke selv!

Jeg sendte ham noen flere linker  ;)
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

jan-ove

#3
Det handler ikke om klima i det hele, kun om kontroll og makt til å dirigere våre liv og skrive ut skatter. Her hjemme, i EU, og USA med. Obama kjører på med dekreter som gjør EPA til en stat i staten "over there". Det er deprimerende å se hva som skjer.
Så har vi møtet i Warszawa rett rundt hjørnet, hvem vet hva forhandlerne kommer til å finne på der, og ikke minst hva vår nyvalgte regjering står for.
Jeg er stygt redd for at vi ikke får noen ny kurs men en "business as usual" når det gjelder å ignorere observasjoner og heller tru på løgnen til IPCC.

Nok depping fra meg... vi må aldri gi opp.

Fant dette:
Det er flere enn oss som har tenkt i samme baner, Dr Tim Ball:
http://www.principia-scientific.org/latest-news/380-is-climate-change-a-socialist-plot.html

Det er ikke meningen å være noen politisk aktivist verken den ene eller andre veien, men....

Jostemikk

Sitat fra: jan-ove på november 06, 2013, 18:54:22 PM
Fant dette:
Det er flere enn oss som har tenkt i samme baner, Dr Tim Ball:
http://www.principia-scientific.org/latest-news/380-is-climate-change-a-socialist-plot.html

Det er ikke meningen å være noen politisk aktivist verken den ene eller andre veien, men....

Det siste der forsikrer også jeg om, jan-ove, og jeg har har gjort det tidligere. Jeg re-forsikrer fordi jeg nok ofte kan tolkes som å ha en politisk agenda. Det har jeg ikke, og synes enkelte politikere og politiske ideologier å få vel mye pepper, er det ene og alene fordi det er mot disse mange klima-spor og fullstendig udemokratiske prosesser peker.

Angående Tim Balls stykke, tar jeg med et sitat han la ved.

Half the work done in the world is to make things appear what they are not.

E.R. Beadle.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Paul Homewood pleier som regel å være ganske moderat i sine uttalelser. Nå kan det imidlertid synes som om også han har fått nok av klimasvindelen.

Notalotofpeopleknowthat - Now Figueres Wants $1 Trillion A Year!

Sitat

http://www.rtcc.org/2013/10/22/un-climate-chief-underlines-green-climate-fund-concerns/

If there ever was any doubt, it surely has been removed now. It was never really about climate, but money.

The marxist scamster in chief, Christiana Figueres, does not even attempt to disguise this fact now. In a speech last month at Chatham House she called for subsidies to the third world to be increased ten-fold to $1 trillion a year to fight "climate change".

...

Fem tusen milliarder kroner hvert år for å bekjempe klimaforandringer i den tredje verden? For det første er de svindlere som skulle vært dømt til lovens strengeste straff. For det andre kan de umulig ha særlige begreper om tall. For det tredje, har de helt tydelig mistet all respekt for vanlige mennesker. For det fjerde, vil de gjøre alt de kan for å bekjempe sannhet med løgn.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

seoto

Christiana Figueres er en farlig forkjemper for de rikes rett og makt i verden, kanskje ikke minst fordi hun er blant de rike og mektige. Jeg har skrevet en del om henne på forumet tidligere. Vi har en mektig elite som bruker litt av sine enorme midler og metoder til å fortsette å kjøre klimasaken, og penger og dyktige PR-folk, og dyktige psykologer, har de mer enn nok av. Og ikke minst: De har kontroll over MSM. Først fjernet de folks religion, og så kjører de fram saker, som klimasaken, som kan fylle opp den tomme plassen i folk som higer etter dommedagsprofetier og noe å tro på, og derfor nå kjemper for de rike og mektiges rettigheter ;) Folk har altfor lite kunnskap om hva som skjer.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Amatør1

Her er et positivt glimt av håp:

Sitat50,000 attend rally with speech against climate agenda in Poland

As more than 50,000 enthusiastic Poles gathered in downtown Warsaw on Monday to celebrate National Independence Day, with millions more watching on live television, CFACT president David Rothbard was invited to the stage to deliver an impassioned address celebrating freedom and warning against the dangerous and oppressive climate agenda of the UN.

Before what was one of the largest audiences to ever hear a speech denouncing UN global warming policies, Rothbard said he was honored to stand with the Poles in a "new battle for freedom against those who would use environmental and climate alarmism to steal away our liberties and give international bureaucrats control over our energy sources, our daily lives, our prosperity, and our national sovereignty."

The address was carried live on national television and covered by a large number of international media outlets. It took place just as the UN was kicking off its COP19 climate conference a few kilometers away.

Polakkene har nok fortsatt friskt i minne hva autoritære styresett betyr. Det er kanskje øst-europa vi må se til.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Jostemikkhttp://www.steynonline.com/6084/timing-is-everything#.Uvl-89oLFZA.twitter

SitatRobert Tracinski has published a fine analysis of what a court victory for Michael Mann would mean. It includes a brief summary of US defamation law, as well as this case's perversion thereof:SitatIn other words, Steyn's evaluation of Mann's scientific claims can be legally suppressed because Steyn dares to question the conclusions of established scientific institutions connected to the government. On this basis, the DC Superior Court arrives at the preposterous conclusion that it is a violation of Mann's rights to "question his intellect and reasoning." That's an awfully nice prerogative to be granted by government: an exemption against any challenge to your reasoning.

I said before that I don't know how the rest of us skeptics escaped being sued along with Steyn. Now we know. Mann is attempting to establish a precedent for climate censorship. If he wins this suit, then we're all targets.

Hvis retten (politikerne og oligarkene) bestemmer at politiske aktivister som Michael Mann ikke skal kunne kritiseres offentlig, er vi tilbake til tilstandene under Stalins Sovjet-regime, der kun den ønskede forskningen skal gjøres offentlig og følges slavisk. Altså ren Lysenkoisme.

SitatMann is attempting to install himself as a kind of American Lysenko. Trofim Lysenko was the Soviet scientist who ingratiated himself to Joseph Stalin and got his crackpot theories on genetics installed as official dogma, effectively killing the study of biology in the Soviet Union. Under Lysenko, the state had an established and official scientific doctrine, and you risked persecution if you questioned it. Mann's libel suit is an attempt to establish that same principle here.

Mann has recently declared himself to be both a scientist and a political activist. But in attempting to intimidate his critics and suppress free debate on global warming, he is violating the fundamental rules of both science and politics. If it is a sin to doubt, then there is no science. If it is a crime to dissent, then there is no politics.

Nå har det forsåvidt vært ren Lysenkoisme i den vestlige verden i mer enn 1000 år gjennom den barbariske undertrykkelses-satanismen arbrahamittisk "tro", satt i system av de mektigste i forbindelse med "kristendommen" gjennom katolisismen, men her i Norge har vi fram til nå i det minste hatt en mulighet til å argumentere for våre meninger, og å kritisere offentlige personer som er en frivillig del av samfunns- og mediabildet. Stadig flere av klimasakens "grønne" (i realiteten brunblå) aktivister har de senere årene tatt mer og mer til orde for å utestenge alle dissenter, og har derfor forsøkt å skape et politisk-vitenskapelig konsensus. Norskættede Kari Nordgaard er en av de sterkeste forkjemperne for å benytte medisin og tvangsbehandling for å hindre IPCC-skeptikere i å uttrykke seg negativt om klimakonsensus

Kanskje akkurat Kari Norgaard burde være forsiktig med å snakke om medisinsk tvangsbehandling for forbedring av menneskeslekten?


Kari Norgaard ved Universitetet i Oregon, avdeling for sosiologi, ønsker å benytte
medisinsk tvangsbehandling for å forbedre menneskeslekten.


Michael Mann er ingen pryd han heller, og virker nærmest umenneskelig, noe han forøvrig deler med de fleste politikere folk kan navnene på.


Michael Piltdown Køllemann, en pryd for homo sapiens og den
amerikanske überrasen askenasi.


Den pågående rettssaken mellom Piltdown Køllemann og Steyn er svært viktig, og jeg anbefaler alle å krysse fingrene for at Køllemannen ikke når fram med sine krav og påstander overfor Mark Steyn. Gjør han det er det nemlig slutt.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren