Skrevet av Emne: Åslaug Haga skal lede kombinasjonen klimaalarmisme + truet artsmangfold  (Lest 1379 ganger)

Utlogget Telehiv

  • Seniormedlem
  • ****
  • Innlegg: 1785
Ja, da er det altså klart: Tidligere Senterparti-leder Åslaug Haga (med faglig bakgrunn fra diplomatiet) slutter i Norsk Luftambulanse for å overta som direktør i den internasjonale organisasjonen Global Crop Diversity Trust. Her må man si det er "faglig sammenheng" bak kvalifikasjonene!

En klassisk maktanalytiker vil selvsagt straks spørre:

- Kan det være noe som ligger bak her? Det er vel ikke koblet mot stillingsmulighetene som Norges milde gaver til klimahypen gir norske politikere, vel?
- For ikke å snakke om den økende interessen for "biodiversity", at de påståtte (men altså falsifiserte) klimaendringene påstås å true verdens artsmangfold (selv om det nå altså er tydelig at også dette er bare tomme skremsler når det gjelder klimaendringer; verden oppfører seg helt normalt også mht. artenes liv og levnet under de naturlig skiftende rammevilkår verden alltid har tilbudt. Hva menneskene utsetter naturen for av gift- og kjemikalieutslipp, ulovlig jakt, innskrenking av habitater osv. er en annen sak, og helt utenfor AGW/klimasaken).

Åjoda, dette henger sammen i rett linje, ikke minst mht. Norges posisjonering og politiske tilslutning til truet artsmangfold, som er bygd på skremslene om at global oppvarming ville utradere klodens artsmangfold (sic!): Noen som husker The Guardians forlenger av klimaalarmismen da de i sin tid publiserte artikkelen i linken nedenfor i 2007?

Her kan dere indirekte se Norges rause redningsaksjon: http://www.guardian.co.uk/environment/2007/feb/10/climatechange.conservation .

Her i 2007 sier "gamlesjefen bl.a. dette: "Every day that passes we lose crop biodiversity," said Cary Fowler, executive director of the Global Crop Diversity Trust, which will co-fund operation of the vault. "We must conserve the seeds that will allow agriculture to adapt to challenges such as climate change and crop disease".

Et hovedargument på midten av 2000-tallet da det ble stilt spørsmål om relevansen var forøvrig at særlig menneskeskapte ødeleggelser av miljøet var så nærstående, med direkte henvisning til FNs klimapanel IPCC, at det alene ville forsvare byggingen av dette "dommedagslageret" som det opprinnelig ble ansett som ("bombesikker" preservering av frø osv. som kan gå tapt ved akutte naturkatastrofer m.m.). Akkurat det syns jeg er helt greit. Men å begynne å rote sammen med spekulative skremsler om "klimaendringer" var selvsagt også der en feilvurdering av simpleste slag.

Global Crop Diversity Trust
Global Crop Diversity Trust (global stiftelse for avlingsmangfold) er iht. egne offisielle statutter en internasjonal stiftelse som jobber for å utrydde fattigdom og bevare miljøet gjennom å sikre bevaringen av frø og genmateriale til planter som har betydning for verdens matvareforsyning. Fokuset er å sikre mangfold, da man mener det er av største viktighet for å oppnå et bærekraftig og produktivt landbruk. Noter dere særlig denne setningen i direktivene: "Den internasjonale paktens styringskomité vil instruere styret gjennom prinsipperklæringer."

Høres det kjent ut? Dere som vil vite mer om dette "fondet", sjekk her: http://www.croptrust.org/
 
Spent på å høre hva dere syns om dette?
« Siste redigering: Januar 15, 2013, 15:28:08 pm av Telehiv »
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

Utlogget Amatør1

  • Administrator
  • Superhelt!
  • *****
  • Innlegg: 3848
  • If you've seen one tree, you've seen Yamal
Spent på å høre hva dere syns om dette?

Jeg vet ikke om jeg tør si det, men jeg har etter hver lært meg til at det alarmistene sier, som regel betyr det stikk motsatte...
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

ebye

  • Gjest
I programmet Brille, til Harald Eia, var det også en av deltagerne (stand up komiker) som hadde den strategien. Han valgte alltid det motsatte av det han trodde mest på. Og lå visstnok på en treffprosent på mer enn 50. Men, det er jo et humorprogram. Om enn med mange morsomme naturfaglige spørsmål.    8)