Cosmos tv serien

Startet av Smiley, april 14, 2014, 18:01:02 PM

« forrige - neste »

Smiley

Sitter og ser på Cosmos og holdt på å sette sjokoladen i vrangstrupen. Programlederen fremførte følgende påstand: vitenskapen trenger uttryksfrihet og er avhengig av å få stilt spørsmål ved autoriteter og er også avhengig av en åpen debatt.

Har ikke Degrosse selv sagt at det er uetisk å være skeptiker?

I alle fall har han nå i beste sendetid bevist at det IPCC holder på må ikke er vitenskap. Der går det jo kun på autoritet og kritiske spørsmål er bannlyst!

Vi skeptikere er altså et sunnhetstegn hvis klimaforskningen skal kunne kalles nettopp forskning.....

Amatør1

Vet ikke hvem du sikter til med "Degrosse", men GHB sa fra FNs talerstol at det ikke bare var uetisk å være skeptiker, men hun dro det så vanvittig over streken at hun sa det er "- Umoralsk å stille spørsmål ved klimaendringene", det er med andre ord en tankeforbrytelse.

Sitat
Brundtland's speech at the UN Commission on Sustainable Development

"So what is it that is new today?
What is new is that doubt has been eliminated. The report of the Intergovernmental Panel on Climate Change is clear.  And so is the Stern report. It is irresponsible, reckless and deeply immoral to question the seriousness of the situation. The time for diagnosis is over. Now it is time to act. "
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Smiley

#2
He he. De var meningen å skrive deGrasse Tyson som programlederen heter. Autokorrekturen på iPad er ikke alltid like samarbeidsvillig :)

Jeg mener å lest at han er en klimafanatikker men finner det ikke igjen akkurat nå.

Edit

Her er stykket jeg refererte til:

http://thinkprogress.org/climate/2014/03/10/3384351/neil-degrasse-tyson-science-deniers/

Jostemikk

Sitat fra: Smiley på april 14, 2014, 18:01:02 PMVi skeptikere er altså et sunnhetstegn hvis klimaforskningen skal kunne kalles nettopp forskning.....

Klimaforskningen så sitt sammenbrudd og fullstendige avslutning i og med oligarkenes Rio-konvensjon, ført i pennen utad av Gro Harlem Sandberg, nå kjent som Sandbergrapporten, eller Agenda 21. Dette demokratiske nakkeskuddet førte til opprettelsen av FNs klimapanel og ødeleggelsen av en siste rest av tilsynelatende demokrati som fortsatt fantes.

Sandberggrapporten kan det leses mer om i RIO+20 - Agenda 21, og i Wikipedia - Sandbergrapporten.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

translator


Jostemikk

Sitat fra: translator på april 16, 2014, 14:42:37 PM
Hvorfor Sandberg?

Det er et eksperiment for å se om noen får med seg betydningen av noe som helst av det jeg skriver om. Jeg skal slutte å benytte det den dagen noen gir uttrykk for å ha forstått. :)
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren