Skrevet av Emne: Kan folk stole på sine regjeringer?  (Lest 1161 ganger)

Utlogget seoto

  • Administrator
  • Superhelt!
  • *****
  • Innlegg: 3673
  • Sannhet behandles i dag lik porno - i det skjulte.
Kan folk stole på sine regjeringer?
« på: Oktober 08, 2011, 13:12:43 pm »
Australias regjering har ønsket å vise at de har stor støtte i befolkningen for sine vedtak i forbindelse med "the Clean Energy Legislative Package". De har hatt en nettside der folk kunne skrive inn og sende sine uttalelser i den forbindelse. Nå er "undersøkelsen" avsluttet, og resultatene på Australian Government sin hjemmeside kan fortelle at det totalt ble innlevert 326 svar, hvorav
"The department has published 267 non-confidential submissions on the legislation received from individuals, academics and business, environmental and community groups. The remaining submissions are either confidential or express general views on the carbon pricing mechanism."

Erfaringer tilsier at vi dessverre ikke alltid kan stole på hva regjeringer og departementer sier, noe som her bekreftes av  Andrew Bolt som har undersøkt litt nærmere om dette. Det viser seg at folk som leverte inn skjemaet og var imot denne pakken, fikk e-post i retur med beskjed om at deres innlegg ble ansett for å være korrespondanse, og at de ikke kunne publisere korrespondanse på nettsiden! Og det er flere som lenger ned på Bolts side bekrefter dette.

Nederst på siden har de en oppdatering: "4500 Australians were denied submissions to the most recent inquiry." Denne oppdateringen linker videre til: Tim Andrews "menzies house"

"In a shocking and historically unprecedented suppression of political expression, a staggering four thousand five hundred Australians have had their voices silenced by Australia’s political elite in the Labor-dominated Joint Select Committee on Australia's Clean Energy Future Legislation."

Det virker som om flere og flere australiere uttrykker stor mistro til sin regjering. Dette er et eksempel på hvordan klimagalskapen kan splitte folk og på sikt kanskje føre til opptøyer, spesielt i økonomisk vanskelige tider.

I dag er det mange av de landene vi har sett på som økonomisk stabile og gode å bo i, som begynner å få store økonomiske og sosiale problemer. Befolkninger begynner å reise seg i protest. Arbeidsledighet blir et større og større problem. Er det da riktig at regjeringer skal fortsette å pøse ut penger på luftige prosjekter der det nå viser seg at flere og flere av prosjektene går konkurs? Disse pengene kunne helt sikkert ha vært brukt på mer sikre og lønnsomme prosjekter, som igjen kunne gitt flere arbeidsplasser.

Selv går jeg i spenning og venter på når det smeller i England. Hvor mye har England totalt satset på klimakrise, klimakvoter og grønn energi, og byråkrater til å forvalte det hele?

Pr. innbygger har nok Norge satset minst like mye, men vi er jo så heldige at vi har oljepenger, og det er tydelig at disse pengene brenner i lommene til våre ledere. De vil så gjerne bruke av dem, men ikke i vårt eget land.

Min sympati til det australske og engelske folk. De fleste har ikke ønsket at noe slikt skulle skje. Mange stolte på sine regjeringer - når vil de igjen stole på styresmaktene?
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.