SVs problem

Startet av Amatør1, april 05, 2013, 00:52:17 AM

« forrige - neste »

Amatør1

SVs problem er tittelen på Siv Jensens replikk til SVs Audun Lysbakken, der han ber Frp svare på om det finnes menneskeskapte klimaendringer.

Hun sier:
Sitat"SVs problemer i norsk politikk er tydelige. Audun Lysbakkens forsøk på å spille en politisk rolle heller til komikken når han på NRK Ytring ber Frp svare på om det finnes menneskeskapte klimaendringer.

La meg takke Lysbakken for å få anledningen til å fortelle om FrPs klimapolitikk. Den er jeg nemlig stolt av."

Så langt har Siv Jensen rett. Om det ikke hadde vært snakk om alvorlig politisk og vitenskapelig svindel, kunne vi kalle Audun Lysbakken for en klimaklovn, og le godt av det.

Jensen sier videre:
Sitat"Mens de såkalte miljøpolitikerne i SV er mest opptatt av å innføre nye restriksjoner, forbud og avgifter, vil Frp føre en saklig og gjennomførbar klimapolitikk. Reduksjon av skadelige utslipp må være globalt innrettet. Målet må være å kutte utslipp der effekten er størst, enten det er i Norge eller Kina. Norge har i dag en av verdens mest miljøvennlige industrier, det skal vi være stolte av. Hver dag bidrar norsk gassvirksomhet til å spare det globale miljøet for skadelige utslipp.

Samtidig må vi legge til rette for at folk flest kan gjøre miljøvennlige valg."

Dette er desverre et håpløst standpunkt. Det er helt rett at "miljøpolitikerne" i SV er mest opptatt av å innføre nye restriksjoner, forbud og avgifter, men hvis motstandere av denne Agenda21-politikken skal komme noen vei, må argumentene henge sammen logisk.

Den største feilen Jensen gjør, er å debattere på alarmistenes premisser. Eksempelvis omtales miljø og klima om hverandre, som om det var samme sak, Det er det ikke, og det er alarmistene som ønsker det slik. Da må opposisjonen rydde opp i denslags manipulasjoner, ikke styrke den.

Neste feil er å si
Sitat"Frp [vil] føre en saklig og gjennomførbar klimapolitikk."
Jamen for svingende, vitenskapen er falsifisert! Det eksisterer ikke noe menneskeskapt klimaproblem, og dermed heller ikke noen gjennomførbar klimapolitikk. Det er riktig at Lysbakken er en tragisk klovn som insisterer på det motsatte, men han har faktisk et poeng når han ber Jensen rydde opp i sitt standpunkt, noe hun slett ikke gjør. Hun kunne svart et tydelig nei på spørsmålet, og hun ville hatt rett.

Istedet sier Jensen:
Sitat"Målet må være å kutte utslipp der effekten er størst, enten det er i Norge eller Kina. "
Jaha, det handler vel om CO2 da? Hvilken effekt er du ute etter å maksimere, Jensen? Hvilket belegg har du for å si at det vil være målbart? Hva vil skje hvis vi gjør som du vil? Hvor mye vil det koste i forhold til antall grader du vil endre temperaturen på jorda (uten at det vil skje)?

Det hadde vært fint om vi hadde hatt ett parti her til lands som hadde gjennomskuet svindelen. Forresten, vi har slike partier. Det er de som gjennomfører svindelen. Dernest  har vi en fullstendig tannløs opposisjon som ikke forstår noe som helst av hva som foregår på dette området. Og da er det ingen å stemme på.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Jostemikk

Siv Jensen er en Bilderberger, og fikk således søstera si inn som leder av WWF. Sky henne som pesten. Finnes ikke forskjell på henne og lederne i AP. Den politiske uenigheten i Norge er et spill for galleriet. Ren bløff. Jensenberger, Solberger, Stoltenberger - samme svineriet alt sammen.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Amatør1

Sitat fra: Jostemikk på april 05, 2013, 00:55:18 AM
Den politiske uenigheten i Norge er et spill for galleriet. Ren bløff.

Utvilsomt en bedre analyse enn den jeg forsøkte meg på.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

seoto

Vi vet hvordan politikerne oppfører seg når det gjelder klimasaken. Så det er vel neppe grunn til å tro at de oppfører seg særlig ærligere på andre områder innen styring av samfunnet.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Obelix

Sitat fra: Jostemikk på april 05, 2013, 00:55:18 AM
Siv Jensen er en Bilderberger, og fikk således søstera si inn som leder av WWF. Sky henne som pesten. Finnes ikke forskjell på henne og lederne i AP. Den politiske uenigheten i Norge er et spill for galleriet. Ren bløff. Jensenberger, Solberger, Stoltenberger - samme svineriet alt sammen.

Ja, det er synd at Siv Jensen ikke tør å være noe annet enn nyttig idiot for klima-svindlerne.

Det er synd at en av Norge's uredde politikere sier takk for seg:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10115431
Ola Borten Moe sa dette:
SitatVi kan ikke verne oss bort fra klimaendringer. Vi kan ikke verne oss til mat- og energiproduksjon. Tvert imot, så er den eneste måten å løse dem på å bruke naturen aktivt og på riktig måte. Vi må sette naturen i arbeid på en måte som gjør at vi kan høste i dag og i fremtiden, sier Borten Moe. [...] Dette er en enorm mulighet for verdiskapning og vekst, ikke bare i landsdelen, men for nasjonen. Verden trenger energi for å få bukt med fattigdomsproblemene, og energien må skaffes mest mulig effektivt og miljøvennlig. Norsk olje- og gass er en del av løsningen
No fear for the real men! No hope for the scared!