Klimarosen mars 2013 - avstemning

Startet av seoto, mars 07, 2013, 18:02:55 PM

« forrige - neste »

Hvem fortjener Klimarosen for mars 2013?

Per Jan Langerud: for hans iherdige innsats for å øke forståelsen om isforholdene i polområdene og boka "Klima, is og forskerfeil".
3 (30%)
Knut I. Bakke: for hans oversettelse av boken til Donna Laframboise: "Den oppblåste tenåringen, som ble tatt for å være verdens topp klimaekspert".
1 (10%)
Olav M. Kvalheim: for hans viktige bidrag ved å informere om ClimateGate 1.0, samt hans innsats for å få en vitenskapelig debatt om klimamodellene.
6 (60%)

Stemmer totalt: 10

Avstemning er avsluttet: mars 14, 2013, 18:02:54 PM

seoto

Da venter vi på at medlemmene bruker sine stemmer! :)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Brattbakkallen

Seoto:

SitatDa venter vi på at medlemmene bruker sine stemmer! :)

Skikkelig bra kandidater, så den der ble ikke lett. Håper de to som ikke vinner, får en ny sjanse.

Nå har altså jeg gjort min borgerplikt.

BBK
Salige er uvirksomhedens timer.
Thi da arbeider vaar sjel.

ebye

Ja, BBK, alle kandidatene får flere forsøk.  :)

Hvis du ser på listen over vinnerne, er det svært mange, svært "tunge" vinnere. Etter noen runder som "lucky looser", blir de satt på benken, men blir ikke glemt. Situasjonen kan endre seg, nye markeringer og innsatser dukker opp og derfor kan kandidater dukke opp igjen. I øyeblikket er det vel omlag 10 mulige kandidater igjen.

Så til alle, det er selvølgelig mulig og ønskelig å foreslå kandidater hele tiden, helst på denne tråden. Forslaget må inneholde begrunnelse. Vi ønsker først og fremst norske kandidater, men nordiske og  høyaktuelle, tunge internasjonale vil også bli vurdert (jfr. Fritz Vahrenholt). Samme kandidat kan også få prisen flere ganger, men forutsatt "ny begrunnelse". Vinnerne setter pris på denne påskjønnelsen, derfor er det viktig med bred deltagelse og stadig forslag på nye kvalifiserte kandidater.

Godt valg.    :)