Earth Day i revers

Startet av Bebben, desember 12, 2011, 06:59:23 AM

« forrige - neste »

Bebben

Med svært god timing etter Durban kjører nå det norske folk i gang med sin omvendte Earth Day for å lyse litt opp i det traurige vintemørket. (Som kjent mener en viss Pachauri at vi har det for varmt i husene våre, men det er ikke kjent om han mener vi har det for lyst.)

SitatEt par år tilbake ble han nødt til å legge inn en ekstra kurs i huset for å få nok strøm til å drive alle lysene.

Sitat- Vi pynter både huset og vedskjulet med lysrør, alle hjørner og vinduer blir rammet inn. Vi har vel til sammen over 150 meter med lyskabler. I tillegg er det 40-50 meter med istapper rundt takrennene, hagen er dekorert med reinsdyr og slede, og selvfølgelig har vi juletrær og nisser rundt omkring.

Sitat- Strømmåleren går fortere enn vanlig, men vi betaler ikke mer en fire-fem hundre kroner ekstra i desember som følge av dekorasjonene våre.

For noen år siden gikk Knut Alfsen ut og krevde ekstra skattlegging av ubekymrede nordmenn fordi vi var... eh, ja, ubekymrede. Så vi får tro at CICEROs julepynt er noe mer dempet.
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

ebye

Det er viktig med lys i hverdagen, nå som det går mot jul, Bebben. Siri Kalvig ble intervjuet i Dagbladet, Magasinet her i sommer. Hun måtte også innrømme at hun brukte enormt mye lys i julemørket.

Og oppriktig nok, hun innrømmet at hun ikke var noen klimaforsker, men tross alt i stand til å tenke sjæl. Og for andre?

"Gjør som jeg befaler, ikke som jeg gjør!"