Hvorfor jeg ikke vil stemme ved stortingsvalget

Startet av Amatør1, mai 19, 2013, 21:23:11 PM

« forrige - neste »

BaseBallStick

Sitat fra: Amatør1 på juni 26, 2013, 15:41:31 PM
Bilderberger Siv Jensen

Så vidt jeg vet har Siv Jensen deltatt på et møte i Bilderberg-regi.

Jeg ble invitert til å bli frimurer en gang i tida. Jeg dro på et losjemøte uten å ha forpliktet meg til noe som helst. Jeg er fortsatt ikke frimurer, siden dette strider mot alt jeg står for.

Bare som en sammenligning.
"Oljen er sterkt miljøskadelig, og burde brennes!"
Fredric Hauge, Bellonas oppstartsfase...

seoto

Det er urettferdig å spesielt laste Siv Jensen for hennes Bilderberg-deltakelse. Også Jens Stoltenberg (og selvsagt hans far, ekteparet Brundtland og så mange fra AP) og Erna Solberg har deltatt i disse møtene. Det kan virke som om Norge alltid har spilt en viktig rolle i internasjonal politikk, og derfor plukkes også evt. kommende norske ledere lett med i en eller flere av de gruppene som jobber for kontroll over verdens utvikling. (Vi hadde jo til og med den første generalsekretæren i FN, Trygve Lie.) Grunnen til at Erna og Siv ble invitert, ligger nok i at de begge ble sett på som potensielle ledere av en norsk regjering. Siden det er total taushetsplikt om disse møtene, får vi heller ikke greie på hvilken påvirkning nye deltakere utsettes for, eller hvordan de lar seg påvirke. Ikke før de får makt ;) Jeg har allikevel noe større tillit til Siv enn til Jens, som allerede har bevist at han er en NWO-mann. Men siden makt så lett korrumperer, vet man aldri hva som vil skje. Vi vil vel aldri få en regjering som spiller med åpne kort. Hvordan kan vi det så lenge man er underlagt fremmede makter, men uvillige til å innrømme det (bortsett fra i EU-saken, da, der vi er den lydigste eleven i klassen, også utad)?
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Spiren

Stoltenbergs skjulte innvandringskostnader

Man kan i grunnen si at Oljefondet allerede er brukt opp.

http://www.aftenposten.no/meninger/Stoltenbergs-skjulte-innvandringskostnader-7287410.html


Norge under socialdemokratisk vanstyre

For et par år siden – da det store oliefund åbnede en lys fremtid for vore norske brødre -, tegnede det norske Arbejderpartis leder, Trygve Bratteli, et strålende billede af Norges fremtid. Han så i sin fantasi et Norge, hvor oliepengene afskaffede alle sociale misforhold, og Norge blev et socialistisk mønstersamfund for hele verden. 1978 skulle være året, hvor pengene efter de store investeringer skulle strømme til landet. Nu fortæller Sunday Times korrespondent i Oslo, at en af regeringens eksperter har betroet ham, at der ikke vil komme balance i Norges udenrigshandel før i 1990!

http://fremskridtdk.wordpress.com/2011/03/13/norge-under-socialdemokratisk-vanstyre/
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Amatør1

Lite har forandret seg sien denne tråden ble startet. Et vesentlig demokratisk problem er at vi har en politisk elite, der frontene ikke er høyre-venstre slik de selv ynder å fremstille det, men i langt større grad ovenfra og ned.

Et grelt eksempel: Dette er det nærmeste vi kommer et Luther King-øyeblikk i Norge.

Var det noen som trodde persondyrkelse var utenkelig i Norge?
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

seoto

Nei, persondyrkelse er tenkelig absolutt over alt der det i det hele tatt finnes mennesker - og har vel alltid vært det. Det kan muligens ha vært litt mindre persondyrkelse den gang mennesker hadde flere guder. Det selvstendige menneske finnes det ikke mange eksemplarer av. Mennesker er som saueflokker - de plukker ut sine ledere fordi de oppfatter disse menneskene som ledere, og legger naivt all sin tro i deres hender. De trenger noen som kan fortelle dem hva de skal tro på, for de mangler evnen til å finne sin egen styrke. For noen år siden ble det fleipet med en sykdom kalt "bææææædi". Dessverre spredte "bææææædi"-viruset seg med voldsom styrke. Mennesker kan mobbe og kritisere nedover, men aldri oppover i sin egen flokk. Derimot er de i stand til å kritisere ledere i andre flokker, spesielt innen politikken, men kanskje mest fordi deres egen leder leder an kritikken.

Dersom andre i "din" flokk kommer med kritikk av flokkens leder, vil flokken samle seg i angrep mot denne utbryteren. Tro og tiltro er viktigere enn sannhet og virkelighet.

Det geniale med å velge, er at man da velger seg en "leder", og man presses dermed til å stå ved sitt valg - ergo vil man overse feil. For man vil da aldri innrømme at man tok feil da man valgte!
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

translator

#80
Sitat fra: Amatør1 på august 29, 2013, 08:39:14 AM
Lite har forandret seg sien denne tråden ble startet. Et vesentlig demokratisk problem er at vi har en politisk elite, der frontene ikke er høyre-venstre slik de selv ynder å fremstille det, men i langt større grad ovenfra og ned.

Et grelt eksempel: Dette er det nærmeste vi kommer et Luther King-øyeblikk i Norge.

Var det noen som trodde persondyrkelse var utenkelig i Norge?

I dag står han der igjen - i begravelsen til Rolv Wesenlund (som jeg tror ikke var så begeistret for Stoltenberg).