Varmere, våtere, villere?

Startet av Amatør1, april 05, 2013, 08:22:38 AM

« forrige - neste »

Amatør1

Strømprisene dobles på Vestlandet og i Trøndelag

SitatPå grunn av lite nedbør og en kald vår vil strømprisene dobles i Trøndelag og på Vestlandet fra fredag. Prisoppgangen ligger an til å bli kortvarig.

Folk flest bruker mer strøm på grunn av den kalde våren, og det kombinert med lite regn fører til at markedsprisen på strøm gjør et hopp fredag, ifølge NRK.

Skulle det ikke bli varmere og våtere?

Så fint at man vil at folk skal bruke el-"bil" på en strøm man ikke har, og helt perfekt er det jo å pumpe strømmen ut i nordsjøen til plattformene som står der for å produsere energi.....


Når skal folk hive dagens politikere på sjøen istedet? Det er på tide.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

seoto

Det ville ha vært en fornøyelse å bivåne at dagens politikere ble kastet på sjøen  8)

Prisene på samfunnsgoder som strøm, burde aldri kunne dobles! En gang var strøm et samfunnsgode, og man visste hvor mye man måtte sette av til strøm. I dag kan økning av strømpriser fullstendig velte budsjettet for folk som tjener dårlig eller er minstepensjonister. Mange av de faste avgiftene (som er langt det største beløpet på strømregninga) burde mer eller mindre fjernes. Avgifter er noe av det mest urettferdige tiltak politikere har funnet på. Det er ikke strømmen i seg selv som er for dyr - det er avgiftene som dreper!
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Jostemikk

Dette er det som er den nye normalen. Norske vannressurser tappes ned, kraft produseres til enorm fortjeneste for aksjeeierne, og strøm selges til europeiske nasjoner hvis politiske ledelse har ført egne nasjoner inn i en uholdbar kraftsituasjon.

Dette kalles politisk kortslutning. Klimakortslutning.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren