COP19 - Warsawa

Startet av Amatør1, november 19, 2013, 23:44:50 PM

« forrige - neste »

Bebben

Sitat fra: jan-ove på november 27, 2013, 23:40:37 PM
IPCC og deres medløpere er stressa med å få vedtatt sine løsninger på den såkalte klimatrusselen før alle oppdager at det kommer til å bli kaldere. Og etterpå kommer de til å fortelle oss at løsningene deres fungerer som fy, se det har jo blitt kaldere allerede, så flinke vi er (IPCC).
Problemet er at samtidig med at det blir kaldere og vanskeligere å dyrke mat så har vi gjort mat, drivstoff, elektrisitet og andre nødvendige varer urimelig dyrt å kjøpe for den fattige delen av verdens befolkning, pga. alle avgifter og kostbare tiltak igangsatt av svimle politikere og byråkrater.

Her er hva Habibullo Abdussamatov - astrofysiker forteller om hva solen holder på med og de innvirkninger det får for klimaet på jorden.
Link: http://scienceandpublicpolicy.org/images/stories/papers/originals/grand_minimum.pdf

Som rapportert av Pierre Gosselin på Notrickszone (h/t) Telehiv, har vintrene allerede blitt kaldere i vår del av verden - med opptil en halv grad per tiår!

Dette vises i en post på den utmerkede bloggen MeteoCD.

Kanskje den rabiate klimapolitikken til EU er for effektiv?  ???

Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

Jostemikk

Sitat fra: Josik på november 23, 2013, 02:31:43 AM
Med min kunnskap om politikkens indre gemakker, hvilket kanskje kan ligge noe over den jevne Normanns direkte innblikk, kan jeg med stor grad av sikkerhet påstå at meget få, om noen innen FRP, støtter IPCC i deres hypotese om en mulig "klimakrise".

Men politikk er i stor grad preget av "det muliges kunst", hvilket i praksis betyr å sno seg rundt som best en kan for å oppnå resultater til egne velgeres gunst der dette er mulig. Derfor er en ofte benyttet teknikk å offisielt si én ting mens man i praksis gjør noe annet fordi man vet at det er meget få som går etter realiteter framfor retorikk.

Det blir omtrent som JugeJens da han etter 22 Juli offisielt hevdet at han var for mer åpenhet, mens han i praksis jobbet for det motsatte.

Josik, dette er jo helt forferdelig. Med hvilke rett juger politikerne for befolkningen? Hva er det moralske fundamentet man mener å ha etablert som unnskyldning for demokratisk svindel? Hvis politikerne og deres utøvelse av politikk er avhengige av å svindle sine velgere, må vi snarlig kvitte oss med både politikerne og dagens politiske system og bygge opp noe nytt. Jo mer globaliseringsdrømmen har økt de siste tiårene, jo mer har korrupsjonen økt. Jo mer Norges befolkning har blitt lurt til å gi fra seg selvråderetten i samme periode, jo raskere har det reelle demokratiet krympet.

Vi må virkelig få luket disse svindlerne ut av alle topposisjoner.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren