Alpene signifikant kaldere siste 20 år - musestille i IPCC-leiren

Startet av Telehiv, november 24, 2013, 14:41:09 PM

« forrige - neste »

Telehiv

P Gosselin på notrickzone.com tar nå opp enda en verkebyll for varmistmenigheten: Den langvarige nedkjølingen i Alpene de to siste tiårene.

Dette er jo selvsagt stikk i strid med alle IPCC-projeksjoner, som helt til det siste har advart på det sterkeste mot å investere i skianleggene i Alpene - områdets viktigste næringsgrunnlag, da deres modeller tydelig og summarisk viser - som alltid der IPCC-banden legger inn i klimamodellene for evig framtid sin lineære framskriving av en helt normal syklisk variasjon - at det for lengst ikke burde vært snø nok til skibruk annet enn i svært store høyder. Og at dette også vil bli den uavvendelige framtid.

Og igjen har disse fullstendig ukvalifiserte spådommene feilet totalt:

Nylig framlagte og evaluerte data fra det østerrikske meteorologiinstituttet ZAMG viser nå uten diskusjonsgrunnlag at Alpene har blitt kaldere de siste 20 år, noen steder "massivt", som det sies.  Og dette står da selvsagt i ekstrem motsetning til de høylytte krisevarslene, smelte-projeksjonene og modellscenariene som de AGW/CO2-opphengte klimaforskerne har slått rundt seg med i samme periode.

Igjen har vi altså sett et tragisk eksempel på at religiøst overbeviste aktivister under dekke av "forskning" - med blikket stivt festet i en for lengst falsifisert AGW/CO2-hypotese dundrende løs i en premissforkvaklet datamaskin - har levert helt feilaktige og samfunnsskadelige projeksjoner som savner enhver kontakt med virkeligheten. 

I stedet for å bruke formuer til å diskutere hva man skal finne på av nye skremsler til erstatning for alle de modellerte skremsler som ikke har inntruffet, burde kanskje dette vært viktigere for klimakonferansen i Polen å ta opp:

Hvem skal erstatte tapene forårsaket av disse faglige skandalene for dette veldige områdets skituristområder, som har blitt frarådet å investere fordi de snart ville ligge snøfrie?!

Og til slutt: Hvor lenge skal det gå - og hvor mye skal det koste - å la de ulike alarmforkynnerne fortsette å gå erstatningsfrie fra sine faglig sett fullstendig useriøse og ukvalifiserte skremselsprojeksjoner?

Linker:

- Gosselins artikkel:
http://notrickszone.com/2013/11/22/austrian-meteorologists-stupefied-into-silence-data-from-alps-show-marked-cooling-over-last-2-3-decades/

- GISS-data som bekrefter kaldere Alper:
http://notrickszone.com/2013/11/24/giss-data-confirm-winters-definitely-getting-colder-over-northern-hemisphere-continents-since-1995/

- Meteorologen Dominik Jungs omtale (på tysk):
http://www.huffingtonpost.de/dominik-jung/die-alpen-trotzen-der-kli_b_4300905.html?utm_hp_ref=tw

PS: Hvis dere vil følge meteorologen Dominik Jung på Twitter: https://twitter.com/WetterExperte
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

jarlgeir

Det er da ingen grunn til at IPCC-gjengen skal forholde seg til målte temperaturer, spesielt temperaturmålinger som er politisk ukorrekte.

Uansett er Klimapanelet av den oppfatning at modeller trumfer observasjoner i naturen.

Og det er egentlig mye varmere nå enn før, varmen gjemmer seg bare på baksiden av månen. Eller var det på bunnen av verdenshavene?
It's the sun, stupid!