Klimasirkuskaos - årets klimmasurrehue

Startet av Jostemikk, oktober 29, 2012, 00:05:53 AM

« forrige - neste »

Amatør1

#135
Sitat fra: Jan Erik Ellingsen på november 17, 2013, 23:52:46 PM
Sitat fra: Amatør1 på november 17, 2013, 17:23:04 PM
Vi har selvsagt backup av alle videoene, så dersom "push comes to shove" så kan det dokumenteres det hele.

Jeg har ikke sett videoene :-( Kan noen legge dem ut på ny? Vil gjerne se dem! Godt at noen har tatt backup av filmene!

Jan Erik Ellingsen, Professor i Klimahypokonder-strategi ved Randershøyskolen AP

Sjekk her imorgen: http://youtu.be/1TsqjsW2Cis
(nummer 11 av 12, med direkte kommentarer til hvordan klimadebatten "skal håndteres")

Edit 18. Nov: pga for lang video fungerte ikke dette. Det kommer et par klipp lengre ned i en ny post, snart.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Josik

Da har jeg fått svar fra Øyvind hos VGD. Han er flink til å blande kortene.

Bakgrunnen var jo at Goddard spammet ned forumet uten å bli utestengt.
Jeg var med og hentet opp gamle tråder og ble utestengt.
På spørsmål til Øyvind om hvorfor denne forskjellsbehandlingen, så henter han ut TIDLIGER slettede innlegg, som er postet og slettet siden jeg opprettet profilen Josik. Ingen av disse innleggene er relatert til det som skjedde rett i forkant av min utestengelse.

For ordens skyld så legger jeg dem ut her. Innleggene er tatt helt ut av kontekst og er tydligvis knyttet til krangler / svar på tiltale i debatt med Goddard og Dumskalle.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Derfor er det ganske provoserende å være vitne til at klimaidiotene på forumet i sin blinde fanatisme støtter opp om svineriet.

Kanskje de går i samme barnehage?

Jeg gjorde forresten et søk i dine innlegg på "mot pedofili" og jeg fikk ingen treff. Dette betyr jo etter de kriterier du åpner tråden med, at du faktisk er for og støtter pedofili. Dette skuffer meg Goddard. Trenger du hjelp med din legning?

La figuren være, Reppen. Her er det åpenbart psykiatri inne i bildet og du vil aldri få noe fornuftig ut av denne stakkaren. Det er antakelig bedre å totalt ignorere ham.

Skallen har totalt utspilt seg selv og blitt en ren parodi. Det er bare å ignorere figuren. Ovenstående referanser viser kun krampetrekninger fra en som har blitt kjørt så opp i et hjørne at det bare er regelrett svada igjen. Vi ser tendenser til det samme hos Goddard / Klimasirkus. Det er antakelig bare et spørsmål om tid før oppdragsgivere til disse to figurene helt slutter å finansiere trollingen deres.

- Tråden handler om Antarktis. - Mine linker og innlegg handler om Antarktis. Og du er visst bare et hjelpesløst Troll som når stadig nye lavmål i din trolling........ Eller er du bare helt usannsynlig lite begavet?

If it Walks Like a Duck, Talks Like a Duck, ....... Omtrent like vanskelig som å gjenkjenne Gleick som forfatter av sitt falske Heartland memo.

Idiot

Så langt forteller debattanter som Goddard og Skallen meg at ren idioti er deres eneste bidrag og målsetting med deltagelse i debatten. Og så lenge disse to ikke blir motsagt av andre warmister så havner dere i mine øyne alle sammen under samme paraplyen. Idioter. Tar noen av warmistene utfordringen med å forsøke å i det minste framstå som "intelligent, utdannet, saklig, nysgjerrig, ærlig og åpen" så vil det heve nivået på forumet og på debatten ganske betydelig. Men det er kanskje ikke så interessant? Eller er det rett og slett umulig?

Det er vel egentlig bare å la være å respondere? En diskusjon med Skallen fører aldri fram uansett. Der er det mørkt - og han befinner seg vel for tiden i et slags sjokk. Kan det være Gergis svindlus fornektus som plager ham?

  Tillit og tillit.... Du framstår jo utelukkende som en dust. Du framsetter kun tomme påstander som enhver idiot kan framsette om enhver person og om ethvert tema. Du framstår som prototypen på en klimafanatiker. Null kunnskap om tema, totalt uten evne til å angripe et argument, går utelukkende på person. Mitt generelle inntrykk av deg finner du her: http://zuul.vgb.no/files/2010/08/serve.jpg

Vanskelig. Jeg vil tro at NAV tidligere har forsøkt det de kan, og institusjonen der han nå oppholder seg er jo forpliktet til å tilby de medisiner som legene forordner. Men jeg har lagt merke til at Goddard oftere er fraværende i helgene, noe som kan bety at han er inne i en god periode som også betyr hyppigere permisjon. Jeg kunne derfor tenke meg en eller annen bok. Fysikk og matematikk vil jeg tro er utelukket. Der mangler den godeste Goddard enhver mulighet til å tilnærme seg faget. Men hva med litt generell folkeopplysning? Behovet er jo prekært. Så etter litt vurdering faller jeg ned på følgende: Begge bind av "Visjon og Virkelighet". Disse hadde jeg selv på Gymnaset og de kan faktisk anbefales til alle som har gått glipp av dem. En bedre inntreden til litteraturen og til videre kunnskap kan jeg vanskelig forestille meg.

Mine innlegg er ikke beregnet for deg. Finn deg heller en annen tråd å spamme. Jeg skriver for dem med en noe høyere IQ, f.eks. de som evner å legge sammen to og to.

Dine avsporinger blir nå mer og mer absurde. Tid for medisin igjen? Trekk i snoren som er festet til sengestolpen din. Så sier vi God Natt.

Lavere temperatur om vinteren er sikkert ikke noe moment her. Idiot.

Jeg er jo en fast leser av dine dype betraktninger. Nivået er liksom helt utrolig! Jeg har derfor funnet fram et profilbilde som ville passet deg utmerket. http://wattsupwiththat.files.wordpress.com/2012/06/gw_real_boogerboy.jpg

Dette er OBSERVASJONER, min gode mann. Om de er riktige eller gale vet ikke jeg. Men de likner veldig på andre grafer basert på de samme observasjoner fra de samme datakildene, HadCRUT3 og Mauna Loa. Jeg foreslår at du selv kontakter Administrator på VGD og ber ham slette de fleste av de siste innleggene dine. Unnskyld deg med at du er dritings og derfor bare roter. Så får du heller fortsette med din vanlige sjikanering av klimaforskere og andre debattanter i morgen.

??? Sett korken på flaska nå. Dette blir FOR usammenhengende og VELDIG teit.

Skallen, Jeg ser at du trykker ut av deg det som formodetlig bare er enda mer svada. Det er ikke min intensjon hverken å lese eller kommentere flere av dine innlegg. Der Goddard / klimasirkus framstår som en møkkamann, framstår du mer og mer som en ren idiot for hver dag som går. Livet er for kort til at det er verdt å bruke særlig tid på slike som dere.

Tommel herfra også. På linje med med Skallen er fyren et kasus. Her er det nok stoff til en hovedoppgave innen psykologi.  (postet to ganger)

Arroganse, propaganda, ekstremisme og menneskehat er blant de ting man forbinder med disse virkelighetsfjerne aktivistene. Og det er ikke uten grunn. De har en solid forankring i, og utspring fra ekstreme miljøer som er velkjente for dem som har noe historiekunnskap. De ligger ikke bare til venstre i det politiske landskapet, men så langt til venstre som det er mulig å komme. Det er der hvor det mørkerøde blir brunt, og hvor Sosialisme går over i Nasjonalsosialisme.

Aftenpostens debattforum ble lagt ned så snart kommunisten Hilde Haugsgjerd ble varm i redaktørstolen. Og dette er bare begynnelsen. Det er noen delmål som må på plass før "Den Endelige Løsningen på Klimakrisen" kommer. Jeg har tidligere vært innom temaet her.

Ikke lat som ingenting, nå. Kjenner jeg dere warmizter rett så har dere allerede vært og skremt barna deres med at den varmen som er ute nå om dagen den er HELT uvanlig, og at den er et forvarsel om at hele jorda snart vil gå opp i røyk. Det blir nok sitert en del profetier fra dommedagsprofet Hansen på mange barnerom, nå når sommervarmen slår inn for en stakket stund.

Neida. Hva med deg? Er du en pedofil drittsekk?   (postet to ganger)
Do remember to forget
anger, worry and regret.
Live while you've got life to live,
love while you've got love to give.

Piet Heine.

Amatør1

Sitat fra: Amatør1 på november 18, 2013, 00:47:46 AM
Sitat fra: Jan Erik Ellingsen på november 17, 2013, 23:52:46 PM
Sitat fra: Amatør1 på november 17, 2013, 17:23:04 PM
Vi har selvsagt backup av alle videoene, så dersom "push comes to shove" så kan det dokumenteres det hele.

Jeg har ikke sett videoene :-( Kan noen legge dem ut på ny? Vil gjerne se dem! Godt at noen har tatt backup av filmene!

Jan Erik Ellingsen, Professor i Klimahypokonder-strategi ved Randershøyskolen AP

Sjekk her imorgen: http://youtu.be/1TsqjsW2Cis
(nummer 11 av 12, med direkte kommentarer til hvordan klimadebatten "skal håndteres")

Edit 18. Nov: pga for lang video fungerte ikke dette. Det kommer et par klipp lengre ned i en ny post, snart.


Her er et par relevante klipp

http://www.youtube.com/v/9Sl9aslf5HI?version=3&hl=en_US

http://www.youtube.com/v/8HA00Fmk5QY?version=3&hl=en_US
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Bebben

Hei Josik,

..."pedofil drittsekk"? Hehe, hvordan skal jeg få sagt det... du gikk i fellen. Troll provoserer bevisst for å framkalle din rettmessige harme. Problemet er det som det gamle ordtaket sier, "begynn aldri å diskutere med en idiot - det hender at folk ikke merker forskjellen".

At du blir forbannet, uansett om det er med all mulig grunn, er akkurat det trollene ønsker.

Jeg anbefaler et ekstra lag med trollbestandig teflon.

Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!