Bli med og tappe EU for penger

Startet av bøvelen, mai 05, 2013, 09:57:56 AM

« forrige - neste »

Ewer Gladblakk.

SitatTakk for opplysninger, Amateur2  Ja, Aftenposten var en gang en seriøs avis, og jeg pleide å abonnere på den. I dag er den en katastrofe, noe ikke minst deres sjefsredaktør har medvirket til. Det er egentlig helt ufattelig at en avis som Aftenposten kunne ansette Hilde Haugsgjerd som sjefsredaktør. Avisen har blitt en avis fylt med løgner, og jeg gidder ikke engang å lese den gratis på nett.
Leser skjøl snart bare nettaviser som inneholder dagens stripe med Pondus og Co spesielt nøye..(..MAO Dagladet...og det er jo ikke all verden!)
Men Pondus er bra saker! :)
Løft kun ett bein om gangen.....ellers går du bare på snørra!

Spiren

EU-arrogance for fuld udblæsning.

Den politiske elite befinder sig på en helt anden planet end deres befolkninger i mange EU-lande. Danmark er ingen undtagelse. Ifølge den danske EU-kommissær for klima Connie Hedegaard handler det om, at politikerne skal tale anderledes om EU. Så vil befolkningen forstå, hvorfor EU er så fremragende.

Kommissæren forklarede, at gabet mellem den politiske elite og befolkningerne var blevet faretruende stort i EU. Vejen til at mindske gabet gik, ifølge kommissæren, gennem en "afskaffelse af kancellisprog" og at politikere og andre ressourcepersoner bliver bedre til at forklare, hvad EU gør rigtigt. "Der er jo ikke noget at sige til, at folk er negative, når medierne hele tiden bringer negative historier", sagde kommissæren. Og det kan hun jo have ret i. Men sandheden er jo, at der er virkelig mange negative historier at fortælle!

EU vedbliver at balancere på kanten af recession, og lysere tider synes langt forude. Samtidig øges spændingerne mellem de lande, der betaler, og de lande, der kontrolleres. Morten Løkkegaard, der sidder i Europa-Parlamentet for Venstre, spurgte ved konferencen den konservative Connie Hedegaard, om hun ikke var enig i, at "EU har brug for en ny fortælling". Det synes han nemlig selv, EU har, hvilket han har slået på tromme for i pressen. Og så er vi tilbage ved start. Befolkningen ser strukturelle og faktuelle problemer ved EU.

Hele artiklen her.
http://www.b.dk/politiko/eu-arrogance-for-fuld-udblaesning

Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Spiren

Hedegaard i politisk trekantsdrama om klimaet

EU-Kommissionen er splittet i et opgør mellem kommissærerne om EUs klimakurs frem til 2030. Kommissærkollegiet er delt bag klimakommissær Connie Hedegaard og energikommissær Günther Oettinger. De to er dybt uenige om såvel CO2-mål og om forretningsgrundlaget for den grønne industri forud for lanceringen af deres fælles klima- og energiplan på onsdag. Konflikten tvinger kommissionsformand Barroso ud i et tungt dilemma.

http://www.b.dk/globalt/hedegaard-i-politisk-trekantsdrama-om-klimaet
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Amatør1

Sitat fra: Spiren på januar 22, 2014, 10:52:33 AM
Kommissærkollegiet er delt bag

Så fulle av **** som de er, kan man lure på om det medfører riktighet.

SitatVælger Barroso energikommissær Günther Oettingers krav om et CO2-mål på højst 35 procent uden bindende VE-mål, er det en udvanding så massiv, at EU ifølge producenter af klimateknologi, store dele af energisektoren og miljøorganisationerne bliver irrelevant som klimaforkæmper.

Begge parter blir irrelevante. Spørsmålet er hvem som blir straffet.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to