Klimabøker

Startet av ebye, november 27, 2011, 01:55:53 AM

« forrige - neste »

Bebben

Ny blogg - og bok - fanget opp på radaren:

The Inconvenient Skeptic

John Kehr er kjemiingeniør og jobber med "state of the art" halvlederteknologi. Han ble interessert i klimadebatten for noen år siden og har skrevet en bok som jeg håper på å få tid og ro til å lese. (Info om både mannen og boken på nettsiden.)

Det er også interessant at han har holdt foredrag på 4 x 90 minutter for en gruppe som ser ut til å være sammensatt av tidligere romforskere ved NASA, og som kaller seg The Right Climate Stuff.

De gjør det gamle slagordet fra Apollo-prosjektet til sitt: "In God we trust. All others, bring data".

Kan se ut som om det er spennende ting på gang her, som er underrapportert også i den skeptiske delen av bloggosfæren.

Åja, og boken heter det samme som bloggen: The Inconvenient Skeptic.

Skulle det være noen her som har lest den, er jeg interessert i synspunkter!
Baby, it's getting hot outside! Send for Greenpeace!

ebye

Ny klimabok i anmarsj - på norsk:

Den oppblåste tenåring

Knut Bakke (Klimarealistene) har oversatt boka til Donna Laframboise:

The Delinquent Teenager Who Was Mistaken for the World's Top Climate Expert.

Den er annonsert hos Klimarealistene

http://www.klimarealistene.com/

Dette blir nok en must-bok!    :)

ebye

Nå er boka her:

Den oppblåste tenåring.

Her er innholdsfortegnelsen (ltt dårlig kopi)Den bestilles hos Klimarealistene

http://www.klimarealistene.com

jarlgeir

Den oppblåste tenåring............

Plukket den opp i dag, det er en god oversettelse av orginalen, vel verdt å lese. Ingen her lar seg vel sjokkere lengre, men gi den som en presang til noen som trenger å venne seg til at alt de har lært på skolen eller lest i media om klimaet vårt er hjernedødt visvas. :o

Inntil klimarealistene får lagd en digital utgave, så fins det her på orginalspråket til en overkommelig pris: http://www.amazon.com/Delinquent-Teenager-Mistaken-Climate-ebook/dp/B005UEVB8Q
It's the sun, stupid!

ebye

Nå har jeg lest noen sider! i boka til Donna (norsk versjon).

jarlgeir, om ikke sjokkert så må jeg innrømme at "virkeligheten" kommer ubehagelig nær innpå. Nær innpå ikke minst mye av det som har vært skrevet her på Forumet om IPCC-svindelen. Boka er virkelig verdt å lese.  Den bør anbefales til venner og kjente som er innstillt på å tenke seg om en gang til.

Selvfølgelig, det er jo flott om innbarka IPCC-troende også vil gå løs på dette meget avslørende lesestoffet.   ;)     :o      8)

Og sjekk gjerne boka til Onar Åm: Kampen om klimaet. Han var tidlig ute med å peke på mye.   :)

P. Tuvnes

Boken til Donna er super.

Sendte følgende til www.journalisten.no , men har ingen forventning om at det blir publisert:

Journalister og klima
De fleste journalister gjør knefall for autoriteter i klimasaken, - autoriteter som FNs klimapanel IPCC, Al Gore, Gro Harlem Brundtland m. fl., og ser ut til å sluke klimapropaganda fra slike kilder ukritisk.  Fravær av kritisk journalistikk er skremmende på tross av alle avsløringene om uriktige temperatur- og klimaspådommer, Climategate 1 og 2, 35 løgner i Al Gores film m.m.m.  Nå er det kommet ut en bok på norsk; « Den oppblåste tenåring som ble tatt for å være verdens topp klimaekspert» av den kanadiske journalisten Donna Laframboise. ISBN 978-82-999196-0-9.  Det er en bok om FN IPCC.  Laframboise avslører at IPCC ikke er det ledende vitenskapelige organ det utgir seg for å være, men er sterkt påvirket av klimaaktivister og andre som profiterer på en påstått fremtidig klimakrise på grunn av utslipp av CO2.  Laframboise snakker ikke autoritetene etter munnen, men spør om de fantasifulle påstandene fra IPCC virkelig kan være sanne.  I boken sin setter hun et grelt lys på den råtne kjernen av IPCC.
Blant avsløringene i boken er at 20-årige studenter har vært medforfattere i IPCC sine rapporter (Klein, Bourer, Kovats).  Flere forfattere er utnevnt på grunnlag av kvoter og ikke kompetanse («politisk korrekt» andel fra u-land og kjønn).  Profesjonelle aktivister fra WWF (Richard Moss og Jenifer Morgan), Greenpeace (Bill Hare) og Environment Defence League har hatt viktige roller.  WWF har infiltrert IPCC og fått 130 bidragsytere i rapportene til å bli assosiert med WWF, med det resultat at 2/3 av kapitlene har minst en WWF-assosiert forfatter, og 1/3 har WWF-assosiert hovedforfatter.  30 % av refererte kilder er ikke av fagfellevurdert (peer review) kvalitet, men sågar propagandaskriv fra miljøaktivister. 
Laframboise har vist at integriteten til IPCC ikke er til å stole på, og at IPCC har sviktet alminnelig tillit.  Svært mange klimaforskere som IPCC benytter er i tillegg tilknyttet institutter eller forskningsprogram som har som formål å bevise menneskeskapt global oppvarming, eller tar det for gitt, som en forutsetning, slik den opprinnelige formålsvedtekten til norske Cisero var.  Det legger en stor politisk og økonomisk føring på klimaforskerne, som dermed neppe kan kalles uavhengige eller objektive.  Generelt når noen forskere er økonomisk avhengige av å få «politisk riktige» resultater, så er det mange som gjør nettopp det.  Det vister Climategate skandalene.  Klimaskremslene er feil og basert på uriktig grunnlag.
Det burde være tankevekkende for journalister at det ikke har vært noen øking i global temperatur de siste 16 år, null, nix, nada, bekreftet av UK Met Office , på tross av at CO2 utslipp har økt med 40 % og totalt CO2 i atmosfæren med 9 %.  Det må være noe annet som styrer global temperatur, i hvertfall for tiden.  NASA melder at solen har større betydning enn tidligere antatt. Grundige statistikere har nylig også gjennomgått forløpet av global temperatur siden 1880 og utviklingen av parametere som kan ha påvirket temperaturen (Beenstock et al.).  Statistikerne konkluderer med at den siste tids oppvarming ikke er statistisk signifikant relatert til menneskelig påvirkning (som CO2 utslipp), men at naturlige fenomen dominerer.
Norske journalister må skjerpe seg og begynne å bli mer balansert i klimasaken.
Petter  Tuvnes, siv.ing og klimarealist, 2013-01-17

Jostemikk

Det var meget godt skrevet, Tuvnes. Håper de setter det på trykk, men jeg har vel mine bange anelser. Særlig setter jeg pris på poengteringen av WWF-innflytelsen. Jeg har jo lenge ment at noe av det viktigste vi kan gjøre er å opplyse folk om hvilken voldsom klimamakt denne organisasjonen har hatt helt siden starten.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

ebye

Flott anmeldelse, P Tuvnes.

Du kunne jo ha sendt den til CICERO - KLIMA, men det ville vel bare ha blitt sett på som harselas.    8)

Telehiv

Sitat fra: ebye på januar 18, 2013, 17:33:43 PM
Flott anmeldelse, P Tuvnes.

Du kunne jo ha sendt den til CICERO - KLIMA, men det ville vel bare ha blitt sett på som harselas.    8)

Cicero, leser de bøker da?!
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

ebye

#69
De leser nok sine egne:

Klima forklart

http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,324.msg8012.html#msg8012

Det kan jo være som ellers, at CICERO ikke liker så godt de naturlige faktorene. De ble jo virkelig rasende pga. Natur-heftet til Klimarealistene. Uten naturen er jo temaet litt enklere. Opp mot boka til Donna, til Onar Åm og Ole Humlum, blir det nok en del klimareverseringsmanøvrer.    ;)       8)

ebye

Av en eller annen grunn havnet jeg hos bokkilden.no i en gjennomgang i klimatåka

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/side.do?rom=MP

Der jeg havnet var det en peker til en klimabok, forfattet av Arne Myhre:

Klima, energi og miljø, utgitt i 2008

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=2949656&rom=MP

SitatLeservurderinger
Boken gir en grundig naturvitenskapelig innføring i de tre store miljøproblemene forsterket drivhuseffekt, sur nedbør og bakkenær ozon. Boken behandler bl.a. emner som det globale sirkulasjonsmønsteret, fornybare energikilder og effektiv energibruk. Boken er inndelt i tre nivåer etter vanskelighetsgrad. Har formelsamling, ordliste, litteraturliste og register.

Hvem er Arne Myhre?

http://www.universitetsforlaget.no/informasjon/forfatter/alfabetisk/vis?contentItemId=1214334

Boken refereres i AR 4. Jeg tenker nok mitt.    8)

Det som er mest fouroligende er, at han er ansatt på høgskolen og underviser i det han skriver om. Indoktrinering?    ;)   

seoto

Alt handler om indoktrinering - den beste måten å holde massene på plass. Det er ikke plass til eller ønsker om individuelle tenkere, de kan bli en trussel mot det velsmurte maktapparatet. Siden barn skal oppbevares i daganstalter i våre tider, kan indoktrineringen starte på ideelle tidlige stadier - alle kan smis i samme form ;) Men det er kanskje slik et samfunn bør være for å fungere? Heldigvis er det enkeltindivider som sprenger formen.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

ebye

#72
Sitat fra: P. Tuvnes på januar 18, 2013, 16:29:50 PM
Boken til Donna er super.

Sendte følgende til www.journalisten.no , men har ingen forventning om at det blir publisert:

Journalister og klima
De fleste journalister gjør knefall for autoriteter i klimasaken, - autoriteter som FNs klimapanel IPCC, Al Gore, Gro Harlem Brundtland m. fl., og ser ut til å sluke klimapropaganda fra slike kilder ukritisk.  Fravær av kritisk journalistikk er skremmende på tross av alle avsløringene om uriktige temperatur- og klimaspådommer, Climategate 1 og 2, 35 løgner i Al Gores film m.m.m.  Nå er det kommet ut en bok på norsk; « Den oppblåste tenåring som ble tatt for å være verdens topp klimaekspert» av den kanadiske journalisten Donna Laframboise. ISBN 978-82-999196-0-9.  Det er en bok om FN IPCC.  Laframboise avslører at IPCC ikke er det ledende vitenskapelige organ det utgir seg for å være, men er sterkt påvirket av klimaaktivister og andre som profiterer på en påstått fremtidig klimakrise på grunn av utslipp av CO2.  Laframboise snakker ikke autoritetene etter munnen, men spør om de fantasifulle påstandene fra IPCC virkelig kan være sanne.  I boken sin setter hun et grelt lys på den råtne kjernen av IPCC.
Blant avsløringene i boken er at 20-årige studenter har vært medforfattere i IPCC sine rapporter (Klein, Bourer, Kovats).  Flere forfattere er utnevnt på grunnlag av kvoter og ikke kompetanse («politisk korrekt» andel fra u-land og kjønn).  Profesjonelle aktivister fra WWF (Richard Moss og Jenifer Morgan), Greenpeace (Bill Hare) og Environment Defence League har hatt viktige roller.  WWF har infiltrert IPCC og fått 130 bidragsytere i rapportene til å bli assosiert med WWF, med det resultat at 2/3 av kapitlene har minst en WWF-assosiert forfatter, og 1/3 har WWF-assosiert hovedforfatter.  30 % av refererte kilder er ikke av fagfellevurdert (peer review) kvalitet, men sågar propagandaskriv fra miljøaktivister. 
Laframboise har vist at integriteten til IPCC ikke er til å stole på, og at IPCC har sviktet alminnelig tillit.  Svært mange klimaforskere som IPCC benytter er i tillegg tilknyttet institutter eller forskningsprogram som har som formål å bevise menneskeskapt global oppvarming, eller tar det for gitt, som en forutsetning, slik den opprinnelige formålsvedtekten til norske Cisero var.  Det legger en stor politisk og økonomisk føring på klimaforskerne, som dermed neppe kan kalles uavhengige eller objektive.  Generelt når noen forskere er økonomisk avhengige av å få «politisk riktige» resultater, så er det mange som gjør nettopp det.  Det vister Climategate skandalene.  Klimaskremslene er feil og basert på uriktig grunnlag.
Det burde være tankevekkende for journalister at det ikke har vært noen øking i global temperatur de siste 16 år, null, nix, nada, bekreftet av UK Met Office , på tross av at CO2 utslipp har økt med 40 % og totalt CO2 i atmosfæren med 9 %.  Det må være noe annet som styrer global temperatur, i hvertfall for tiden.  NASA melder at solen har større betydning enn tidligere antatt. Grundige statistikere har nylig også gjennomgått forløpet av global temperatur siden 1880 og utviklingen av parametere som kan ha påvirket temperaturen (Beenstock et al.).  Statistikerne konkluderer med at den siste tids oppvarming ikke er statistisk signifikant relatert til menneskelig påvirkning (som CO2 utslipp), men at naturlige fenomen dominerer.
Norske journalister må skjerpe seg og begynne å bli mer balansert i klimasaken.
Petter  Tuvnes, siv.ing og klimarealist, 2013-01-17
Flott omtale fra Tuvnes, av den norske boken til Donna Laframboise på Dagsavisen Nye meninger

Boken om FNs klimapanel IPCC

http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1012/thread266152/#post_266152

Jeg har lest en 100 sider i denne boken og den er drepende for IPCC. Denne boken må nevnes over alt der det er mulig. Jeg har til og med sett at den er nevnt i en kommentar på Bloggen til Hans O. Hygen

Løp og kjøp, og sitér fra boken!

Redigering: Her var det dobbelt med sitat, som herved er fjernet.

ebye

Jeg skjønner godt at han ikke orker å diskutere videre med klimatroll i forkledning

http://klimarealisme.blogspot.no/

Dette sier mye om forskerne og forskningsmiljøet på Met. inst.   :o

ebye

Ny bok om klimaet:

Climate Change

The greenhous gas effect is bogus , Carbon dioxide (CO2) - cools the earth!

Boka kan lastes ned gratis herfra (2 MB)

http://principia-scientific.org/publications/Greenhouse%20gas%20effect%20is%20bogus.pdf

Jeg har ikke lest, syntes det var greit å sende ferske varer rett ut. Meld dere på med eventuell anmeldelse.

Dette ser vel litt  ;D spennende ut: Jostemikk, Telehiv og Okular?