John Cooks "SkepticalScience" trekker seg fra 2013 Bloggies

Startet av Amatør1, mars 02, 2013, 10:40:50 AM

« forrige - neste »

Amatør1

WUWT har historien om John Cook sin blogg "Skeptial Science" som har trukket sin nominasjon til konkurransen om å bli "Best Science or Technology Weblog" på 2013 bloggies.

Friday Funny – John Cook's withdrawal symptomsBegrunnelsen skal etter sigende være at Cook ikke har tiltro til avstemningens integritet (muligens sålenge det ikke er Lewandowsky som styrer avstemningen?). Til det kan man jo si som en av kommentatorene på WUWT

SitatSo let me get this straight. A small bunch of scientifically illiterate Climate Change Ds who are the modern equivalent of the flat earth society who are up against 97% of the worlds scientists are somehow outvoting them!

Hva mener f.eks. vår hjemlige CICERO om saken? De henviser jo til SkS som en hovedkilde til informasjon. Mener CICERO at avstemningen er rigget?
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

ebye

Takk for den infoen, Amatør1.

Følgende animasjon trer frem, der bjørnen ikke lenger er å se på isflaket. Isflaket er noe større, og der befinner hele IPCC-menighetens og verneforeningenes frontfigurer og ledere seg. De spiser lavcarbo for å holde CO2-utslippet nede. De fanger CO2-molekyler med CO2-fangere, for å få ned temperaturen. Noen på flaket homogeniserer og masserer termometrene, slik at ikke den almenne IPCC-kirkegjenger blir skremt. De har utviklet en invers varmepumpe for isflaket. I bønnetimen leses det høyt fra AR4, og noen enkle trøstens brosjyrer for AR5 er å se. Og for å holde kampmoralen oppe, vises Al Gore's "An Inconvenient Truth" på storskjerm.

Dagens tekst:

"Gi oss vår daglige dose med naturlig kjøling. Vi skal ikke ha andre Guder enn naturen."     ;)   

seoto

Ha-ha! Det var en morsom beskrivelse, ebye  ;D

De bør vel også tenke på å senke kroppstemperaturen, slik at de ikke tiner mer is enn absolutt nødvendig ;)
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.