Hellas, EU og Euro

Startet av Amatør1, mai 23, 2012, 23:57:13 PM

« forrige - neste »

Jostemikk

Sitat fra: seoto på mai 16, 2013, 10:11:29 AM
En modig mann, som tør å tenke, og ikke minst snakke, utenfor dagens populære mainstream tenking. Hvor snart vil han få litt moderne "waterboard"-behandling?


Forsker Eirik Holmøyvik

Sitat Juridisk brannfakkel fra jus-forsker om overføring av makt til EU:
– Stortinget undergraver den norske Grunnloven
– Stortinget avgir stadig suverenitet til EU uten å følge Grunnlovens §93, slik Grunnloven fastsetter, dokumenterer forsker Eirik Holmøyvik. Justisdepartementets politiske ledelse bekrefter at det er tilfellet.

– Stortinget har i all stillhet endret Grunnloven uten noen formell behandling, ved skritt for skritt å overføre myndighet fra Norge til organer i EU - uten å følge Grunnlovens strenge krav for å gjøre noe slikt.

Det er budskapet fra førsteamanuensis Eirik Holmøyvik ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen, i en artikkel i Nytt Norsk Tidsskrift.

Tidsskriftet med artikkelen om Grunnloven og Norges avtaler om overføring av suverenitet, publiseres dagen før årets grunnlovsfeiring.

Les resten ved å følge linken.

Lovdata.no - Straffelovens § 83

SitatDen som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år.

Gro Harlem Brundtland underskriver tilknytningsavtgalen til EU i Korfu 24. juni 1994, mens uvitende nordmenn stemte under EU-avstemningen 5 måneder senere.

På Norges offisielle EU-nettside står det intet om denne undertegnelsen under rubrikken for viktige hendelser for forholdet Norge/EU i 1994.

http://www.eu-norge.org

Sitat1994
Januar
EØS-avtalen trer i kraft, og med det blir Norge og Island en del av EUs indre marked.

Mars
Medlemskapsforhandlinger med Norge og de tre andre kandidatlandene avsluttes.

November
Et flertall av det norske folket (52,2 prosent) stemmer nei til EU-medlemskap.

Så kan jo enhver gjøre seg opp egne tanker om hvorfor det ellers stadig mer fyldig oppdaterte Wikipedia.no ikke har noe om forræderi eller landsforræderi. Søker man ellers er det eneste som dukker opp henvisninger til Quisling, eller nett-debatter uten definisjonsgrunnlag. Litt mer lover, denne gang Grunnlovens § 1 og 112:

Sitat§ 1 Kongeriget Norge er et frit, selvstændigt, udeleligt og uafhændeligt Rige. Dets Regjeringsform er indskrænket og arvelig monarkisk.

§ 112 Viser Erfaring, at nogen Del af denne Kongeriget Norges Grundlov bør forandres, skal Forslaget derom fremsættes paa første, andet eller tredie Storthing efter et nyt Valg og kundgjøres ved Trykken. Men det tilkommer først det første, andet eller tredie Storthing efter næste Valg at bestemme, om den foreslaaede Forandring bør finde Sted eller ei. Dog maa saadan Forandring aldrig modsige denne Grundlovs Principer, men alene angaa Modifikationer i enkelte Bestemmelser, der ikke forandre denne Konstitutions Aand, og bør to Trediedele af Storthinget være enige i saadan Forandring.

En saaledes vedtagen Grundlovsbestemmelse underskrives af Storthingets Præsident og Sekretær og sendes Kongen til Kundgjørelse ved Trykken som gjældende Bestemmelse i Kongeriget Norges Grundlov.

Jeg har pr. nå aldri sett et eneste forslag sendt til trykken for offentliggjørelse og kunngjøring. Ikke har jeg lest noe som helst om at de andre bestemmelsene i § 112 er fulgt heller.

Formålsbeskrivelsen til Europabevegelsen i Norge, som den gang den ble skrevet var stappfull av Stortingspolitikere, var en direkte oppfordring til landsforræderi:

SitatEuropabevegelsen søker å virkeliggjøre ett europeisk fellesskap, med respekt for menneskerettigheten, ved en politisk, økonomisk, militær og sosial integrering av de europeiske nasjoner. Dens mål er opprettelsen av Europas Forenede Stater

For de som lenge har lurt på hva som er årsaken til at politikerne i Norge ikke ser ut til å bry seg det minste om verken Norge eller nordmenn, håper jeg dette ga svar på noen spørsmål.

Kanskje på tide at jurister også begynner å titte på Agenda 21? Husk å lagre nettsider med det dere mener er interessante opplysninger om Gro Harlem Brundtland, det være seg private eller offentlige. Stoff om hennes handlinger og uttalelser har det med å forsvinne fortere enn smuler fra kjøkkenbenken til ei hyperaktiv husmor.

Wikiquote - Gro Harlem Brundtland etter nei i den norske EU-avstemmingen 1994:

SitatDet finnes andre metoder. På spørsmål om hva nå.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Som nevnt utallige ganger angående det som skjer med EU og det vi vantro er vitne til i "klima"saken:

Dagbladet: - Angela Merkel var hardbarket kommunist da muren falt

Sitat- Angela Merkel var kommunist

Europas mektigste statsleder - konservative Angela Merkel - var i følge nye avsløringer i Tyskland hardbarket kommunist fram til muren falt.


Nå blir Angela Merkel utpekt som hardbarket kommunist i en ny bok som har vakt stor oppsikt i Tyskland. Forfatterne Günther Lachmann og Ralf Georg Reuth er anerkjente tyske journalister, som har gravd i forbundskanslerens hittil ukjente og tilsynelatende mørke fortid.

I 1981 — da Angela Merkel var 27 år - skal hun ha vært ansvarlig for propaganda og agitasjon i en lokalavdeling i «Freie Deutsche Jugend — det kommunistiske ungdomsforbundet i delstaten Berlin i det tidligere Øst-Tyskland.

- I dag nekter hun for dette, sier en av forfatterne, Ralf Georg Ruth, til den tyske storavisa Bild.

Hemmelige dokumenter

Lachmann og Reuth hevder i boka «Das erste leben der Angela M» at det bevisst ble jukset med opplysninger og nedskrevet informasjon, for å skjule Angela Merkels virkelige kommunistiske historie og hennes aktive politiske engasjement under DDR-regimet.

Juks, kommunisme, hjernevasking - joda, det ser ut som en ABC i det vi ser skje i klimasaken. Fullstendig toppstyring og et eksplosivt ekspanderende byråkrati. Forfølgelse av mennesker som ikke vil følge partilinja.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Spiren


Hva er det som skjer.

Europa-Parlamentet skal også have mulighed for at kontrollere de europæiske partier samt for at fratage dem støtten og idømme dem bøder.

Kravene er blandt andet blevet fremsat af Europa-Parlamentets socialdemokratiske gruppe, der ifølge dens formand, østrigeren Hannes Swoboda, ser dem som et værn mod, at der gives EU-støtte til 'højreorienterede og fremmedfjendske partier, som systematisk fører kampagne mod EU's værdier og principper'.

Hertil kommer, at kun politiske partier og hertil knyttede fonde, som er repræsenteret med mindst ét medlem i Europa-Parlamentet, fremover skal kunne få støtte.

Det sikrer, at pengene kun går til partier med 'sande europæiske ambitioner.

Idéen er ikke ny. Den har rødder tilbage til 1933-45.  >:(

http://www.180grader.dk/Politik/hvad-f-foregr-der
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Spiren

GET BRITAIN OUT OF EUROPE

THE Daily Express is the first national newspaper to call for Britain to leave the European Union.

From now on, our energies will be directed to furthering the cause of those who believe Britain is Better Off Out.  8)

http://www.express.co.uk/web/europecrusade
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Amatør1

Sitat fra: Spiren på mai 19, 2013, 22:32:51 PM
GET BRITAIN OUT OF EUROPE

THE Daily Express is the first national newspaper to call for Britain to leave the European Union.

From now on, our energies will be directed to furthering the cause of those who believe Britain is Better Off Out.  8)

http://www.express.co.uk/web/europecrusade

Dette er en bemerkelsesverdig utvikling, som går med "ekspress-fart" (sorry about the pun) i UK for tiden, utvilsomt som en følge av UKIPs smule suksess ved siste valg.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Spiren

EUROPA EUROPERNE BLE SOLGT FOR MAMMON. :'(

Fri Muslimsk Indvandring til Europa 1

Nu i ny revideret og opdateret 2009 udgave.

Hemmeligholdte EU-aftaler med 10 asiatiske og nordafrikanske lande  >:(

Euromediterranien-aftalen indgået mellem EU, Marokko, Algeriet, Tunis, Ægypten, Jordan, Det Palæstinensiske Selvstyre, Syrien, Libanon, Tyrkiet og Israel.

http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler.php
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Spiren

EU: Eufjendtlige partier skal straffes.

Sosialdemokratene i EU-Parlamentet har foreslået straf for partier, der ikke respekterer de sande verdier over for EU.

EU-Kommisjonen har godkjendt forslaget, og det vil nå komme til avstemning i Parlamentet.

http://www.format.at/articles/1321/931/358773/eu-kommission-europafeindliche-parteien
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Spiren

Oversat med translator

UK Independence Party henleder opmærksomheden på dette års møde i Bilderberg-gruppen Jurriaan Maessen

MEP'erne Gerard Batten, siden 2004 pegede Det Forenede Kongeriges Uafhængighedsparti (UKIP) for valgkredsen London repræsenterer Bilderberger advarsel på det møde, der er planlagt til juni. Han havde, så han, alle større medier i Det Forenede Kongerige rapporterede skriftlige og på grundlag af bestemmelserne om Information Act rettet en anmodning til politiet chef for de tilstødende London County of Hertfordshire, hvor han spørger hvem der er ansvarlig for de omfattende politimæssige foranstaltninger inden for rammerne af mødet skal faktisk komme op.

Det næste møde i Bilderberg-gruppen vil finde sted i England. Som et mødested er skoven Hotel Watford og omtalt som perioden på 6-9 juni i år ", sagde Batten, der hører til Udvalget om borgerlige frihed, retfærdighed og indre anliggender i Europa-Parlamentet, og» nævnte "tavshedens lov", som tilsyneladende er nødvendige i forbindelse med disse årlige konferencer. "Dette årsmøde samler de rigeste, mest magtfulde og indflydelsesrige personligheder fra en verden af politik, finans og økonomi.

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/jurriaan-maessen/britische-independence-party-lenkt-aufmerksamkeit-auf-diesjaehriges-treffen-der-bilderberger.html;jsessionid=EEE9423EF0A514636A9BF7A4CDF4A213
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

seoto

Her er stedet årets Bilderberg-konferanse går av stabelen, The Grove:



Og her er linken til Jurriaan Maessen blogg:

http://explosivereports.com/

Her blir alt fulgt med argusøyne ;)

Den eneste sikre norske deltaker som hittil er kjent, er

NOR   Brandtzæg, Svein Richard   President and CEO, Norsk Hydro ASA

Og det kommer av at han er med i Bilderbergs Steering Committee

Blir spennende å se om det er noen nye fjes i år.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Spiren

 England: Omdirigere fly.
Dramatiske hendelser i Storbritannia: en fighter jet har omdirigert et pakistansk fly med 297 mennesker. To menn ble arrestert.
Ikke bare Storbritanien og Sverige. Også i Danmark har det den seneste tiden hersket opptøjer og nedslaktninger.

http://www.welt.de/politik/ausland/article116490335/Kampfjet-leitet-Flugzeug-um-Zwei-Festnahmen.html
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Spiren

Messerschmidt.

Findes der et "dem og os"? De sidste få døgn viser, at det gør der. "Dem" er dem, som i dagevis har afbrændt biler, skoler og børnehaver i de svenske forstæder. "Dem" er dem, som med knive og kødøkser dræbte og maltrakterede en britisk soldat på åben gade i London. "Dem" er de tre unge mænd fra Vollsmose, som har pryglet en 59-årig dansk mand ind i en koma, hvorfra han næppe vågner op igen.

Findes der en forbindelse – en årsagsforklaring – mellem "dem"? Jo, den udgøres af en kæde af kapitulationer og gradvis moralsk afvæbning, begået af nogle andre "dem", nemlig dem som blev valgt til at beskytte os. De tillod i årtier, at hundredtusinder af indvandrere – "dem" – som fra vildt fremmede kulturer under påskud af at være forfulgte fandt ly i vore lande og blev modtaget med udstrakt gavmildhed og gæstfrihed. Men vi – "os" - er blevet gengældt med uro, hærværk, trusler, dovenskab, løgn, svindel, flabethed, homofobi, mandschauvinisme og nedbrydning af den sociale stat, som det tog vores forældre og forfædre hundrede års hårdt arbejde og god opførsel at bygge op.

Til at forsvare "dem" findes også EU-parlamentet, EU-kommissionen og resten af det skatteborgerbetalte cirkus af komiteer, direktorater og såkaldte NGO'er, som med konventioner og traktater skal prygle "os" på plads.

Men med "os" findes heldigvis millioner af europæiske vælgere, som ikke længere finder sig i at leve i en gigantisk politisk-korrekt genopdragelseslejr, og med os findes mange, mange indvandrere, som værdsætter og forsvarer den frihed og velstand, som den kristne verden, Vesten, har tilbudt dem. De er ikke bare velkomne, de tilhører "os" og ikke "dem".  8)

http://blogs.jp.dk/messerschmidt/2013/05/25/dem-og-os/
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

seoto

Takk for innlegget, Spiren :)

Jeg har nå lagt Messerschmidt til i min private liste over alternative nyheter og blogger som kan gi litt balanse til MSM. ;)
Vi trenger så sårt til kritikere av den gjeldende politikk. For dagens politikk fører oss ut på totalt ville veier.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.

Obelix

Sitat fra: Spiren på mai 26, 2013, 08:56:33 AM
Findes der en forbindelse – en årsagsforklaring – mellem "dem"? Jo, den udgøres af en kæde af kapitulationer og gradvis moralsk afvæbning, begået af nogle andre "dem", nemlig dem som blev valgt til at beskytte os.

Til at forsvare "dem" findes også EU-parlamentet, EU-kommissionen og resten af det skatteborgerbetalte cirkus af komiteer, direktorater og såkaldte NGO'er, som med konventioner og traktater skal prygle "os" på plads.

Men med "os" findes heldigvis millioner af europæiske vælgere, som ikke længere finder sig i at leve i en gigantisk politisk-korrekt genopdragelseslejr

Takk Spiren for et bra innlegg   :)  Det politikerne gjør er å kondisjonere oss til å bli enda mer lydige undersåttere. De prøver oss ut via omrent alle mulige vinkler. Et eksempel var forbudet på glødepæren. Nesten ingen protesterte mot dette vanvittige tiltaket.  Atter andre tiltak er via den såkalte "humanitære" veien, hvor de vil ha oss befolkningen på enda mer utvisking av vår egenart som nasjonalstater, og de gjør det ved den snedige vinklingen som setter oss sjakk matt, at uansett hva vi gjør, så er det feil, for enten er vi rasister, eller så er vi nasjonalister, osv. De sleipe poltikerne har satt oss opp i spørsmålsstillingen "Slår De deres Kone ofte?"... Og hvor vi kun får lov til å svare "ja" eller "nei".

Hensikten er selvsagt "Big Money" - for ved import av mennesker som konkurerer om de samme ufaglærte jobbene, så synker lønna. Vi ser eksempler på dette i mediebildet, hvor norske lastbilsjåfører taper ovenfor utenlandske sjåfører. Vi ser de i luftfarten, hvor norske Kabin-ansatte blir satt opp mot utenlanske kabin-ansatte, osv. Og de "stakkars" mikrofonstativene i media skjønner ikke de bakenforliggende skjulte motiver, så de går rett på limpinnen hver eneste gang. Og dermed så blir vi i befolkningen konstant bombardert med kondisjonerende forsøk - som sagt i den hensikt å gjøre oss til umælende lydige undersåttere.
No fear for the real men! No hope for the scared!

Amatør1

Sitat fra: Obelix på mai 26, 2013, 11:58:12 AM
Takk Spiren for et bra innlegg   :)  Det politikerne gjør er å kondisjonere oss til å bli enda mer lydige undersåttere. De prøver oss ut via omrent alle mulige vinkler. Et eksempel var forbudet på glødepæren. Nesten ingen protesterte mot dette vanvittige tiltaket. 

Dette er riktig og viktig. Vi må lære av alarmistene og definere ord og begreper som beskriver slike vesentlige fenomener. Dette fenomenet har jeg kalt lydighetstrening.

Lydighetstrening finner du nesten overalt. I bedriftene, der meningsløse regler blir strengt håndhevet. I barnehagen og i skolene, i stuen i ditt eget hjem der du må bruke de politisk korrekte pærene (som tilfeldigvis koster mange ganger de du hadde og som ga bedre lys), ved din egen søplekasse der du skal dømme deg selv ved å splitte avfallet i syndige og mindre syndige deler, selv om det sauses sammen etterpå.

Sålenge vi aksepterer slike ting som dette er det ikke mye håp om reform i 'klima'-politikken. Istedet responderer vi på treningen og stemmer inn treneren igjen.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

seoto

Enig, Obelix!

Når folk begynner å krangle med hverandre om godene blir de så opptatt av det at politikerne kan fortsette sitt arbeid uten at noen legger særlig merke til det. Vi har sett det mange ganger. Første gang jeg virkelig forsto dette systemet, var for flere år tilbake da eldre ble satt opp mot barn. Folk grupperte seg og kjempet for sine respektive interessefelt, men ingen, i hvert fall få, pekte på politikerne og fortalte dem at vi har nok til BÅDE barn og eldre. Splitt og hersk - kjente ord.
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.