Laframboise: Pachauri Takes WWF Money

Startet av Jostemikk, februar 04, 2013, 22:11:52 PM

« forrige - neste »

translator

http://www.youtube.com/watch?v=U5weFQYBL5w#t=3210

Klimarealistene har lagt ut dette intervjuet av Donna Laframboise der hun snakker om boken hun har skrevet ("The Delinquent Teenager Who Was Mistaken for the World's Top Climate Expert" som også er utgitt på norsk) og ikke minst hvordan det egentlig fungerer i IPCC. Noen høydepunkter:

1. Klimapanelet bruker studenter og aktivister også som kapittelforfattere og i andre sentrale posisjoner ved utarbeidelsen av klimapanelets rapporter. Flere av dem har bakgrunn fra Greenpeace og andre organisasjoner og ingen vitenskapelig bakgrunn overhodet.

2.  Hun har undersøkt hele kildematerialet til IPCC, og det viser seg at 1/3 av dem (blant over 18 000 referanser) ikke er fagfellevurderte (peer reviewed), noen av dem er ikke annet enn pressemeldinger eller rapporter utgitt av ulike miljøorganisasjoner uten noen som helst vitenskapelig kontroll. Klimapanelets leder Pachauri, derimot, hevder at alt IPCC publiserer er fagfellevurdert. Dette er altså blank løgn.

3. Laframbroise forteller hvordan Summary For Policymakers blir utarbeidet: Politikere, diplomater og byråkrater forhandler (hestehandler) om hvert ord i det vitenskapelige grunnlaget. Alt blir snudd om på for å tilpasses det politikerne til enhver tid finner det opportunt å mene.

4. Mot slutten av intervjuet forteller hun at i 1992 bestemte IPCC (dvs. politikerne som var til stede ved møtet den gangen) at menneskelige utslipp av CO2 ville føre til en klimakatastrofe. Dette var kun basert på antagelser, ingen vitenskapelige beviser fantes, men IPCC fikk som oppgave å produsere bevis.

Anbefaler alle å se dette intervjuet, og spesielt deg Stigen. Du skrev (i den andre tråden hvor vi diskuterer): "Det er klart ikke all forskningen er perfekt, men dårlige studier er som ikke "peer reviewed" , og blir fort avvist av andre forskere." Her ser du hvor lite det utsagnet er verdt!


Jostemikk

Minner om at det er gi flott liste over videoer som seoto har laget, og at disse finnes nesten øverst til venstre på hjemmesiden vår, deriblant denne filmen med Donna Laframboise.

http://klimaforskning.com/index.html
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

translator

#17
Sitat fra: Jostemikk på november 17, 2013, 14:47:20 PM
Minner om at det er gi flott liste over videoer som seoto har laget, og at disse finnes nesten øverst til venstre på hjemmesiden vår, deriblant denne filmen med Donna Laframboise.

http://klimaforskning.com/index.html

Takk. Joda jeg ser det nå, men ikke særlig lett å finne hvis man ikke vet det fra før. Derimot var det svært så synlig og nytt for meg på http://klimarealistene.com/

Stanic

Klimapanelet (IPCC) har stor innflytelse på utformingen av politikken i mange land. Regjeringer viser gjerne til dette FN-organet for å rettferdiggjøre en politikk som medfører dyptgående samfunnsendringer.

Den kanadiske journalisten Donna Laframboise har gått Klimapanelet nærmere etter i sømmene. Det hun fant vil nok overraske mange. Glansbildet vi har fått servert av media blekner i møte med det skarpe, kritiske blikket til Laframboise. Hvem er egentlig forfatterne bak Klimapanelets rapporter og hva slags virksomhet bedrives? Nesten 20 000 kildehenvisninger i 2007-rapporten er sjekket, og den omfattende undersøkelsen av IPCC som ble gjennomført av The InterAcademy Council, er grundig gjennomgått.

Donna Laframboise tar gjerne imot spørsmål etter foredraget som finner sted i Universitetets urbygning på Karl Johan torsdag 21. november kl. 1915.

seoto

Flott gjort, Stanic :)
Har lagt ut opplysningen også på nettsiden vår, http://klimaforskning.com

Jeg antar at det blir lagt et innlegg også på Dagsavisen Nye Meninger?

Her er fra http://klimarealistene.com/:

Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.


seoto

Siden dette er en Lafraboise-tråd, synes jeg hennes siste nettartikkel passer bra her.

Det virker som om Donna har fått opp øynene for enkelte av organisasjonene i FN-systemet etter at hun var i Warszawa. Og hun har absolutt for øynene opp for Christiana Figueres! Og andre med nære bånd til så mange av disse organisasjonene - og annet.

SitatThat Silly Coal Speech

UN officials need to stop dressing up political arguments as science.

[...]

Then there's engineering professor Ogunlade Davidson. This gentleman doesn't spend his time pursuing scientific truth. Rather, he seems to be a UN bureaucrat in everything but name. According to an online bio, he has links to an eye-popping list of UN bodies:
the IPCC
the UNFCCC
UNESCO
the United Nations Environment Programme
the United Nations Development Programme
the World Bank
the International Labour Organization
the Global Environment Facility
the United Nations Industrial Development Organization
the United Nations Economic Commission for Africa
And let us not overlook Peter Frumhoff. As the coal statement openly admits, he's employed by the Union of Concerned Scientists (UCS). In the words of Mark Lynas – a journalist long sympathetic to climate change activism – that organization is "one of the most ideological of all the green groups." In Lynas' view, scientists who work for the UCS "leave their credentials at the door." [...]
Noen ganger er løgnen for stor til at man kan få øye på den.
Og når man ikke kan se at det er en løgn, velger man naturlig å tro på den.