Dagens link om alt annet enn klima

Startet av seoto, august 24, 2011, 12:48:32 PM

« forrige - neste »

Amatør1

Sitat fra: Jostemikk på juli 14, 2014, 23:52:40 PM
Gjør dere dette er dere allerede sikret både frimurer og askenasikhazar, og med dem følger en garanti på at ingen ting av reell verdi eller viktighet noen gang vil bli tillatt debattert.

Lykke til.

Er det mer noen ønsker jeg skal skrive som er tilsvarende fornærmende, slik at det blir enda enklere å akseptere at forumet stenges om 2 uker? Det er greit for meg om det holder nå, og at folk setter pris på at jeg har gjort det enklere for dem.

For the record mener jeg dette er en helt unødvendig. Poenget er jo at ved å opprettholde forumet så tillates debatten, innkludert den både du og jeg er opptatt av. Ved å stenge vil det ihvertfall ikke bli noen fremgang.

Jeg innser at du har bestemt deg, og det kan jeg bare beklage. Jeg håper du ytrer deg videre om de sakene både du og jeg brenner for, for din stemme er viktig.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Jostemikk

Sitat fra: Jostemikk på juli 14, 2014, 15:45:50 PMDen opprinnelig danske, men nå svenske forfatteren Ole Dammegård har skrevet en meget avslørende bok om Palmedrapet, Coup D'etat in slow motion. Jeg siterer fra denne meget lesverdige boka, og oppfordrer alle til å kjøpe den. Det er over 1100 sider med oppsiktsvekkende stoff.

Jeg anbefaler igjen boka til Dammegård. Her er undervannsbilder fra baugport-området til ferga Estonia, og jeg tviler på at noen av dere har sett disse bildene tidligere. Bare som en liten teaser. :)

[attachimg=1]
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Sitat fra: Amatør1 på juli 15, 2014, 17:02:51 PMJeg håper du ytrer deg videre om de sakene både du og jeg brenner for, for din stemme er viktig.

Takk. Virkelig takk.

Det er flere av deltakerne her på forumet som fortjener samme takk, og du er selvskreven blant dem. Det er ikke der problemet ligger. En av de gledene jeg har hatt fra vi startet er noen medlemmers store innsats med å presentere stoff som er viktig for nettopp dem, og mange av disse innleggene er dessuten krydret med egne betraktninger. Det har vært mye å lære.

Problemet har vært at noen nesten helt fra starten av fortalte meg hvor dum jeg var, og forsøkte sette agendaen for hva jeg skulle tillates å skrive om på eget forum.

De siste ukene har jeg oppført meg like fornærmende overfor flere av dem. Forstår noen hva dette dreier seg om nå? Jeg har skrevet at de er direkte dumme, med absurde meninger, hjernevaskede tullinger osv. Hvis noen synes dette har vært dårlig gjort overfor dem jeg har rettet det mot i spesifikke eller generelle angrep, bør dere samtidig fundere litt over hvordan jeg opplevde slikt på mitt eget forum. Jeg ble sågar kalt patetisk.

Den fullstendig manglene responsen i forbindelse med denne tråden både her og på VGD, var den ørlille dråpen som skulle til for å få begeret, ikke til å renne over, men velte. Da ble jeg gjort til en 100 % belastning for IPCC-skeptikerne.

En tid tilbake forsøkte jeg til og med å fjerne bolker med det stoffet jeg skrev, slik at de sarte sjeler med forutinntatte meninger skulle slippe å se det jeg skrev. De som fortsatt ønsket lese ble gitt muligheten å kontakte meg via PM, og de åpnet jeg for. Men det var noen som syntes at det ikke var noen god idé, så hele forumet ble lagt åpent igjen. Egentlig litt rart, for det jeg gjorde var å vise alle forumets lesere hvilken sensurert verden et visst medlem var talsmann for.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Amatør1

Sitat fra: Jostemikk på juli 15, 2014, 21:19:18 PM
Jeg anbefaler igjen boka til Dammegård.

Har gått til anskaffelse av boka, det er virkelig et enormt materiale - og detaljert.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Jostemikk

#1324
Et nytt og moderne fly er nok en gang blitt en stor nyhet, ikke etter at det ble sporløst borte, men fordi det ligger rester av det på bakken i Ukraina. Samme fly, samme flyselskap som det forsvunne MH370. Har noen lyst til å beregne oddsen for at det kan skje?

Alt skjer samtidig som Israel ønsker fokus bort fra overgrepene de begår i Midtøsten, og Israel var så visst nevnt blant nasjonene som var innblandet forrige gang, med flyet som forsvant. Da kom det fram at Israel hadde søster-flyet til det flyet som forsvant. De hadde det stående i en militær hangar, med logoene til Malaysian Airlines.

Til nå er det flere merkelige ting som har kommet fram i forbindelse med den siste saken. Blant annet funnet av haugevis av uskadde pass. Noen påstår de lå i en bag funnet i nærheten av vrakrestene.

[attachimg=1]

Når begynte flyselskap å samle inn passene til passasjerene? Denne saken stinker det av allerede fra begynnelsen. Det har stinket helt siden MH370 forsvant.

Dessuten kom det akkurat en melding fra statsministerens kontor i Israel. De har satt inn bakkestyrker i Gaza.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Spiren

Sitat fra: Jostemikk på juli 17, 2014, 22:00:10 PM
Når begynte flyselskap å samle inn passene til passasjerene? Denne saken stinker det av allerede fra begynnelsen. Det har stinket helt siden MH370 forsvant.

Hvor er bilder og video av de sørgende familiemedlemmer og venner, der venter på sine kjære, noget media aldrig undlader at vise.

Zero Hedge har haft en side om denne sagen.

Site off-line
The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding

http://www.zerohedge.com/news/2014-07-17/fingerpointing-begins-ukraine-accuses-rebels-shooting-down-airplane-rebels-deny
Det er ikke noe farligere i verden enn opprigtig uvitenhet og pliktoppfyllende dumhet.
Martin Luther King.

Amatør1

Ryktene sier at MH17 ble eskortert av 2 ukrainske jagere like før flyet forsvant fra radaren, på dagen 18 år etter den sannsynlige nedskytingen av TWA 800, 17 Juli 1996.

SitatUkraine air traffic controller suggests Kiev military shot down passenger plane

Jul 17, 2014

ETN received information from an air traffic controller in Kiev on Malaysia Airlines flight MH17.

This Kiev air traffic controller is a citizen of Spain and was working in the Ukraine. He was taken off duty as a civil air-traffic controller along with other foreigners immediately after a Malaysia Airlines passenger aircraft was shot down over the Eastern Ukraine killing 295 passengers and crew on board.

The air traffic controller suggested in a private evaluation and basing it on military sources in Kiev, that the Ukrainian military was behind this shoot down. Radar records were immediately confiscated after it became clear a passenger jet was shot down.

Forøvrig:
Kiev deployed powerful surface-to-air missile systems to E. Ukraine ahead of the Malaysian plane crash

Ta det for det det er: rykter. Men hvis MSN kan spre rykter, så kan vel kanskje vi også.
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Jostemikk

Sitat fra: Amatør1 på juli 18, 2014, 01:06:56 AMTa det for det det er: rykter. Men hvis MSN kan spre rykter, så kan vel kanskje vi også.

Et godt poeng, for mye av det som skjer er så skjult, med mengder av opplysninger som aldri kommer offentligheten for øret. Så i går da de begynte dekke flynedskytingen hos MSM at de henviste til enkelte blogger/nettsider der de hentet informasjon fra. Alt er forholdsvis likt, selv om man selv velger hvilke blogger/nettsider man benytter som kilde. Problemet oppstår først når det gjelder folks oppfatninger om hva/hvem de kan "stole" på. Følger de mainstream media og mainstream oppfatninger, føler alle seg trygge, og ingen synes det er noe rart hvis mainstream tar litt feil fra tid til annen. Hvis feilen derimot er begått av og presentert på blogger utenfor allment aksepterte MSM-nettsteder, er det straks ville konspirasjonsteorier, i bestefall hårreisende spekulasjoner, og hvis det i ettertid viser seg at det var feil det de spekulerte fram, kommer raskt krasse beskyldninger og lovnader om å spre budskapet om at nettstedet ikke er til å stole på.

MSM-representantene lever (utrolig nok) av det de presenterer for publikum. De har derfor alt å tape på å vedkjenne seg feil. De har enda mer å tape på å gå i mot mainstream-konsensus. De fleste bloggere jobber gratis for å presentere fakta så godt det er mulig å finne den, alt ut fra hvor gode kilder de benytter seg av, samt den enkeltes kvalitet i forbindelse med logikk og evnen til å se sannsynlige sammenhenger. Sistnevnte har "bare" ære og nidkjærhet som drivkraft, men den kan vel kanskje også være årsak til at det er vrient å vedkjenne seg tabber?

Personlig både tror og håper jeg at de økonomiske og maktpolitiske pressgruppene bak eierskap og annet innenfor MSM vil være det som til syvende og sist tar knekken på dem. Skjer det, at de bukker under, oppstår et nytt problem. Oligarkene vil i stadig sterkere grad ta over blogger de vet har mange lesere. Dermed står vi der uten å kunne vite hvem vi skal stole på. Vi er forsåvidt der allerede.

På mitt favorittsted når det gjelder å innhente opplysninger og kunnskap er omtrent halvparten av det de presenterer helt av skaftet. Dermed gjelder det å sile stoffet etter beste evne, og det vil sikkert være individuelt hva man ender opp med som "kvalitet" og hva man raskt kasserer som "søppel".

Det er ikke enkelt, er det vel? Skal jeg komme med et velment råd, er det at jeg håper alle lærer seg å ta nyhetene i MSM med ei klype salt. De siste årene har jeg bare unntaksvis opplevd at de er innom fakta, og da mistenker jeg at det skyldes ei tabbe...
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Les hele kronikken ved å klikke på bildet.

[attachimg=1]
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

translator

#1329
Sitat fra: Jostemikk på juli 17, 2014, 22:00:10 PM
Et nytt og moderne fly er nok en gang blitt en stor nyhet, ikke etter at det ble sporløst borte, men fordi det ligger rester av det på bakken i Ukraina. Samme fly, samme flyselskap som det forsvunne MH370. Har noen lyst til å beregne oddsen for at det kan skje?

Alt skjer samtidig som Israel ønsker fokus bort fra overgrepene de begår i Midtøsten, og Israel var så visst nevnt blant nasjonene som var innblandet forrige gang, med flyet som forsvant. Da kom det fram at Israel hadde søster-flyet til det flyet som forsvant. De hadde det stående i en militær hangar, med logoene til Malaysian Airlines.

Til nå er det flere merkelige ting som har kommet fram i forbindelse med den siste saken. Blant annet funnet av haugevis av uskadde pass. Noen påstår de lå i en bag funnet i nærheten av vrakrestene.

[attachimg=1]

Når begynte flyselskap å samle inn passene til passasjerene? Denne saken stinker det av allerede fra begynnelsen. Det har stinket helt siden MH370 forsvant.

Dessuten kom det akkurat en melding fra statsministerens kontor i Israel. De har satt inn bakkestyrker i Gaza.

Det er lite som tyder på noe annet enn at det malaysiske flyet ble skutt ned av russiskvennlige separatister i Øst-Ukraina, men at de gjorde det ved en feil. Meningen var å skyte ned et ukrainsk militærtransportfly. Nettsider, hvor separatistene skryter av nedskytingen av flyet, ble trukket tilbake og forsøkt fjernet etter at man forsto hvilket fly som var skutt ned. Nå forsøker både de (og Putin) å skyve ansvaret så langt fra seg som mulig, dvs. over på den ukrainske regjeringen. Den slags propaganda biter ikke engang på Moskvas innbyggere, hvor flere skal ha lagt blomster ned foran den nederlandske ambassaden i sorg og skam. Det var flest nederlendere (189) om bord på flyet, helt vanlige mennesker, mange barnefamilier på ferie, men også en rekke leger som skulle til en AIDS-konferanse i Asia.
http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article9932696.ece

Det er altså en tilfeldighet at dette flyet var av samme type som det som forsvant i Stillehavet, og at det skjedde noen timer før Israel gikk inn i Gaza med bakkestyrker.

Amatør1

Sitat fra: translator på juli 18, 2014, 23:13:24 PM
Det er lite som tyder på noe annet enn at det malaysiske flyet ble skutt ned av russiskvennlige separatister i Øst-Ukraina, men at de gjorde det ved en feil.
Sitat
FINAL – Spanish Air Controller @ Kiev Borispol Airport: Ukraine Military Shot Down Boeing #MH17

FLASH UPDATE: Industry Outlet Confirms Carlos (@spainbuca) as ATC at Borispol in Kiev

(See the Text of Carlos / @spainbuca Tweets Below the Article)

Original: EturboNews (ETN Global Travel Industry News) – July 17, 2014

ETN received information from an air traffic controller in Kiev on Malaysia Airlines flight MH17.

This Kiev air traffic controller is a citizen of Spain and was working in the Ukraine. He was taken off duty as a civil air-traffic controller along with other foreigners immediately after a Malaysia Airlines passenger aircraft was shot down over the Eastern Ukraine killing 295 passengers and crew on board.

The air traffic controller suggested in a private evaluation and basing it on military sources in Kiev, that the Ukrainian military was behind this shoot down. Radar records were immediately confiscated after it became clear a passenger jet was shot down.

Military air traffic controllers in internal communication acknowledged the military was involved, and some military chatter said they did not know where the order to shoot down the plane originated from.

Obviously it happened after a series of errors, since the very same plane was escorted by two Ukrainian fighter jets until 3 minutes before it disappeared from radar.

Radar screen shots also show an unexplained change of course of the Malaysian Boeing. The change of course took the aircraft directly over the Eastern Ukraine conflict region.

Some tweets received suggest this may have been a secret military uprising against the current Ukrainian president under the direction of formerly-jailed Prime Minister Timoshenko.

According to other rumors, the black box for this crashed Malaysian Airlines flight was taken by Donetsk separatists. A spokesperson for the rebel group said this black box would be sent to the Interstate Aviation Committee headquartered in Moscow.

The First Deputy Prime Minister of the self-proclaimed People's Republic of Donetsk, Andrew Purgin, stated that the flight recorders of the crashed aircraft will be transferred to Moscow for examination.

Sources say the Rebel group leadership hopes this would confirm the Ukrainian military actually shot down this aircraft. This was reported by the news agency Interfax-Ukraine.

ETN statement: The information in this article is independently confirmed and based on the statement of one airline controller and other tweets received.CHRONOLOGY OF @spainbuca's TWITTER FEED

10:21 – 17 de jul. de 2014 Autoridades de kiev, intentan hacer que pueda parecer un ataque de los pro-rusos

"Kiev Authorities, trying to make looks like an attack by pro-Russian"

10:24 – 17 de jul. de 2014 Ojo! Que puede ser un derribo B777 Malaysia Airlines en ukraine, 280 pasajeros

"warning! It can be a downing, Malaysia Airlines B777 in ukraine, 280 passengers"

10:25 – 17 de jul. de 2014 Cuidado! Kiev tiene lo que buscaba

"Warning! Kiev have what they wanted"

10:25 – 17 de jul. de 2014 Vuelven a tomar la torre de control en Kiev

"[Miitary] has taken control of ATC in Kiev"

10:27 – 17 de jul. de 2014 El avión B777 de Malaysia Airlines desapareció del radar, no hubo comunicación de ninguna anomalia, confirmado

"The Malaysia Airlines B777 plane disappeared from the radar, there was no communication of any anomaly, confirmed"

10:30 – 17 de jul. de 2014 Avión derribado, derribados, derribado no accidente

"Plane shot down, shot down, shot down, no accident"

10:31 – 17 de jul. de 2014 Kiev, tiene lo que buscaba, lo dije en los primeros tw, kiev es responsable @ActualidadRT

"Kiev have what they wanted, I said in the first tw [Tweets], Kiev is responsible @ ActualidadRT"

10:35 – 17 de jul. de 2014 Un accidente muy normal no es, no están amenazando en la misma torre del aeropuerto de kiev,

"An accident that is not quite normal, they are threatening us in the same tower of Kiev airport"

10:35 – 17 de jul. de 2014 Nos van a quitar, nuestros tlf y demás de un momento a otro

"they will take from our phones and others stuff at any moment"

10:38 – 17 de jul. de 2014 Antes de que me quiten el tlf o me rompan la cabeza, derribado por Kiev

"Before They remove my phone or they break my head, shot down by Kiev"

11:12 – 17 de jul. de 2014 Nosotros tenemos la confirmación. Avión derribado, la autoridad de kiev, ya tiene la información, derribado, estamos tranquilos ahora

"We have confirmation. Plane downed, Kiev authorities already have the information, downed, we are calm now"

11:13 – 17 de jul. de 2014 Que hace personal extranjero con autoridades de kiev en la torre? Recopilando toda la información

"What are doing foreigners with kiev authorities in the tower? Gathering all the information"

11:15 – 17 de jul. de 2014 Cuando sea posible sigo escribiendo

"When possible I´ll keep writing"

11:48 – 17 de jul. de 2014 El avión B 777 voló escoltado por 2 cazas de ukraine hasta minutos antes, de desaparecer de los radares,

The B777 plane flew escorted by Ukraine jet fighter until 2 minutes before disappearing from the radar,

11:54 – 17 de jul. de 2014 Sí las autoridades de kiev, quieren decir la verdad, esta recogido 2 cazas volaron muy cerca minutos antes , no lo derribo un caza

"If kiev authorities want to tell the truth, It´s gathered, 2 jet fighters flew very close minutes before, wasn't downed by a fighter"

12:00 – 17 de jul. de 2014 Nada más desaparecer el avión B 777 de Malaysia Airlines la autoridad militar de kiev nos informo del derribo, como lo sabían?

"Malaysia Airlines B777 plane just disappeared and Kiev military authority informed us of the downing, How they knew?"

12:00 – 17 de jul. de 2014 A los 7:00 minutos se notificó el derribo, más tarde se tomó la torre nuestra con personal extranjero q siguen aquí

"7:00 minutes after [plane dissapeared], the downing was notified, later our tower was taken with foreigner staff, they still here "

12:01 – 17 de jul. de 2014 En los radares esta todo recogido, para los incrédulos, derribado por kiev, aquí lo sabemos y control aéreo militar también

"all this is gathered in radars, to the unbelieving, shot down by kiev, here we know it and military air traffic control also"

13:15 – 17 de jul. de 2014 Aquí los mandos militares manejan y admiten que militares a otras órdenes, pudieron ser, pero no, los pro-rusos

"Here the military commanders manage and support it could be military following other orders , but no, the pro-Russian"

13:29 – 17 de jul. de 2014 El ministro del interior si conocía que, hacían los cazas en la zona, el ministro de defensa no, .

"Interior Minister knew what the fighters were doing in the area, the defense minister didn't."

13:31 – 17 de jul. de 2014 Militares confirman que fue ukraine, pero se sigue sin saber de donde vino la orden

"Military confirm It was Ukraine, but still does not know where the order came from"

13:36 – 17 de jul. de 2014 Hace dias lo dije aquí, militares de kiev querían alzarse contra el actual presidente, esto puede ser una forma, a las órdenes de timoshenko

"Days ago I said here, kiev military wanted to rise against the current president, this may be a way, ordered by timoshenko [following timishenko orders]"

13:38 – 17 de jul. de 2014 Los cazas volaron cerca del 777, hasta 3 minutos antes de desaparecer de los radares, solo 3 minutos

"The fighters flew close to 777, up to 3 minutes before disappearing from the radar, just 3 minutes"

13:43 – 17 de jul. de 2014 Se cierra el espacio aéreo

"Airspace closed"

13:45 – 17 de jul. de 2014 Se cierra el espacio aéreo, por miedo a más derribos

"Airspace is closed, more downings feared"

15:17 – 17 de jul. de 2014 Control militar entrega ahora mismo de forma oficial que el avión fue derribado por misil

"military control now officially [say] the plane was shot down by missile"

15:23 – 17 de jul. de 2014 El informe oficial firmado por las autoridades militares de control de kiev ya lo tiene el gobierno,,,, , derribado

"Government has the official report signed by the control military authorities in Kiev,,,, [plane] shot down"

15:26 – 17 de jul. de 2014 En el informe se indica de donde abría salido el misil, y se especifica que no proviene de las autodefensa en las zonas rebeldes

"The report indicates where the missile had come out [from], and specified is not from the selfdefence in rebel areas"

15:34 – 17 de jul. de 2014Los radares militares si recogieron los datos del misil lanzado al avión, los radares civiles no

"Military radar collected data from missile fired to the plane, civilian radars didn't"

15:36 – 17 de jul. de 2014 Los altos mandos militares no ordenaron el lanzamiento del misil, ,,alguien se le fue la mano en nombre de ukraine

"military high command did not gave the order to fire the missile, someone screw it ine the name of ukraine"

15:38 – 17 de jul. de 2014 Para el que no lo sepa, digamos así, hay militares a las órdenes del ministro de defensa y militares a las órdenes del ministro del interior

"For those who do not know, Let's say, there are military under the orders of the defense minister and military under the orders of Interior Minister"

15:38 – 17 de jul. de 2014 Los militares a las órdenes del ministro del interior conocían en cada momento lo que sucedió, .

"The military under the orders of Interior Minister knew what happened all the time ."

16:06 – 17 de jul. de 2014 Mandos militares aquí (ATC) torre de control, confirman que el misil es del ejercito de ukraine,

"Military commanders here (ATC) control tower, confirm that the missile is from the ukranian army,"

16:07 – 17 de jul. de 2014 Mandos militares que si lo sabían y otros mandos que no,

"military commanders that knew it and others didn´t ,"

16:08 – 17 de jul. de 2014 290 personas inocentes muertas, . Por una guerra inútil, donde el patriotismo se compra con dinero

"290 dead innocent people. What a useless war, where patriotism is bought with money"

16:09 – 17 de jul. de 2014 La forma de tomar la torre de control minutos después sabiendo todo los detalles, rápido nos hizo pensar que habían sido ellos

"Thw way the control tower was taken minutes after & knowing all the details, made ​​us think that they [made it]"

16:10 – 17 de jul. de 2014 La cara de los militares que llegaron más tarde diciendo pero que habéis echo, no dejo dudas

"The face of the soldiers who came later saying [what you just did], no chance for doubts"

16:12 – 17 de jul. de 2014 Es tal la decadencia que los militares acompañados de extranjeros que llegaron primero nos llegaron a pedir que dijéramos su versión

"Such is the decline that military who came first accompanied by foreigners came to us asking us to tell their version"

16:13 – 17 de jul. de 2014 Nuestra respuesta, fue, estos radares no recogen el lanzamiento de misiles, los militares si, ya no quedaban dudas

"Our response was, these radars do not collect the launching of missiles, the military ones does, there were no doubts"


http://slavyangrad.wordpress.com/2014/07/18/spanish-air-controller-kiev-borispol-airport-ukraine-military-shot-down-boeing-mh17/
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Jostemikk

#1331
Tvitterkontoen til flyvelederen er nå stengt, men noen var forutseende nok til å lagre meldingene.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dSmHTIbJ9qkJ:https://twitter.com/spainbuca+&cd=1&hl=kk&ct=clnk&gl=kz

Her er det som dukker opp når en forsøker klikke på linken til Twitterkontoen nå i dag:

[attachimg=1]

At den eksisterte er enkelt å bevise. Her ved hjelp av Wayback Machine, utrolig nok oppdatert 18. juli 2014:

https://web.archive.org/web/*/https://twitter.com/spainbuca

[attachimg=2]

Carlos'  Spainbuca-konto på Twitter ble første gang registrert av Wayback Machine i mars 2014:

[attachimg=3]
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Her er et skjermbilde av Twitterkontoen 22. mars 2014. Det er enkelt å se hvilke flyplass i Ukraina han arbeidet på, nemlig Borispol i Kiev:

https://web.archive.org/web/20140322020158/https://twitter.com/spainbuca

[attachimg=1]
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

Sitat fra: Jostemikk på juli 17, 2014, 22:00:10 PM
Et nytt og moderne fly er nok en gang blitt en stor nyhet, ikke etter at det ble sporløst borte, men fordi det ligger rester av det på bakken i Ukraina. Samme fly, samme flyselskap som det forsvunne MH370. Har noen lyst til å beregne oddsen for at det kan skje?

Til nå er det flere merkelige ting som har kommet fram i forbindelse med den siste saken. Blant annet funnet av haugevis av uskadde pass. Noen påstår de lå i en bag funnet i nærheten av vrakrestene.

[attachimg=1]

http://www.youtube.com/v/0XOnCckiYlk


Her er en mildt sagt overraskende og sjokkerende uttalelse snappet opp av ABC News:

http://abcnews.go.com/International/wireStory/rebel-suggests-malaysia-plane-victims-long-dead-24622107

[attachimg=2]
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Jostemikk

#1334
Da den internasjonale straffedomstolen i Haag sviktet, tok Malaysiske myndigheter ansvaret og bygget opp en ny internasjonal domstol

Dette er det tvilsomt mange som er klar over. Det er viktig relatert til hva som har skjedd med to av flyene til Malaysia Air.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kuala_Lumpur_War_Crimes_Commission

SitatKuala Lumpur War Crimes Commission

The Kuala Lumpur War Crimes Commission (KLWCT), also known as the Kuala Lumpur War Crimes Tribunal, is a Malaysian organisation established in 2007 by Mahathir Mohamad to investigate war crimes. The KLWCC was instigated as an alternative to the International Criminal Court in The Hague, which Mahathir accused of bias in its selection of cases to cover.

...

Convictions invoking universal jurisdiction

In November 2011 the tribunal purportedly exercised universal jurisdiction to try in absentia former US President George W. Bush and former British Prime Minister Tony Blair, convicting both for crimes against peace because of what the tribunal concluded was the unlawful invasion of Iraq.

In May 2012 after hearing testimony for a week from victims of torture at Abu Ghraib and Guantanamo, the tribunal unanimously convicted in absentia former President Bush, former Vice President Dick Cheney, former Defense Secretary Donald Rumsfeld, former Deputy Assistant Attorneys General John Yoo and Jay Bybee, former Attorney General Alberto Gonzales, and former counselors David Addington and William Haynes II of conspiracy to commit war crimes, specifically torture. The tribunal referred their findings to the chief prosecutor at the International Court of Justice in the Hague.

In November 2013, the tribunal convicted State of Israel guilty of genocide of the Palestinian people and convicted former Israeli general Amos Yaron for crimes against humanity and genocide for his involvement in the Sabra and Shatila massacre.

Hvorfor skaffet Israel seg et søster-fly av det som forsvant sporløst?

Dette er direkte knyttet til George Soros (Rothschild-agent), Mossad og Israel. Følg linken, og let opp andre nettsider som har dokumentert stoff relatert til dette.

http://www.dailypaul.com/315435/why-is-a-malaysian-airliner-identical-to-the-missing-one-being-stored-in-tel-aviv

[attachimg=1]

De siste årene har mange presentert fakta om George Soros, og koblet ham til Israel/Mossad og Rothschild. Samtidig vokste det opp en hel pest-sverm med profesjonelle "debunkere" som latterliggjorde alle forsøk på å fortelle verden at Soros var en "jøde", altså en askenasikhazar.

Problemet for askenasiene er bare det at de ikke er i stand til å la være å skryte av sine egne.

http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-Features/50-most-influential-Jews-Places-31-40

Are the Israelis Planning Another 9-11 Using the Missing Boeing 777?

http://www.bollyn.com/are-the-israelis-planning-another-9-11-using-the-missing-777/

SitatAre the Israelis Planning Another 9-11 Using the Missing Boeing 777?

Updated March 31, 2014

[attachimg=2]

SitatTHE ISRAELI TWIN - Why would Israel have a plane identical to the missing Malaysia Airlines plane in storage in Tel Aviv?  The plane in this photo is Boeing 777 2H6(ER) first flown in July 1998, Construction No. 28416* (Original Reg. No. 9M-MRI), an identical twin of the missing plane, which was given a new registration number (N105GT) and flown to Israel in November 2013.

[attachimg=3]

SitatEN ROUTE TO ISRAEL, NOVEMBER 4, 2013 - The former Malaysia Airlines Boeing 777-2H6(ER) (now a GA Telesis plane with new registration as N105GT) departs the Aéroport Tarbes-Lourdes-Pyrénées en route to Tel Aviv's Ben Gurion Airport, November 4, 2013.

[attachimg=4]

SitatTHE TWIN PLANE IN TEL AVIV, ISRAEL, DECEMBER 2013 - What are the Israelis doing with this retired Malaysia Airlines plane in a hanger in Tel Aviv?  Could it be part of a false-flag terror plot in the making?  Where is this plane today?  Note - The link to this photo is still active on an Israeli forum dated December 2, 2013.  The original posting is at the top (with JPG tag) at:  www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx

[attachimg=5]

SitatTHE MISSING PLANE - A photo by Bernhard Ebner of the missing Malaysia Airlines plane in Amsterdam, May 5, 2013.  This plane, a Boeing 777-2H6(ER) with Construction No. 28420, Reg. No. 9M-MRO, was first flown on May 14, 2002, and delivered to Malaysia Airlines on May 31, 2002.  It is thought to have crashed into the southern Indian Ocean on March 8, 2014.
Source: www.planespotters.net/Aviation_Photos/search.php

Source for Israeli Twin Plane Data: 
www.planespotters.net/Production_List/Boeing/777/28416,N105GT-GA-Telesis-php

Source for Missing Plane Data:
www.planespotters.net/Production_List/Boeing/777/28420,9M-MRO-Malaysia-Airlines.php

See more at: http://www.bollyn.com/home/#article_11686

Update - According to reports from plane-spotters, Israel has an identical Malaysia Airlines Boeing 777-200 in storage in Tel Aviv since November 2013.  The only visible difference between the missing plane and the one in Tel Aviv would be its serial number.  What do the Israelis have planned with the twin Malaysia Airlines plane?

By using the twin aircraft they have in storage, the terror masterminds may have a sinister plan for the missing plane to seemingly reappear in a false-flag atrocity.  Public awareness of the twin plane in Tel Aviv, therefore, could prevent the evil plot from going ahead.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren