Australias BOM verre enn James Hansen?

Startet av Jostemikk, juni 18, 2012, 11:49:48 AM

« forrige - neste »

Jostemikk

Australias BOM (Bureau of Meteorology) tar den helt ut for å tekkes Julia Gillard

Joanne Nova - Threat of ANAO Audit means Australia's BOM throws out temperature set, starts again, gets same results

BOM i Australia gjorde som NIWA i New Zealand i forbindelse med sistnevntes såkalte Seven station-serie da de ble truet med Høyesterett. Feiget ut. BOM ville ikke vise verken rådata eller statistisk behandling. BOM valgte i stedet å lage en ny australsk temperaturserie. Dermed var den gamle serien, av BOM selv kalt High Quality series, kastet på søppeldynga. Nå har de kommet med en ny serie, kalt New High Quality Series. Heller ikke nå vil de legge fram rådata eller metode.

Er det noen forskjell på den nye nasjonale temperaturserien for Australia? Nei. Samme greia. Landet som helhet er oppjustert 40 %. Byene er oppjustert med 70 %. Sistnevnte er forenlig med både James Hansen og Phil Jones, og deres justering for varmeøyeffekt (UHI) som er oppjustert, ikke nedjustert slik det skulle vært gjort.

Jeg oppfordrer alle å lese om dette. Klikk på linken over. Avslutter med å legge ut to animasjoner som viser det vi ser om og om igjen. Kraftige oppjusteringer for å gjøre fallende eller flat temperatur om til køllebladet til Michael Mann.





Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren

Telehiv

#1
Joste,
Det er svært viktig at du - her på denne NORSKE nettsiden - fortsetter å legge fram slik overbevisende dokumentasjon for de hårreisende svindelforetakene verden rundt i regi av IPCC-systemet.
Det er nemlig liten grunn til å tro at våre sentrale politikere har ressurser eller kunnskaper til å trenge inn i dette på utenlandske nettsteder, og noen hjelp fra klimaaktivistene til å skaffe seg alternativ forståelse rundt dette får de ihvertfall ikke.

Mange sentrale miljø- og klimapolitikere sliter jo også med grunnleggende engelsk, jeg kan ikke annet enn tenke på helgens mimre-opptak av Jagland da han stotret og stavet seg gjennom sin Nobel-tale til vår venninne fra Myanmar/Burma....

Stå på med dette, Joste, med dette gjør du en stor tjeneste for folkeopplysningen rundt klimasvindlene, herunder at du bidrar til at alle vi som påviser disse svindlene i bøtter og spann ikke kan kalles konspiratoriske tullinger i all evighet 8) 
Vitenskapen kan av og til risikere å bli innhentet av sannheten

ebye

#2
Helt enig med deg, Telehiv, - Jostemikks presentasjoner av denne svindelen er svært viktig og helt grunnleggende. Og igjen fremtrer dette nettstedet som en betydelig informasjonskilde her i Norge. For, hvilke andre steder drives det slikt "detektiv- og analysearbeid"? Jeg ser for meg at alle innleggene her, med temperatursvindling og tilhørende oppslag i internasjonale medier, samles på en måte der det er lett å hente ut valid og konsentrert løpende informasjon.

For, på et eller annet tidspunkt vil jo denne triksingen bli avslørt.

Her er det bare denne minen  ::) som er dekkende.   

Amatør1

Tiltredes! ... som det het i Dusteforbundet en gang.

Det er som Tele sier svært viktig at dette samles og beskrives tydelig her. Det kunne jo faktiske tenkes at det sitter en og annen politiker med ryggen mot veggen og leser klimaforskning.com i smug  :-X
It is easier to lie to someone than to convince them, that they have been lied to

Okular

Er helt enig med de andre her. Veldig bra at du ufortrødent fortsetter å ta tak i det her og dokumenterer det, Jostemikk. Skjønner godt at det er tidkrevende å skulle avdekke og særlig kompilere en helhetlig framstilling av den systematiske triksinga. Det virker jo som du har fått med deg Knuta på laget også nå etter hvert ...

Har du vært i direkte kontakt med Frank Lansner, Jostemikk? Og/eller Steve Goddard?


Jostemikk

Har tenkt på å kontakte Lansner, men det har aldri blitt til det. Han har mange interessante temperaturdisseksjoner. Får se til høsten.
Ja heldigvis flere der ser galskapen; men stadig alt for få.
Dertil kommer desværre de der ikke vil se, hva de ser.

Spiren