Copyright 2011 klimaforskning.com | All Rights Reserved.
Klimaforskning.com er ment å være et sted der det legges ut aktuelle klimanyheter, og linkes til aktuelle saker på diskusjonsforumet.

Vinklingen er helt klart skeptisk, men det betyr ikke at det ikke kan legges ut pro AGV-saker. Føler noen for å få slike artikler lagt ut, er det bare å ta kontakt på admin@klimaforskning.com, så vil artikkelen bli vurdert for publikasjon. Det samme gjelder selvfølgelig skeptikere. Har du noe på hjertet, kom med det!

Hvem er vi?

Vi er interesserte i klimasaken ut fra et skeptisk ståsted. Med skeptisk menes at tilliten til IPCC, politikere og media ikke er overveldende. At mennesket kan påvirke klimaet er få i tvil om. Spørsmålet er i hvilken grad, og om samfunnet gjennom klimakampanjer og politiske beslutninger har gått noe nær av skaftet.

Her er det absolutt ingen som er sponset av verken "big oil" eller "big hockey team". Grunnet dårlige muligheter for rimelig åpen klimadiskusjon på andre klima-nettsteder, og de elendige mulighetene for redigering av innlegg på de samme, vil diskusjonen her på klimaforskning.com foregå på et forum med mange muligheter, så som å legge ut bilder, tekstredigering etc.

For å delta på diskusjonsforumet må man melde seg inn. Om man velger å bruke eget navn, eller man ønsker å være anonym, er opp til den enkelte. Det vikige er at alle oppfører seg som om diskusjonen foregår rundt et bord. Et hett diskusjonsklima er ikke nødvendigvis negativt bare det ikke blir for hett!
Klimaforskning.com
Her presenteres og diskuteres forskning og politikk rundt klima
Orkanen Katrina 8. aug. 2005
Til toppen av siden